🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende tartildim 12 saat oldugu icin. 86. 7 kgyum. Sabitim. Yaklaşık 12 gündür kg veremedim boşa gidiyor günler... Şimdi listeme uyucam. Cumaya kadar da tartilmam. Cuma akşamına kadar tatli hiç birşey yemiyorum

Tartildim kizlar
73.00
Yani ramazan baslangic kilom...
Ne guzel 71.6 olduydum.hofff

Neyse evimdeyim coook sukur.
Bugun pazardi.aldim sakiz kabagimi.
aksama kabak yemegi.yaninda 1 dlm ekmek yogurt planliyorum.
Sahurda 2 yumurta 1 dlm ekmek
...yapabilirsem tabi.cayimi da hazir etmeliyim.1/2 meyvemi de.

Bugün tartılmayı unuttum yarın tartılayım artık olur mu

kahvaltı
1 domates 1 biberden menemen
Peynir
1 bardak çay
Azıcık pide
1 minik dilim baklava

ara
Türk kahvesi
Hurma

akşam
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık pilav
4 kaşık tavuklu bezelye yemeği
Yoğurt
1 tane hurma

2 lt su içtim

yarın tam gaz başlamak istiyorum. Bayramda yasak var kimse görmeyecek zayıfladığımızı ama olsun

Bende yarın tam gaz başlamak istiyorum

Cok guzellll tebrikler canım
Teşekkür ederim canım o tatlı krizi olmasaydı 63 leri görebilirim ama neyse artık haftaya görürüm inşallah
Bende tartildim 12 saat oldugu icin. 86. 7 kgyum. Sabitim. Yaklaşık 12 gündür kg veremedim boşa gidiyor günler... Şimdi listeme uyucam. Cumaya kadar da tartilmam. Cuma akşamına kadar tatli hiç birşey yemiyorum
En azından sabitsin artı kilon yok canım, cumaya kadar güzel eksiler gelecek bence
Canim dunden beri basladim.zaten
Saat 16h00 dan sonra yemek yok
Harikasın canım
Afiyet olsun canım, bu hafta dikkat edersen ödemlerden kurtulursun hemen
Maşallah çok güzel
Teşekkür ederim canım
Bende tartıldım şimdi 67.2 kiloyum
Başlangıç 69.5
Fark 2.3 inşallah kalıcı olur
Harikasın canım tebrik ederim inşallah kalıcı olur kilonuz , bende ramazan boyunca neredeyse 3 kg verdim ama dediğin gibi önemli olan istikrarlı devam edebilmek, yoksa 2 günde hop 3 kilo alma ihtimali de var maalesef
Bugün iftara et haşlama yaptım
Yanında 1 bardak içecek
Sarımsaklı ekmek yapmıştım tadına baktım
Bir kase sütlaç
Afiyet olsun canım cok Güzel
Afiyet olsun canım cok Güzel yarın tartıl merak ettim kilonu
Bende yarın tam gaz başlamak istiyorum
Hadi hep birlikte tam gaz devam edelim
Sarayca tebrikler süper vermişsin maşallah darısı başımıza
Teşekkür ederim canım 63 görmeden kilo verdim diyemiyorum hala eski kiloma ulaşamadım ama iyi tarafından bakmam lazım, dikkat etmeseydim belki 68 olurdum

Bu gün menüm

Sahur yok

İftardan önce
1 avuç kuruyemiş ve 5-6 çiğköfte

İftar
Etli kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
Salata
Şehriye çorbası
3 ad çiğköfte

Spor 10000 üstü adım, öğlen yürüdüm çok iyi geldi

Aslında daha çok yeme potansiyeli vardı, tartı günleri coşardım ama bu kötülüğü kendime yapmak istemedim

Yarın hepimiz tam gaz devam ediyoruz anladığım kadarıyla, kızlar yılmak pes etmek kendimize zarar, bu yemelerin hiç sonu gelmiyor, hem ramazan aynı zamanda nefsimizi terbiye etmek değil mi biz hem ruhumuzu hem nefsimizi terbiye edip, ayrıca kilo vereceğiz bundan güzeli olabilir mi? 15 gün kaldı, hiç bir şey için geç değil, bu 15 günü güzel geçirelim hepberaber var mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…