TeşekkürlerWaaw harika olmuş canım..darısı bizim başımıza
İste daha dikkat edicem. Baya alistim oruclu olmaya da. Mesela yarin annemlere gidicem. Neyle karsilascam bilmiyorum. İnşallah uygun şeyler olur da zorlanmamCanım çok sıkma kendini, sadece çok kalorili yiyecekleri elesen yeterli olur zaten
Çorba, Ana yemek, salata, yoğurt/ayran bunları bol bol yersen olur biterTeşekkürler
İste daha dikkat edicem. Baya alistim oruclu olmaya da. Mesela yarin annemlere gidicem. Neyle karsilascam bilmiyorum. İnşallah uygun şeyler olur da zorlanmam
İrmik helvası yedim birazMuhteşem ilerliyorsuninşallah istediğin sonuca varacaksın, hepimiz tabi
Normalde de menüm oyle zaten ama işte yemek yapma seklimiz bile cok başkaÇorba, Ana yemek, salata, yoğurt/ayran bunları bol bol yersen olur bitergerisini tadımlık yemeni tavsiye ederim
O kadar kilo verdinİrmik helvası yedim biraz
Devami gelmedikce halledersin canimİrmik helvası yedim biraz
Daha yolum uzun benim, siz benden once igne iplik gibi olursunuz inşallah
Bende etçilim, protein diyette daha güzel kilo verdiriyor, hem yok tutuyor,Normalde de menüm oyle zaten ama işte yemek yapma seklimiz bile cok başkasebze hiç yemezler mesela..
Bu saatte yemesem iyiydi aslında ama işte boğaz durmuyorO kadar kilo verdinödül olarak say gitsin
Bu işler hiç belli olmuyor canım, dikkat etmezsek biz kilo alırız, sen verirsin, hep dikkatli olmak zorundayız, tabi sadece kilo için değil sağlığımız için de dikkatli olmalıyız.Daha yolum uzun benim, siz benden once igne iplik gibi olursunuz inşallah
Aynen canım moral bozmak yokBu saatte yemesem iyiydi aslında ama işte boğaz durmuyor
İftarı hafif yapmıştım halbuki keşke böyle devam etseydi neyse artık moral bozmak yok
Malzeme boşa gider diye hiç deneyemiyorum öyle şeylerBiraz öne bir tarif gördüm hoşuma gitti
1 muz, 1 kaşık keçiboynuzu unu, 1 yumurta ile karıştırıp, tek kişilik güveç kabına koydu üzerine 1 kare bitter koyup, fırında pişirdi lezzetli bir tatlıya benziyor
Ben sebze de severim. Ama bazen canim acayip et istiyorBende etçilim, protein diyette daha güzel kilo verdiriyor, hem yok tutuyor,ama yanına karbonhidrat alınca iş değişiyor tabi
Bende sufle denemiştim ama firinim sagolsun fazla pisirince kek olmuştu ama lezzetliydiBiraz öne bir tarif gördüm hoşuma gitti
1 muz, 1 kaşık keçiboynuzu unu, 1 yumurta ile karıştırıp, tek kişilik güveç kabına koydu üzerine 1 kare bitter koyup, fırında pişirdi lezzetli bir tatlıya benziyor
Evet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyorBu işler hiç belli olmuyor canım, dikkat etmezsek biz kilo alırız, sen verirsin, hep dikkatli olmak zorundayız, tabi sadece kilo için değil sağlığımız için de dikkatli olmalıyız.
Bende sebze severim yaaBen sebze de severim. Ama bazen canim acayip et istiyor
Cocuklari da baya alistirdim. Cok sukur esimin aileside eşimde yedigi icin sorun yasamiyorum. Sorun benim ailemdeBende sebze severim yaaeşim çok sevmiyor malesef
Ya diyorum sen bu karnınaharı pırasayı nasıl yemezsin nasıl tatlı nasıl güzel
Hergün tavuk olsa hayır demez
Bende hiç öyle şeyler yapmadım, biraz üşengeç biriyimMalzeme boşa gider diye hiç deneyemiyorum öyle şeyler