🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Waaw harika olmuş canım..darısı bizim başımıza
Teşekkürler 😍
Canım çok sıkma kendini, sadece çok kalorili yiyecekleri elesen yeterli olur zaten 👍
İste daha dikkat edicem. Baya alistim oruclu olmaya da. Mesela yarin annemlere gidicem. Neyle karsilascam bilmiyorum. İnşallah uygun şeyler olur da zorlanmam

Biraz öne bir tarif gördüm hoşuma gitti

1 muz, 1 kaşık keçiboynuzu unu, 1 yumurta ile karıştırıp, tek kişilik güveç kabına koydu üzerine 1 kare bitter koyup, fırında pişirdi lezzetli bir tatlıya benziyor 😃

1 muz, 1 kaşık keçiboynuzu unu, 1 yumurta ile karıştırıp, tek kişilik güveç kabına koydu üzerine 1 kare bitter koyup, fırında pişirdi lezzetli bir tatlıya benziyor 😃
Malzeme boşa gider diye hiç deneyemiyorum öyle şeyler 🤣

Bende sufle denemiştim ama firinim sagolsun fazla pisirince kek olmuştu ama lezzetliydi ☺️

Bu işler hiç belli olmuyor canım, dikkat etmezsek biz kilo alırız, sen verirsin, hep dikkatli olmak zorundayız, tabi sadece kilo için değil sağlığımız için de dikkatli olmalıyız.
Evet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyor 🤭

Bende sebze severim yaa😃 eşim çok sevmiyor malesef
Ya diyorum sen bu karnınaharı pırasayı nasıl yemezsin nasıl tatlı nasıl güzel 😃
Hergün tavuk olsa hayır demez 😂
Cocuklari da baya alistirdim. Cok sukur esimin aileside eşimde yedigi icin sorun yasamiyorum. Sorun benim ailemde 😅 o yüzden herkes kilolu zaten

X