🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aynen oyle canim. Sozde diyodum ramazani hafif geçirmek hem dinen de uygun diye. Ama icimdeki canavara sahip cikamadim..

Ben cumaya gore artidaydim maalesef. Ama inşallah eksiye gecircem artik

Sahuru atmistim resim olarak. Ekstra yarim armut yemiştim

İftar
Bir hurma
1 kepce sehriyeli tarhana
1 kalca tavuk, 1 kanat(haşlamiştım sonra tost makinasinda hafif kizarttim cok guzeldi)
Salata
Cacık

Filtre kahve

Ara 22.30
1 kivi
1 dlm elma
1 kupa Tarçınlı süt

Çok güzel afiyet olsun cuma günü kesin eksi olursun bence

Iyi gecwler kizlar

Iftar
Bi kase domateas corbasi
4 kasik manti
6 kasik Kabak yemegi

Bunlari yiyip cekilip cayimi yudumladim sakin sakin....boyle olmaliydi...ama olmadi.domates corbasindan 1 kase daha ictim.fazla oldu evet.Sirf fazla ywmeywyim diye otekilerden, kendime kabak yaptim.yine ayni olduicimde canavar var resmen.

Afiyet olsun canım ya bir kase fazla çorbadan ne olacak tatlı yemedikten sonra iyi geceler

Bende yarın tam gaz başlamak istiyorum
hep beraber baslayalim
Afiyet olsun Canim
tabi ki.❤
Afiyet olsun :)

Tam sahura kalktım benim kız uyandı
Emdi emdi emdi
Hızlıca mutfağa gittim akşamki yemekleri ısıttım yedim su içeeken ezan okundu
Tutabilir miyim bilmiyorum bugün çok üzgünüm
Bende tam çayı yumurtayi ocaga koydum uyandi. Yetisemicem diye epey korktum. Niyetlenmediysen duruma gore karar verirsin canim. Ne yapalım cocuklarla cidden cok zor Allah yardim etsib

Bende tam çayı yumurtayi ocaga koydum uyandi. Yetisemicem diye epey korktum. Niyetlenmediysen duruma gore karar verirsin canim. Ne yapalım cocuklarla cidden cok zor Allah yardim etsib
Öyle valla canım ya daha erken kalkmak lazım
3 haftadır eşim izinsiz çalışıyordu bugün izinli ilk defa sahur yapacağız hazırlayıp uyandıracak beni bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…