🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Mükemmel bir motivasyon 😃
Dün bi arkadaşım geldi eve diyetisyene gidiyor aynı kiloda sayılırız ama bence ben daha zayıfım😂 eşim sen onun yanında daha zayıf duruyorsun o hiç kilo vermemiş gibi dedi ay bi mutlu oldum 🥰
Bide bayadır giymediğinim bi eşofmanım vardı ay belimde durmuyor düşüp duruyor 😃
Ne güzel bir duygu, ayrıca eşinde sana kilo verme konusunda destek anladığım kadarıyla, süpersiniz ya 💪

Bayrama 2-3 kg daha verirsen çok daha güzel olur💪🤩 tatlı yemiyeceksin sadece 👍💪😃
Emziriyorsun ondan büyüktür göğüsler, süt bitince iniyor merak etme 😃 yani sönmüş balon gibi oluyor 🙈 sonra yine toparlanıyor tabi 🥴
Evet emzirdigim icin gram kuculme olmadi. Cok rahatsiz oluyorum 🙄
Tatli işini listeme gore uydurcam. En son pazartesi akşamı yemiş oldum. Cuma akşamı ve haftasonu bir gün dondurma ve sütlü tatli hakkim var o şekilde yapicam. Ya da sorucam dondurma yerine 2 kez sütlü tatli olabilir mi diye

Normalde daha salaş giyiyorduysan farketmeyebilirler. Ya da bu hafta verdiğin kg yagdandir. Ve senin kilonda 500 gr bile yagdan. Eksilsen 2 3 kg gibi fark eder🥰
Salaş değilde hep aynı kıyafetler fön dolaş giyiniyorum ondan sanırım, evet sanki çok az inceldim gibi, darısı hepimize 🤩

Evet emzirdigim icin gram kuculme olmadi. Cok rahatsiz oluyorum 🙄
Tatli işini listeme gore uydurcam. En son pazartesi akşamı yemiş oldum. Cuma akşamı ve haftasonu bir gün dondurma ve sütlü tatli hakkim var o şekilde yapicam. Ya da sorucam dondurma yerine 2 kez sütlü tatli olabilir mi diye
Aman sen emzir, nasılsa küçülecek, hem millet büyütmek için ameliyat oluyor, sen küçülsün diyorsun 😃

Tam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugün 😔 çok üzgünüm
Ah canim...naptin.niyetlendin mi?
Arkadaşlar bu gün arkadaşlarımdan güzel geri dönüşler aldım çok mutlu oldum, öğlen yürüyüş var yine 🤩
Ooooooo😃 ne dediler ne dediler :KK45:
Elbisem geldiii. Cok az kolaltindan kasıyor birde oturunca gobek firliyor 😅
Cok guzeeeeel.civil civil😍gule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi😊
Mükemmel bir motivasyon 😃
Dün bi arkadaşım geldi eve diyetisyene gidiyor aynı kiloda sayılırız ama bence ben daha zayıfım😂 eşim sen onun yanında daha zayıf duruyorsun o hiç kilo vermemiş gibi dedi ay bi mutlu oldum 🥰
Bide bayadır giymediğinim bi eşofmanım vardı ay belimde durmuyor düşüp duruyor 😃
Super🤩

Ah canim...naptin.niyetlendin mi?

Ooooooo😃 ne dediler ne dediler :KK45:

Cok guzeeeeel.civil civil😍gule gule giy canim.bir gayret bayrama kadar 2 3 kilo da versen daha guzel yakisir tabi😊

Super🤩
Tutabilirim belki düşünmüştüm ama su içemedim bide uykusuzluk da eklenince o kadar başım ağrıdı ki tutamadım bugünde 😔 mızmız bi insan değilimdir aslında ama 😞

Bu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idi 🙄🥺😳 birkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan

Eklentiler

• IMG_20210428_170831.jpg
    IMG_20210428_170831.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 14
Canim emzikli kadinlar icin kolay degil. Bende son kez parka cikarayim dedim bugün ama cok fenayim şuan dakikalari sayiyorum 😭
Bende yarın çıkarırım artık bugün hava kapalı gibiydi bide başım ağrıyınca çıkamadık
İyice sıkılacak evde çocuklar 🤷🏻‍♀️

X