Tam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugünçok üzgünüm
Biraz büyüyünce uykuları da düzene giriyo kızlar sabredin..benim ikizler de öyleydi sırayla kalkıp emerlerdi sahuru hızlı hızlı yapardım kan ter içinde..büyük kız zaten hiç uyumazdi..şimdi çok şükür geçti gitti o günler..sizinki de geçecek hiç merak etmeyin Allah yardımcınız olsunBende tam çayı yumurtayi ocaga koydum uyandi. Yetisemicem diye epey korktum. Niyetlenmediysen duruma gore karar verirsin canim. Ne yapalım cocuklarla cidden cok zor Allah yardim etsib
Günaydın canımgünaydın kızlar. dün tartıldım 67,4. geçen haftayla aynı ama ramazan başından beri 1,9 vermişim gibi duruyor. dediğiniz gibi tatlıya düşüyorum bende. ramazandan önce gayet tatlı pasta vs bunları kesmiştim iradeliydim ama ramazanla birşey oldu :)
iftar
bir tabak mantı çorbası
bol salata yedim.
sahur yok.
zaten oruçta değilim ama işyerinde de yiyemiyorum birşey aç susuz eve gidiyorum akşam :)
İnşallah susamazsın canımTam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugünçok üzgünüm
Afiyet olsun canım gayet sağlıklı,Sahur tabağım
Ek olarak bir küçük kivi
aslında öncesinde bayadır duraklamıştı. ramazanla tek öğüne geçince direnci kırdım ama baya yavaş gidiyor. gerçi yediğim tatlılara rağmen yine iyi :)Günaydın canımramazan boyunca güzel vermişsin
Gecmeyecek gibi geliyor işte yasarken. 15 dk da sahur yiyorum. Sonra da mideme oturuyor. Nolcak uyancaklar diye korkuma lebaleb yutuyorumBiraz büyüyünce uykuları da düzene giriyo kızlar sabredin..benim ikizler de öyleydi sırayla kalkıp emerlerdi sahuru hızlı hızlı yapardım kan ter içinde..büyük kız zaten hiç uyumazdi..şimdi çok şükür geçti gitti o günler..sizinki de geçecek hiç merak etmeyin Allah yardımcınız olsun
Aman gitsin de nasıl giderse gitsinaslında öncesinde bayadır duraklamıştı. ramazanla tek öğüne geçince direnci kırdım ama baya yavaş gidiyor. gerçi yediğim tatlılara rağmen yine iyi :)
Ne guzel bir duygu dimi. Bende her disari ciktigimda bir tanidik gorsem acayip zayiflamissin cok iyi olmussun falan diyolarArkadaşlar bu gün arkadaşlarımdan güzel geri dönüşler aldım çok mutlu oldum, öğlen yürüyüş var yine
Güle güle giyin canım, bayramda giyebilirsin o haldeElbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor
Aslında hep görüştüğüm arkadaşlar, bu gün farklı kıyafet giyindim ondan farkettiker sanırımNe guzel bir duygu dimi. Bende her disari ciktigimda bir tanidik gorsem acayip zayiflamissin cok iyi olmussun falan diyolarbende daha yetmeeez diyorum
Evet inşallah giyerim. Hatta şuan bile oldu ya oyle dapdar degil yani. ben diyodum icine girerim ama her yerim firlar. Ah şu göğüsleri ne yapacagiz peki saraycam, onlar hic kuculmuyoGüle güle giyin canım, bayramda giyebilirsin o halde2-3 kg sonra tam olur çünkü
Mükemmel bir motivasyonArkadaşlar bu gün arkadaşlarımdan güzel geri dönüşler aldım çok mutlu oldum, öğlen yürüyüş var yine
Çok güzel olmuşsunElbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor
Normalde daha salaş giyiyorduysan farketmeyebilirler. Ya da bu hafta verdiğin kg yagdandir. Ve senin kilonda 500 gr bile yagdan. Eksilsen 2 3 kg gibi fark ederAslında hep görüştüğüm arkadaşlar, bu gün farklı kıyafet giyindim ondan farkettiker sanırımyine de mutlu oldum hakikaten çok güzel bir duygu
Teşekkürler canim daha guzelleri sizin olsunÇok güzel olmuşsunmaşallah
Bayrama 2-3 kg daha verirsen çok daha güzel olurEvet inşallah giyerim. Hatta şuan bile oldu ya oyle dapdar degil yani. ben diyodum icine girerim ama her yerim firlar. Ah şu göğüsleri ne yapacagiz peki saraycam, onlar hic kuculmuyo