Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk zamanlarda yine süt kabarcığı oluyordu canim. Bebek duzgun tutmuyodu hep ucunu tutuyoduAh o yaralaaaaar
İlk başta bildiğin hönkürerek ağlayıp emzirdim eşimin kolunu filan ısırıyordum sezaryen yerim o kadar acımadı yani
Senin süt biriktiği içinde olmuş olabilir. İlk zamanlar süt çok oluyor sonradan azalıyor
Tebrikler canim ilk ödemi atmissin. Bende geçen haftadan itibaren 900 gr vermisim. Ama cumaya göre artidayim maalesefGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta salı 67.50 kg
Bu hafta kilo 66.60 kg
Fark. 0.90 kg
Yinede çok sevindirdi beni zira bu hafta pek dikkat etmedim.
TebriklerGünaydın arkadaşlar
Bu hafta kilo 66.60 kg
Fark. 0.90 kg
Teşekkür ederim canım sende cuma günü yine eksi olursun inşallah,Tebrikler canim ilk ödemi atmissin. Bende geçen haftadan itibaren 900 gr vermisim. Ama cumaya göre artidayim maalesef
Çok güzel canım bi 300 Gr daha gitse 1.5 kgTebrikler
Bende geçen salı 76.4
Bugün daha saatim gelmedi ama demin tartıldım 75.2 geldim
Bakalım öğleden sonra tartılacağım ne kadar olacakÇok güzel canım bi 300 Gr daha gitse 1.5 kg
Günaydın arkadaşlar
Bu hafta kilo 66.60 kg
Fark. 0.90 kg
Tebrik ederim kızlar ben de iftara doğru tartilicam bakalım kaç oldumTebrikler
Bende geçen salı 76.4
Tam iftara yakin degilde sahurdan 12 saat sonra tartilmak oneriliyorTebrik ederim kızlar ben de iftara doğru tartilicam bakalım kaç oldum
Cok guzel canim, maşallahTebrikler
Bende geçen salı 76.4
Sahur yapalı 12 saat oldu tartıldım 74.8 geldim çok mutluyuuuuuuuuuuuumCok guzel canim, maşallah
Yersen de hafif birseyler olsun canimBu gün menüm
Sahur
Yok
İftar
Yoğurt çorbası
Sarma 8 ad
2 kaşık güveç
Bol salata
1 dl ekmek büyüklüğünde pide
Spor 40 dk hafif tempo yürüyüş
Umarım bu saatten sonra bir şey yemem
Çok tebriklerSahur yapalı 12 saat oldu tartıldım 74.8 geldim çok mutluyuuuuuuuuuuuum
Arada olur öyle canım afiyet olsun,Dün.menu yazmadım çünkü yarim.porsiyon manti yedim
Tebrik ederim canım cok Güzel afiyet olsun amin oruçlarımız kabul olsunBaşlangıç 71.7
Bugün 70.15
Fark -1.55
iftarda islim kebabı
pilav ben yine yemicem
cacık
ezogelin çorbası ve
çiğköfte var..
herkese afiyet olsun kızlar..Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin