🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Gunaydin
Dun misafirim vardi. Kek borek dolma yaptim.bitirdim isimi oturdum.eee dedim kendi kendime kac saattir mutfakrayim.ben ne yiyecegim?
Herkesi dusunup kendimi dusunmemistim yine.olmaz dedim.kalk kalk kalk.
Evde ne sebze var? Domates konserve, biber patlican sogan .pat pat cat cat dogradim attim tencereye.azicik da yag.5 dakkada oldu.gercek bir 5 dakka.evet bi dolma degildi.ama yine de gayet doyurucu ve lezzetli oldu.digerlerinden de yedim evet ama karnimi bu sebze yemegi ve mercimek corbasi ile doyurup.digerlerinin tadina baktim.kendimi seviyorum

Harika

Oopsie ekmektwn salca ve kasarli tost.
Ben de gwc yaptim bugun kahvaltiyi.

Benim yarın için hiç umudum yok başladığım kiloya geldim spor nerdeyse hiç yapamadım bu ay hep bir aksilik çıktı canım istemedi falan kacamakta baya oldu birde regl olamadım baya gecikti çok şişkinlik var sonuç olarak 1 ay boşa geçti olduğum yerde saydım çok üzgünüm

Slm kizlar
Sanirim ben covide yakalandim
Dunden beri gogus ve bogaz agrisi ve kuru oksuruk Var,kizimda test positif cikti benimde yapmam lazim.Umarim kolayca atlatiriz
Çok geçmiş olsun inşallah ayakta rahatça atlatırsınız
Beslenmenize çok dikkat edin
Bol C ve d vitamini alın
Ihlamur tarzı şeyler rahatlatır
Dinlenin terleyin yorgan battaniye filan
Bol sarımsaklı tarhana çorbası
( uşakta oturuyorum biliyorsunuz ki burası ilk maviydi tarhanadan dediler ama bilemiyorum )

Sagol tatlim
Yarin yapayim tarhana corbasi ama hazir almistim oda pek gercegine Benzemiuor ama burda ancak ONU bulabiliyoruz
Dra gittim zaten antibiotik Verdi basladim surekli titreme nobetleri geciriyorum ama yinede iyiyim.sukur

Sagol tatlim
Yarin yapayim tarhana corbasi ama hazir almistim oda pek gercegine Benzemiuor ama burda ancak ONU bulabiliyoruz
Dra gittim zaten antibiotik Verdi basladim surekli titreme nobetleri geciriyorum ama yinede iyiyim.sukur
İlk günler zor olur ama gün geçtikçe daha iyi olur inşallah

Memlekette kilo almamışım
Ama gene de bugün akşam yemeğinde
1 kabak 1 havucu fırına verdim üstüne yoğurt döktüm oooh misssss en sevdiğim
2 şer tane yapsam çok olur mu acaba sizce

Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.75

Ben artık kilo veremeyeceğime inandım malesef olmayınca olmuyor.. vücudum bu kiloya kitlenmis 10 gün aç kalsam bile inmiyo.. sıkılaştıgimi incelediğimi hissediyorum en azından o yüzden bırakmıyorum..neyse ki ramazan geliyo.ramazanda bi iki kilo verebiliyorum..o zamana kadar 71 e çıkmam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…