🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ne güzel bir duygu, ayrıca eşinde sana kilo verme konusunda destek anladığım kadarıyla, süpersiniz ya

Bayrama 2-3 kg daha verirsen çok daha güzel olur tatlı yemiyeceksin sadece
Emziriyorsun ondan büyüktür göğüsler, süt bitince iniyor merak etme yani sönmüş balon gibi oluyor sonra yine toparlanıyor tabi
Evet emzirdigim icin gram kuculme olmadi. Cok rahatsiz oluyorum
Tatli işini listeme gore uydurcam. En son pazartesi akşamı yemiş oldum. Cuma akşamı ve haftasonu bir gün dondurma ve sütlü tatli hakkim var o şekilde yapicam. Ya da sorucam dondurma yerine 2 kez sütlü tatli olabilir mi diye

Normalde daha salaş giyiyorduysan farketmeyebilirler. Ya da bu hafta verdiğin kg yagdandir. Ve senin kilonda 500 gr bile yagdan. Eksilsen 2 3 kg gibi fark eder
Salaş değilde hep aynı kıyafetler fön dolaş giyiniyorum ondan sanırım, evet sanki çok az inceldim gibi, darısı hepimize

Aman sen emzir, nasılsa küçülecek, hem millet büyütmek için ameliyat oluyor, sen küçülsün diyorsun

Tam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugün çok üzgünüm
Ah canim...naptin.niyetlendin mi?
Arkadaşlar bu gün arkadaşlarımdan güzel geri dönüşler aldım çok mutlu oldum, öğlen yürüyüş var yine
Ooooooo ne dediler ne dediler
Elbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor
Cok guzeeeeel.civil civilgule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi
Super

Ah canim...naptin.niyetlendin mi?

Ooooooo ne dediler ne dediler

Cok guzeeeeel.civil civilgule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi

Super
Tutabilirim belki düşünmüştüm ama su içemedim bide uykusuzluk da eklenince o kadar başım ağrıdı ki tutamadım bugünde mızmız bi insan değilimdir aslında ama

Canim emzikli kadinlar icin kolay degil. Bende son kez parka cikarayim dedim bugün ama cok fenayim şuan dakikalari sayiyorum
Bende yarın çıkarırım artık bugün hava kapalı gibiydi bide başım ağrıyınca çıkamadık
İyice sıkılacak evde çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…