Çok güzel canım afiyet olsunDünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar 3 yk bulgur pilavı
3 yk et
Biraz yoğurt ve salata
1 brd şekerli içecek
1 küçük tatlı
Geçen pazartesi 64 kg çıktım
Bugün tartıldım 62.3 yanı eksi 1.7 görünüyor
Ramazan bitmeye kakan 2 kg gider insallah
Bizim kuru sebze dolması yaprak sarma karışık, işkembe çorbasıKızlar iftara ne yapıyorsunuz ?
şu ne yapacağım derdi pek zor
Kolay gelsin Herkese bol eksiler Ramazininiz mübarek olsunMerhabaozel olarak grupca yaptigimiz birsey yok .ramazani firsata cevirmeye calisiyoruz ,her yönde
Aflyet olsun canim cok guzel eksiDünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar 3 yk bulgur pilavı
3 yk et
Biraz yoğurt ve salata
1 brd şekerli içecek
1 küçük tatlı
Geçen pazartesi 64 kg çıktım
Bugün tartıldım 62.3 yanı eksi 1.7 görünüyor
Ramazan bitmeye kakan 2 kg gider insallah
Ne yaptin?Kızlar iftara ne yapıyorsunuz ?
şu ne yapacağım derdi pek zor
Senin de canim .❤Kolay gelsin Herkese bol eksiler Ramazininiz mübarek olsun
Ama dalgalanmalar olacak tabi arada.ramazan bitene kadar, ohooo kac gun varSelam bugun arti geldim. Canim çok sıkkın
Bende öyle yA 75.2 geldim kötü başladım güneSelam bugun arti geldim. Canim çok sıkkın
Valla aynı öyle yaptım bendeNe yaptin?
Boyle olunca dondurucudan bi taze fasulye cikariyorum cok iyi geliyor
Teşekkür ederim canım ah birde geri almasak o giden kilolariÇok güzel canım afiyet olsunkilo vermişsin baya tebrikler
Merhaba canım buralardayım ama dıyet yapamayınca yazamadım
Burdayım canım ramazanda günlerim çok yoğun geçiyo..hem sahur hem iftar hazırlığı gün içinde de çocukların yeme içme fasılları...oturmaya bile fırsatım olmuyo..
Neler yedin bakalımAh kizlar ah ben neler yedim bu geceeeee
Burdayım canım hergun girip bakıyorum 2 ay sonra nihayet regl oldum öyle olunca sahur iftar menüsü paylasmadim sessizce sizi takip ediyordum
Sahuru yazmıştım.Neler yedin bakalım
Afiyet olsun canımSahur
3 parca peynirli borek
Iftar
1 hurma
2 tabak bir cesit yoresel kofte
2 biber dolmasi
Salata
Yarim dilim kendi yaptigim siyez ekmek
Canın sağolsun bu haftanın ödülü olsun, yarından itibaren dikkat edersen kilo yapmazAh kizlar ah ben neler yedim bu geceeeee
Kolay gelsin canımBurdayım canım ramazanda günlerim çok yoğun geçiyo..hem sahur hem iftar hazırlığı gün içinde de çocukların yeme içme fasılları...oturmaya bile fırsatım olmuyo..
Bu arada bugün 70.25 olmuşumyarin tam 1 hafta oluyo 1.45 kg vermisim inşallah kalıcı olur çünkü bi kaç gün sonra adet olucam..o arada sapitmazsam en kotu 2 kiloya elveda dedim gibi geliyo ama hayırlısı
Sahura tava böreği yaptım bi dilim onu yicem bı de haşlanmış yumurta...
İftarda da püreli köfte ev yapımı çiğköfte yedim..