🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım harika gidiyorsun

En azından sütlüymüş afiyet olsun canım yarına eritirsin, 2-3 gün tartılma moralin bozulmasın

Ve ben kazandım, hiç bir şey yemedim , ayrıca artık canım bir şey istemiyor, dedim ya psikolojik açlık benimkisi
Bravo sana her zaman öyle galip gelinmiyor
İki sefer göğsüm şişmişti çok acılı bişey o yüzden çoğu zaman az da olsa yiyorum

Bende mastit oldum herkes hemen sütün çekmiştir dedi. Ona bakarsak ben hamileler gibi durmadan aşerirdim zaten
Benim öyle oldu malesef
Canım bişey istemişti yememiştim
Yeyince geçti
Emzirken dayanamıyordum acısına
Allah kimseye yaşatmasın

Benim öyle oldu malesef
Canım bişey istemişti yememiştim
Yeyince geçti
Emzirken dayanamıyordum acısına
Allah kimseye yaşatmasın
Olabilir canim. Ama ben sebebini bildiğim için can çekmesinden olduğuna inanamadim. Zaten doğumdan sonra 4 ay kapaklarla gezdim ben yara oluyodu. Süt kabarcığı olmuş farketmemişim. Acı oluyodu ama sonra mastite çevirdi. Hatta baştan covit oldum sandim o agrılardan sonraki gün göğsümde agri ateş başlayinca anladim. Tam o göğsüm iyileşti sonrada diğeri oldu. Onu erken anladim ama cok zor iyileşti allah duşmanima vermesin

Ah o yaralaaaaar
İlk başta bildiğin hönkürerek ağlayıp emzirdim eşimin kolunu filan ısırıyordum sezaryen yerim o kadar acımadı yani
Senin süt biriktiği içinde olmuş olabilir. İlk zamanlar süt çok oluyor sonradan azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…