🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selam

Ben de yarin evime donuyorum

Sarmalar dolmalar pilavlar bitti

Yasandi bitti kaygisizca saygisizca hunharca :)) olmasa iyiydi ,olmamaliydi ,ama ne care ki insaniz.oluyor arada.nasil dagittiysak oyle toparlayacagiz.
Bana da dediler hergun "aaaa cok iyi toparlamissin vs vs ... "
Ama neden 44 46 48 bedwn giyiyorum???

Cok mu zayifim?

Niye bu kadar rahatim?

hergun yeni bir baslangic.

48 bile yeni olmaya basladi bana. Cogu yerde 42 bedene kadar satış yapiyolar mesela 44 bile yok

48 bile yeni olmaya basladi bana. Cogu yerde 42 bedene kadar satış yapiyolar mesela 44 bile yok
Kızlar bedenin incelmesinde en çok spor devreye giriyor, müthiş incelme oluyor, eğer vaktiniz varsa en azından 20-25 dk programlar var onları tavsiye ederim, ben akşam başlıycam

bak bu bir yersen devamı gelir olayı bende de vardı. gerçi bu ara yine var :) ramazana bağlıyorum onu da :). ama hep kendimi bunu yersem şuanlık bir mutluluk yaşıayacağım ama hemen geçecek pişmanlık üzüntü kalacak yediğim için diye diye verdim 10 kg yu. ama bakalım bende 10 kg daha vermek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum

Görünüşte 2 kg çok güzel gibi duruyor ama bunlar hala ödem 63.00 a gelene kadar verdiğim kilolar pek tatmin etmeyecek beni sanırım
Odemler cabuk gider canim ,suan ayni durumdayim,en son 61,2 ydim. 3 haftadir dikkat edemedim ve regl de olmadim. 5 martta olmustum. Suan siskinlik Var bende ve istah patlamasi yasiyorum malesef.
Bu sabah 64,4 geldim.Biliyorumki dikkat deyince hepsi cabucak gidiyor ama abartmamam gerekirdi

Çok almamışsın onca hastalığa rağmen aldıklarında kısa sürede gider inşallah canım yine eşitlendi kilolarımız

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar

Kilo bildirimi 2. Hafta
Geçen hafta 66.60 kg
Bu hafta 64.55 kg
Fark 2.05 kg
Super sonuc
Kızlar bedenin incelmesinde en çok spor devreye giriyor, müthiş incelme oluyor, eğer vaktiniz varsa en azından 20-25 dk programlar var onları tavsiye ederim, ben akşam başlıycam
super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…