Muhteşem ilerliyorsunİftar
1 kase mercimek çorbası
Fırında 1 kabak - 1 havuç
Üzerine yoğurt
Fırında mantar
Çok az da dünkü bulgur pilavından yedim
Afiyet olsun canım cok Güzelİyi akşamlar
İftar menüm
1 kepce dugun corbasi
1 bardak ayran
Az mantarli sebze yemegi
3 yk bulgur pilavi
Bol salata
Detoks suyumu içiyorum
1 filtre kahve içtim
Birazdan ara öğün 2 top dondurma hakkimi kullancam. Hatta o kadar bile yemem sanirim. Kafami topladim artik menulerime uycam
Çok iyi etmişsin,Yersen de hafif birseyler olsun canim
Bende 30 dk leslie 2 yaptım
Evet bir daha yemicem inşallahAfiyet olsun canım cok Güzeldondurma inan sütlü Nuriye yanında çok masum kalıyor şerbetli tatlılar cidden çok kalorili
Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldumAijoo son halini çok merak ediyorum, baya fark etmiştir, bundan sonra her 2 kilo verişinde hissedeceksin incelediğini, boyun uzun olduğu için bu kilo bile çok yakılmıştır eminim tabi 70 ler daha çok yakışacak, 60 lar afet olur zaten bıkmadan yılmadan devam inşallah
Dondurma ye senEvet bir daha yemicem inşallah
Az yedim canim. Zaten gecen gun eşim kiza diye cok az almıştı. Artik su içmeye devam. Bugun 87.4 tüm yaaDondurma ye sen
Fark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez miDün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldumve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse
Ya onca nuriyeye yine çok iyiAz yedim canim. Zaten gecen gun eşim kiza diye cok az almıştı. Artik su içmeye devam. Bugun 87.4 tüm yaa
Aynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicamFark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez mimaşallah canım inan bi 10 kilo sonra sana çok zayıfsın yeter artık diyecekler
Hedefim 30 nisan 85 görmek. 10 günde gidebilir mi bilmem ama listeme tam uycam bu haftaYa onca nuriyeye yine çok iyiben yesem hemen 2 kilo fazla gelirim, sen bu gün dikkat edersen yarına gider ödemler hiç canını sıkma
Marttan sonra 1 ayda bile müthiş fark var, belki kıyafet renginden kaynaklı ama yeşilli olan bana çok ince geldiAynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam
Mayis 2020- 14 mart 2021
Bence gider, metabolizman çok iyiHedefim 30 nisan 85 görmek. 10 günde gidebilir mi bilmem ama listeme tam uycam bu hafta
Fark var çünkü 6.5 kg verdim o aydaMarttan sonra 1 ayda bile müthiş fark var, belki kıyafet renginden kaynaklı ama yeşilli olan bana çok ince geldi
Ramazanda kendini tutmak cok zor oluyo işte maalesef çokta sıkmak istemiyorum. Yoksa çocuklara cok sinirleniyorumBence gider, metabolizman çok iyi, yeter ki çok aşırı kaçırma, gayet rahat ulaşırsın hedefine inşallah
Waaw harika olmuş canım..darısı bizim başımızaAynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam
Mayis 2020- 14 mart 2021
Maşallah canımFark var çünkü 6.5 kg verdim o ayda
Canım çok sıkma kendini, sadece çok kalorili yiyecekleri elesen yeterli olur zatenRamazanda kendini tutmak cok zor oluyo işte maalesef çokta sıkmak istemiyorum. Yoksa çocuklara cok sinirleniyorum