🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltı 11.00
Sucuklu yumurta
1 domates
Yarım salatalık
3 tane top peynir
1 bardak çay
Çok az pide

ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 tane hurma
Ceviz

akşam 20.00
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık taze fasulye
Yoğurt
Yarım avuç içi kadar pide
Bir kaç çatal da dünden kalan tavuk patatesten yedim

yaklaşık 2 lt su içtim
Afiyet olsun canım harika gidiyorsun 😃

Sahuru yazmıştım.
Kvleri iftara cagirdim. Corbam az oldu. Zaten hazir corba diye pekte yemek istemedim.

Bir tabaga yarisina mantarli sebze yarisina yesilmercimekli bulgur koydum.
Semizotu yogurtlusu
Az salata
2 lokma pide
Amma velakiiin bolca sütlü nuriye, sayisi bile belli degil 🥺😭😭😭😭
En azından sütlüymüş 😃 afiyet olsun canım yarına eritirsin, 2-3 gün tartılma moralin bozulmasın 😘

Ve ben kazandım, hiç bir şey yemedim , ayrıca artık canım bir şey istemiyor, dedim ya psikolojik açlık benimkisi 💪😀
Bravo sana her zaman öyle galip gelinmiyor 😃
İki sefer göğsüm şişmişti çok acılı bişey o yüzden çoğu zaman az da olsa yiyorum

Bende mastit oldum herkes hemen sütün çekmiştir dedi. Ona bakarsak ben hamileler gibi durmadan aşerirdim zaten 🤭🤣
Benim öyle oldu malesef
Canım bişey istemişti yememiştim
Yeyince geçti
Emzirken dayanamıyordum acısına
Allah kimseye yaşatmasın 😇😊

Benim öyle oldu malesef
Canım bişey istemişti yememiştim
Yeyince geçti
Emzirken dayanamıyordum acısına
Allah kimseye yaşatmasın 😇😊
Olabilir canim. Ama ben sebebini bildiğim için can çekmesinden olduğuna inanamadim. Zaten doğumdan sonra 4 ay kapaklarla gezdim ben yara oluyodu. Süt kabarcığı olmuş farketmemişim. Acı oluyodu ama sonra mastite çevirdi. Hatta baştan covit oldum sandim o agrılardan sonraki gün göğsümde agri ateş başlayinca anladim. Tam o göğsüm iyileşti sonrada diğeri oldu. Onu erken anladim ama cok zor iyileşti 🥺 allah duşmanima vermesin

Olabilir canim. Ama ben sebebini bildiğim için can çekmesinden olduğuna inanamadim. Zaten doğumdan sonra 4 ay kapaklarla gezdim ben yara oluyodu. Süt kabarcığı olmuş farketmemişim. Acı oluyodu ama sonra mastite çevirdi. Hatta baştan covit oldum sandim o agrılardan sonraki gün göğsümde agri ateş başlayinca anladim. Tam o göğsüm iyileşti sonrada diğeri oldu. Onu erken anladim ama cok zor iyileşti 🥺 allah duşmanima vermesin
Ah o yaralaaaaar 😫
İlk başta bildiğin hönkürerek ağlayıp emzirdim eşimin kolunu filan ısırıyordum 😃 sezaryen yerim o kadar acımadı yani😂
Senin süt biriktiği içinde olmuş olabilir. İlk zamanlar süt çok oluyor sonradan azalıyor

X