Aynen oyle canim. Sozde diyodum ramazani hafif geçirmek hem dinen de uygun diye. Ama icimdeki canavara sahip cikamadim..Yarın hepimiz tam gaz devam ediyoruz anladığım kadarıyla, kızlar yılmak pes etmek kendimize zarar, bu yemelerin hiç sonu gelmiyor, hem ramazan aynı zamanda nefsimizi terbiye etmek değil mibiz hem ruhumuzu hem nefsimizi terbiye edip, ayrıca kilo vereceğiz bundan güzeli olabilir mi? 15 gün kaldı, hiç bir şey için geç değil, bu 15 günü güzel geçirelim hepberaber var mısınız
Daha bitmedi ramazanAynen oyle canim. Sozde diyodum ramazani hafif geçirmek hem dinen de uygun diye. Ama icimdeki canavara sahip cikamadim..
Çok güzel afiyet olsunBen cumaya gore artidaydim maalesef. Ama inşallah eksiye gecircem artik
Sahuru atmistim resim olarak. Ekstra yarim armut yemiştim
İftar
Bir hurma
1 kepce sehriyeli tarhana
1 kalca tavuk, 1 kanat(haşlamiştım sonra tost makinasinda hafif kizarttim cok guzeldi)
Salata
Cacık
Filtre kahve
Ara 22.30
1 kivi
1 dlm elma
1 kupa Tarçınlı süt
Kafami topladim artik hedefe odaklancamÇok güzel afiyet olsuncuma günü kesin eksi olursun bence
SüpersinKafami topladim artik hedefe odaklancam
Yok daha kargo da bende merakla bekliyorumSüpersin
Elbisen geldi mi bu arada
Olacak sana bak göreceksinYok daha kargo da bende merakla bekliyorum
Olur ama cok dar olur gibi geliyor. Hayirlisi bakalım bir gelsindeOlacak sana bak göreceksin
İnşallah uyursun, gece uykusuz zor hakikaten , şimdiden iyi gecelerKüçük kiz hiç durmadi bu aksam. Sinirsel her yanim tutuldu. Büyük dalsa da hemen uyusam inşallah. Gece uykusu olmadan gunduz 40 saatte uyusan faydasi yok
İyi gecelerİnşallah uyursun, gece uykusuz zor hakikaten , şimdiden iyi geceler
Afiyet olsun canımIyi gecwler kizlar
Iftar
Bi kase domateas corbasi
4 kasik manti
6 kasik Kabak yemegi
Bunlari yiyip cekilip cayimi yudumladim sakin sakin....boyle olmaliydi...ama olmadi.domates corbasindan 1 kase daha ictim.fazla oldu evet.Sirf fazla ywmeywyim diye otekilerden, kendime kabak yaptim.yine ayni olduicimde canavar var resmen.
Kiyamam ...insallah ucunuz de mışıl mışıl uyuyorsunuzdur❤❤❤Küçük kiz hiç durmadi bu aksam. Sinirsel her yanim tutuldu. Büyük dalsa da hemen uyusam inşallah. Gece uykusu olmadan gunduz 40 saatte uyusan faydasi yok
Bende yarın tam gaz başlamak istiyorum
Afiyet olsun CanimBu gün menüm
Sahur yok
İftardan önce
1 avuç kuruyemiş ve 5-6 çiğköfte
İftar
Etli kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
Şehriye çorbası
3 ad çiğköfte
Spor 10000 üstü adım, öğlen yürüdüm çok iyi geldi
Aslında daha çok yeme potansiyeli vardı, tartı günleri coşardım ama bu kötülüğü kendime yapmak istemedim
Yarın hepimiz tam gaz devam ediyoruz anladığım kadarıyla, kızlar yılmak pes etmek kendimize zarar, bu yemelerin hiç sonu gelmiyor, hem ramazan aynı zamanda nefsimizi terbiye etmek değil mibiz hem ruhumuzu hem nefsimizi terbiye edip, ayrıca kilo vereceğiz bundan güzeli olabilir mi? 15 gün kaldı, hiç bir şey için geç değil, bu 15 günü güzel geçirelim hepberaber var mısınız
Afiyet olsun :)Ben cumaya gore artidaydim maalesef. Ama inşallah eksiye gecircem artik
Sahuru atmistim resim olarak. Ekstra yarim armut yemiştim
İftar
Bir hurma
1 kepce sehriyeli tarhana
1 kalca tavuk, 1 kanat(haşlamiştım sonra tost makinasinda hafif kizarttim cok guzeldi)
Salata
Cacık
Filtre kahve
Ara 22.30
1 kivi
1 dlm elma
1 kupa Tarçınlı süt
Bende tam çayı yumurtayi ocaga koydum uyandi. Yetisemicem diye epey korktum. Niyetlenmediysen duruma gore karar verirsin canim. Ne yapalım cocuklarla cidden cok zor Allah yardim etsibTam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugünçok üzgünüm
Öyle valla canım ya daha erken kalkmak lazımBende tam çayı yumurtayi ocaga koydum uyandi. Yetisemicem diye epey korktum. Niyetlenmediysen duruma gore karar verirsin canim. Ne yapalım cocuklarla cidden cok zor Allah yardim etsib