Afiyet olsun canım harika gidiyorsunKahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta
1 domates
Yarım salatalık
3 tane top peynir
1 bardak çay
Çok az pide
ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 tane hurma
Ceviz
akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık taze fasulye
Yoğurt
Yarım avuç içi kadar pide
Bir kaç çatal da dünden kalan tavuk patatesten yedim
yaklaşık 2 lt su içtim
Gözün aydın, ne rahatlamış sındır, 2 ay çok fazla ya, ben 3 gün geçse balon gibi oluyorumBurdayım canım hergun girip bakıyorum 2 ay sonra nihayet regl oldum öyle olunca sahur iftar menüsü paylasmadim sessizce sizi takip ediyordum
En azından sütlüymüşSahuru yazmıştım.
Kvleri iftara cagirdim. Corbam az oldu. Zaten hazir corba diye pekte yemek istemedim.
Bir tabaga yarisina mantarli sebze yarisina yesilmercimekli bulgur koydum.
Semizotu yogurtlusu
Az salata
2 lokma pide
Amma velakiiin bolca sütlü nuriye, sayisi bile belli degil
Ama dondurma yedimAfiyet olsun canım harika gidiyorsun
Ama haftada 1 yenir yaniAma dondurma yedim
Ve ben kazandım, hiç bir şey yemedim , ayrıca artık canım bir şey istemiyor, dedim ya psikolojik açlık benimkisiBu saatte canım neler neler istiyor, tamamen psikolojik biliyorum ama ben galip geleceğimiyi geceler hepinize
Merhaba, yarış yapmıyoruz, ramazan ayında kilo vermeye çalışıyoruz, istersen bize katılabilirsin, iyi gecelerMerhaba, bu yarışa nasıl katılıyoruz? Ben de kilo vermek istiyorum bu ay
İlk sayfada kaldı geçen ay bitirdik yarışıYarış yazıyor diye öyle dedim tabi ki yarış atı değilizKatılmak için ne yapmam gerekiyor
Bravo sana her zaman öyle galip gelinmiyorVe ben kazandım, hiç bir şey yemedim , ayrıca artık canım bir şey istemiyor, dedim ya psikolojik açlık benimkisi
Bende mastit oldum herkes hemen sütün çekmiştir dedi. Ona bakarsak ben hamileler gibi durmadan aşerirdim zatenBravo sana her zaman öyle galip gelinmiyor
İki sefer göğsüm şişmişti çok acılı bişey o yüzden çoğu zaman az da olsa yiyorum
Benim öyle oldu malesefBende mastit oldum herkes hemen sütün çekmiştir dedi. Ona bakarsak ben hamileler gibi durmadan aşerirdim zaten
Olabilir canim. Ama ben sebebini bildiğim için can çekmesinden olduğuna inanamadim. Zaten doğumdan sonra 4 ay kapaklarla gezdim ben yara oluyodu. Süt kabarcığı olmuş farketmemişim. Acı oluyodu ama sonra mastite çevirdi. Hatta baştan covit oldum sandim o agrılardan sonraki gün göğsümde agri ateş başlayinca anladim. Tam o göğsüm iyileşti sonrada diğeri oldu. Onu erken anladim ama cok zor iyileştiBenim öyle oldu malesef
Canım bişey istemişti yememiştim
Yeyince geçti
Emzirken dayanamıyordum acısına
Allah kimseye yaşatmasın
Ah o yaralaaaaarOlabilir canim. Ama ben sebebini bildiğim için can çekmesinden olduğuna inanamadim. Zaten doğumdan sonra 4 ay kapaklarla gezdim ben yara oluyodu. Süt kabarcığı olmuş farketmemişim. Acı oluyodu ama sonra mastite çevirdi. Hatta baştan covit oldum sandim o agrılardan sonraki gün göğsümde agri ateş başlayinca anladim. Tam o göğsüm iyileşti sonrada diğeri oldu. Onu erken anladim ama cok zor iyileştiallah duşmanima vermesin
Evet bende çok şaşkınım artık olmayacak herhalde derken oldu birden zaten hamilelikti falan derken dünya kadar oruç borcum vardı git gide artıyor bakalım nasıl tutucam sonra nasıl bitecekGözün aydın, ne rahatlamış sındır, 2 ay çok fazla ya, ben 3 gün geçse balon gibi oluyorum