Ne güzel bir duygu, ayrıca eşinde sana kilo verme konusunda destek anladığım kadarıyla, süpersiniz yaMükemmel bir motivasyon
Dün bi arkadaşım geldi eve diyetisyene gidiyor aynı kiloda sayılırız ama bence ben daha zayıfımeşim sen onun yanında daha zayıf duruyorsun o hiç kilo vermemiş gibi dedi ay bi mutlu oldum
Bide bayadır giymediğinim bi eşofmanım vardı ay belimde durmuyor düşüp duruyor
Evet emzirdigim icin gram kuculme olmadi. Cok rahatsiz oluyorumBayrama 2-3 kg daha verirsen çok daha güzel olurtatlı yemiyeceksin sadece
Emziriyorsun ondan büyüktür göğüsler, süt bitince iniyor merak etmeyani sönmüş balon gibi oluyor sonra yine toparlanıyor tabi
Salaş değilde hep aynı kıyafetler fön dolaş giyiniyorum ondan sanırım, evet sanki çok az inceldim gibi, darısı hepimizeNormalde daha salaş giyiyorduysan farketmeyebilirler. Ya da bu hafta verdiğin kg yagdandir. Ve senin kilonda 500 gr bile yagdan. Eksilsen 2 3 kg gibi fark eder
Aman sen emzir, nasılsa küçülecek, hem millet büyütmek için ameliyat oluyor, sen küçülsün diyorsunEvet emzirdigim icin gram kuculme olmadi. Cok rahatsiz oluyorum
Tatli işini listeme gore uydurcam. En son pazartesi akşamı yemiş oldum. Cuma akşamı ve haftasonu bir gün dondurma ve sütlü tatli hakkim var o şekilde yapicam. Ya da sorucam dondurma yerine 2 kez sütlü tatli olabilir mi diye
yaa kaç yaşlarında canım. benimki de öyle ben kakmıyorum dediğin gibi en ufak gürültüde uyanıyor.Gecmeyecek gibi geliyor işte yasarken. 15 dk da sahur yiyorum. Sonra da mideme oturuyor. Nolcak uyancaklar diye korkuma lebaleb yutuyorum
Biri 3.5 yasinda digeri 14 aylikyaa kaç yaşlarında canım. benimki de öyle ben kakmıyorum dediğin gibi en ufak gürültüde uyanıyor.
gayet güzel olmuş. güzel günlerde kullan canımElbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor
allah sabır kolaylık versin canımBiri 3.5 yasinda digeri 14 aylik
Teşekkür ederimgayet güzel olmuş. güzel günlerde kullan canım
Amin inşallah. Allahim sabir diye diye geziyorum evdeallah sabır kolaylık versin canım
Tanıştığımızda 56 kiloydum 57 oldum mu kilo aldm diye üzülürdümNe güzel bir duygu, ayrıca eşinde sana kilo verme konusunda destek anladığım kadarıyla, süpersiniz ya
Ah canim...naptin.niyetlendin mi?Tam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugünçok üzgünüm
OooooooArkadaşlar bu gün arkadaşlarımdan güzel geri dönüşler aldım çok mutlu oldum, öğlen yürüyüş var yine
Cok guzeeeeel.civil civilElbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor
SuperMükemmel bir motivasyon
Dün bi arkadaşım geldi eve diyetisyene gidiyor aynı kiloda sayılırız ama bence ben daha zayıfımeşim sen onun yanında daha zayıf duruyorsun o hiç kilo vermemiş gibi dedi ay bi mutlu oldum
Bide bayadır giymediğinim bi eşofmanım vardı ay belimde durmuyor düşüp duruyor
Çok güzel zayıfladığımı söyledilerAh canim...naptin.niyetlendin mi?
Ooooooone dediler ne dediler
Cok guzeeeeel.civil civilgule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi
Super
Tutabilirim belki düşünmüştüm ama su içemedim bide uykusuzluk da eklenince o kadar başım ağrıdı ki tutamadım bugündeAh canim...naptin.niyetlendin mi?
Ooooooone dediler ne dediler
Cok guzeeeeel.civil civilgule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi
Super
Saglik olsun canim. telafi imkanimiz var nasil olsa.Tutabilirim belki düşünmüştüm ama su içemedim bide uykusuzluk da eklenince o kadar başım ağrıdı ki tutamadım bugündemızmız bi insan değilimdir aslında ama
Canim emzikli kadinlar icin kolay degil. Bende son kez parka cikarayim dedim bugün ama cok fenayim şuan dakikalari sayiyorumTutabilirim belki düşünmüştüm ama su içemedim bide uykusuzluk da eklenince o kadar başım ağrıdı ki tutamadım bugündemızmız bi insan değilimdir aslında ama
Bu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idibirkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan
Bende inanmıyorum bazen kızımı filan çıkarıyorum sonra gene tartılyorumBu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idibirkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan
Bende yarın çıkarırım artık bugün hava kapalı gibiydi bide başım ağrıyınca çıkamadıkCanim emzikli kadinlar icin kolay degil. Bende son kez parka cikarayim dedim bugün ama cok fenayim şuan dakikalari sayiyorum
Ahahah cok güldüm kızsana şaka yapmis
Ben de bi cikayim bari belki benimki de saka yapmistir