🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Slm kizlar
Reglim gecikti yine
Tabi tartiya yansiycak siskinim zaten
Dun ogleye az kacirdim ama aksama toparladim .
Bugunde sabah yapabilicegim tum kacamaklari yaptimki gun icinde kaza olmasin diye😵

Selam kizlar
Bugun becwremwdim.
111 fazla kalorim var. ..

Ama oopsie ekmek yaptim.yarin kahvaltim hazir🤩🤩🤩
Kahvaltida ekmek yedikce yediriyor.sonrasinda kontrol edwmiyorum.alternatif olsun dedim.

20210406_211853.jpg

Ben diyete 2 gün ara verdim kızlar
Elimden geldiğince dikkat edeceğim ana muhtemelen + olarak dönecek bana bunlar 🤦🏻‍♀
ailemin yanındayız yarın eşimin doğum günü
Şimdi annemlerle pasta keseceğiz
Yarın kayınvalidemlere gideceğiz
Herkes güzel güzel şeyler yapıyor biz geldik dşye 😂

ama herkesin zayıflamışsın güzel olmuşsun demesi kadar güzel değil 🥰🧿

Bugun pazarda ilginc bir olay yasadim.

Ben baska bisey almaya calisirken adamin biri maydonoz uzatti .almistim zaten .dikkat de etmemisim.sadece al diyebilecek kadar konusabilen ozurlu biri.neyse alacagimi aldim 1lira da maydonoz parami ayarladim ki alayim hayir olur.arkami dondum baktim.o sirada biri maydonozu aliyor. Neyse ben de parayi uzattim.almasam da verwyim diye dusundum .adam kabul etmedi.cok zor konusabiliyor ama para almam dedi.1 liradan zengin de olunmaz fakir de .mesele para da degil ....adamin kendine bir saygisi var.keske kodamanlarimizda da boyle yurek olsa....
Ben tabi mahcup oldum biraz.bir yandan da sevindim hala boyle insanlar var mi diye.haftaya ondan alcam maydonozumu da.

İyi akşamlar kızlar kalori sayma günümün ilkini bitirdim..1700 kalori hakkimin 1000 ini kullandım 💪yarım saat yürüyüşü de yaptım evde ama bacaklarım çok ağrıyo sabaha geçer inşallah...

Ben diyete 2 gün ara verdim kızlar
Elimden geldiğince dikkat edeceğim ana muhtemelen + olarak dönecek bana bunlar 🤦🏻‍♀
ailemin yanındayız yarın eşimin doğum günü
Şimdi annemlerle pasta keseceğiz
Yarın kayınvalidemlere gideceğiz
Herkes güzel güzel şeyler yapıyor biz geldik dşye 😂

ama herkesin zayıflamışsın güzel olmuşsun demesi kadar güzel değil 🥰🧿
İyi tatiller canım, aman çok abartma sonra vermedi zor oluyor 😃

Slm kizlar
Bende bu sabah daha hafif bir kahvalti yaptim.Toplam 350 kalori
Ogleye ise kabak yine dunki gibi
Ama dun aksam zorlandim yani ac uyudum yoksa veremiyorum ben.
En son saat 16h00 gibi yiycem ve gunu kapaticam yaklasik 800 kaloriyle.
Ama regl olmadan tartiya yansimaz bunuda biliyorum. Yine takilicam ve adet sonrasi birden gidicek ,olsun onada raziyim 🤗

Bugun hava serin ama acik azda olsa gunes var.Yuruycem 2 saatligine
Kilo verince belim sirtim cok inceldi ama biraz basenler gitsin istiyorum napsamki yapisti kaldi🥺

Slm kizlar
Bende bu sabah daha hafif bir kahvalti yaptim.Toplam 350 kalori
Ogleye ise kabak yine dunki gibi
Ama dun aksam zorlandim yani ac uyudum yoksa veremiyorum ben.
En son saat 16h00 gibi yiycem ve gunu kapaticam yaklasik 800 kaloriyle.
Ama regl olmadan tartiya yansimaz bunuda biliyorum. Yine takilicam ve adet sonrasi birden gidicek ,olsun onada raziyim 🤗
Canım bu ara tartıyı boşver regl artısı olabilir moralin bozulmasın, önemli olan incelmiş olman, çok güzel devam ediyorsun🧿👍, darısı bana ya 🥴

Bugun hava serin ama acik azda olsa gunes var.Yuruycem 2 saatligine
Kilo verince belim sirtim cok inceldi ama biraz basenler gitsin istiyorum napsamki yapisti kaldi🥺
Kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyo.benim de basenlerim çok geniş ama evde yürüyüş gibi adım atıyorum..olmayan pantolonlarimin çoğu oluyo artık..her ne kadar kiloma yansimasa da incelttigi doğru 👍

Canım bu ara tartıyı boşver regl artısı olabilir moralin bozulmasın, önemli olan incelmiş olman, çok güzel devam ediyorsun🧿👍, darısı bana ya 🥴
Oyle canim zaten moralimi bozmuyorum ,biliyorumki gidicek kilolar .
Sende verirsin devamli yapinca gidiyor kacamaklara ragmen

Kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyo.benim de basenlerim çok geniş ama evde yürüyüş gibi adım atıyorum..olmayan pantolonlarimin çoğu oluyo artık..her ne kadar kiloma yansimasa da incelttigi doğru 👍
Yurumeyi zaten cok seviyorum ,vaktim olsa gunde 5 saat bile yururum.
Onemli olan zaten istedigimiz goruntuye ulasmak canim ,tartiya yansimasa bile kendini iyi hissetmek Onemli.
Gunde 10 bin adim atmaya dikkat ediyorum bakalim ne olucak bu hafta, acelem yok zaten kalan 3 kiloyu 1 aya kadar verebilirsem artik🙏

Yurumeyi zaten cok seviyorum ,vaktim olsa gunde 5 saat bile yururum.
Onemli olan zaten istedigimiz goruntuye ulasmak canim ,tartiya yansimasa bile kendini iyi hissetmek Onemli.
Gunde 10 bin adim atmaya dikkat ediyorum bakalim ne olucak bu hafta, acelem yok zaten kalan 3 kiloyu 1 aya kadar verebilirsem artik🙏
Ben de yürümeyi çok da seviyorum ama malesef 3 çocukla imkanım yok..bakacak kimse yok çünkü..ben de anca evde adım atıyorum onlar oyun oynarken ama 10000 i falan bulmuyo 4000 5000 arası anca..ama hiç hareketsiz olmaktan iyidir zaten eve tikilip kaldık bari daha fazla kilo almayalım..

X