Canım nazar mı oldu ne güzel devam ediyordunBen çok kötüyüm 2 gündür durduramıyorum kendimi yiyorum devamlı
Bebek durmuyor mu ondan mi yemeye veriyosun kendiniBen çok kötüyüm 2 gündür durduramıyorum kendimi yiyorum devamlı
Bilmiyorum yACanım nazar mı oldu ne güzel devam ediyordun
uykusuzluktan olabilir ama nefsime hakim olamıyorum son zamanlardaBebek durmuyor mu ondan mi yemeye veriyosun kendini
Canım kesinlikle tatlı yemeyi bıraksan 84 göreceksin.Benimde iki gündür menulerim berbat. Kg almaya başladım tekrar. Yarin 15 gün kaliyor artık kendimi zapt etmem lazim
Toparlanırsın yeniden yarın yeni bir gün, oruçlu değilsin di miBilmiyorum yAtartı kötü gözü olanın gözü çıksın
uykusuzluktan olabilir ama nefsime hakim olamıyorum son zamanlarda
İlk başta kendimi tutup yemiyorum ama şimdi yiyorum
Bende limonlu su içtim kiraz sapi içtim. Ama oncesinde neler neler yedim ofŞu an tokum aslında ama duygusal açlık var ve hep olacak sanırım, şimdi birşeyler atıştırsam devamı misli misli gelecek biliyorum, en iyisi hiç bulaşmamak, ben bu işi öğreneceğim başka kaçarı yok. Çünkü birşeyler yedikten sonra daha çok mutsuz oluyorum, şimdi güzel güzel suyumu içip yatacağım
Alternatif seyler yemen lazim. Kuru meyve, kuru yemisler ceviz findik badem gibiBilmiyorum yAtartı kötü gözü olanın gözü çıksın
uykusuzluktan olabilir ama nefsime hakim olamıyorum son zamanlarda
İlk başta kendimi tutup yemiyorum ama şimdi yiyorum
Ah ben bu gün 9 lu çay içecektim, sen yazınca hatırladım, çok geç artıkBende limonlu su içtim kiraz sapi içtim. Ama oncesinde neler neler yedim ofbaşim hâla ağrıyor hafif hafif. Bence 10 gündür cok tatli yedigim icin
En kötüsü pişmanlık zaten, bende çok yediğim zamanlar çok gergin, huysuz, mutsuz biri oluyorum, her seferinde neden kendime bu kötülüğü yaptığımı sorguluyorumBende farkettim ki tatliya yer acmak icin normal yemem gereken yemegi az yiyorum ve bu sefer daha çok aclik yasiyorum. Dün gece sahurda bile kalan tatlidan yedim nasil pislik bir bogazim var hayret ediyorum ya. Bugun nasil berbat gecirdim kendi yuzumden sirf
İstersek ineriz hepimiz biliyoruz. Bende düşündüm bu akşam. Daha önünde 20 kg var nerdeyse bu rehavet niye? Herkes zayiflamissin deyince gercekten zayifmi oldum hâla olmam gereken kilonun uzerindeyim. Hâla beni hic tanimayan biri bana baktiginda şişko bir kadın görecek. Bu yüzden rehavete son veriyorum. Eve de tatli aldirmicam. Zaten tam kapanma geldi esimin calisip calismayacagi belli degil. Maddi olarakta sıkma donemine girdik. Evden yemeye devamEn kötüsü pişmanlık zaten, bende çok yediğim zamanlar çok gergin, huysuz, mutsuz biri oluyorum, her seferinde neden kendime bu kötülüğü yaptığımı sorguluyorumhala Ramazan öncesi aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum, bu verdiğim kilolar bile beni hiç mutlu etmiyor, çünkü hep önceden görfüğüm kilonun çok üzerinde hala ancak 63.2 kg inersem o zaman gerçek kilo verdiğimi anlayacağım
Duygularıma tercüman olmuşsun resmenİstersek ineriz hepimiz biliyoruz. Bende düşündüm bu akşam. Daha önünde 20 kg var nerdeyse bu rehavet niye? Herkes zayiflamissin deyince gercekten zayifmi oldum hâla olmam gereken kilonun uzerindeyim. Hâla beni hic tanimayan biri bana baktiginda şişko bir kadın görecek. Bu yüzden rehavete son veriyorum. Eve de tatli aldirmicam. Zaten tam kapanma geldi esimin calisip calismayacagi belli degil. Maddi olarakta sıkma donemine girdik. Evden yemeye devam
Eşim sahurda tatliyi bitirdigimi duyunca şok olduDuygularıma tercüman olmuşsun resmen
Bugün üniversiteden bir arkadaşımla görüştük yA ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş filan dedi en son 84 ken filan görmüştü beni
İnsan mutlu oluyor tamam ama gene de kiloluyum yani
Dün eşimin arkadaşları gelmişti baklava getirmişler ondan yiyorum devamlı
Birazını arkadaşıma verdim eşimde yiyor allahtan az bişey kaldı onu da yedi mi tamamdır
Kavanoz çikolatayı filan dolaba kaldırdım gözümün önünde olduğu zaman bişeyler
Yiyorum duramıyorum yiyorum delircem
Pişman oluyorum üzülüyorum sinirleniyorum ama yiyorum
Aynısını eşimde bana dedi nerde bu baklavanın yarısı dediEşim sahurda tatliyi bitirdigimi duyunca şok olduben bile cesaret edemem sen nasıl yedin dedi. İcimden dedim ben bosuna mi 115kgya çıktım. İnsan gibi yememekten
Tam kapanma bir çok kişiyi mağdur edecek maalesefİstersek ineriz hepimiz biliyoruz. Bende düşündüm bu akşam. Daha önünde 20 kg var nerdeyse bu rehavet niye? Herkes zayiflamissin deyince gercekten zayifmi oldum hâla olmam gereken kilonun uzerindeyim. Hâla beni hic tanimayan biri bana baktiginda şişko bir kadın görecek. Bu yüzden rehavete son veriyorum. Eve de tatli aldirmicam. Zaten tam kapanma geldi esimin calisip calismayacagi belli degil. Maddi olarakta sıkma donemine girdik. Evden yemeye devam
Arada hepimizin midesine canavar giriyor, yarın sil baştan başlarsın canımDuygularıma tercüman olmuşsun resmen
Bugün üniversiteden bir arkadaşımla görüştük yA ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuş filan dedi en son 84 ken filan görmüştü beni
İnsan mutlu oluyor tamam ama gene de kiloluyum yani
Dün eşimin arkadaşları gelmişti baklava getirmişler ondan yiyorum devamlı
Birazını arkadaşıma verdim eşimde yiyor allahtan az bişey kaldı onu da yedi mi tamamdır
Kavanoz çikolatayı filan dolaba kaldırdım gözümün önünde olduğu zaman bişeyler
Yiyorum duramıyorum yiyorum delircem
Pişman oluyorum üzülüyorum sinirleniyorum ama yiyorum