🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım cok Güzel dondurma inan sütlü Nuriye yanında çok masum kalıyor şerbetli tatlılar cidden çok kalorili

Aijoo son halini çok merak ediyorum, baya fark etmiştir, bundan sonra her 2 kilo verişinde hissedeceksin incelediğini, boyun uzun olduğu için bu kilo bile çok yakılmıştır eminim tabi 70 ler daha çok yakışacak, 60 lar afet olur zaten bıkmadan yılmadan devam inşallah

Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse

Eklentiler

• IMG_20210416_174546_103.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 22
Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse
Fark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez mi maşallah canım inan bi 10 kilo sonra sana çok zayıfsın yeter artık diyecekler

Fark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez mi maşallah canım inan bi 10 kilo sonra sana çok zayıfsın yeter artık diyecekler
Aynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam

Mayis 2020- 14 mart 2021

Eklentiler

• IMG-20210409-WA0012.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…