- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Akşam dikkat edince sabah ki kaçamaklar telafi ediliyorSlm kizlar
Reglim gecikti yine
Tabi tartiya yansiycak siskinim zaten
Dun ogleye az kacirdim ama aksama toparladim .
Bugunde sabah yapabilicegim tum kacamaklari yaptimki gun icinde kaza olmasin diye
Umarim oyle olur canimAkşam dikkat edince sabah ki kaçamaklar telafi ediliyor
Oo çok değişik tariflerSelam kizlar
Bugun becwremwdim.
111 fazla kalorim var. ..
Ama oopsie ekmek yaptim.yarin kahvaltim hazir
Kahvaltida ekmek yedikce yediriyor.sonrasinda kontrol edwmiyorum.alternatif olsun dedim.
Eki Görüntüle 2819055
İyi tatiller canım, aman çok abartma sonra vermedi zor oluyorBen diyete 2 gün ara verdim kızlar
Elimden geldiğince dikkat edeceğim ana muhtemelen + olarak dönecek bana bunlar♀
ailemin yanındayız yarın eşimin doğum günü
Şimdi annemlerle pasta keseceğiz
Yarın kayınvalidemlere gideceğiz
Herkes güzel güzel şeyler yapıyor biz geldik dşye
ama herkesin zayıflamışsın güzel olmuşsun demesi kadar güzel değil
O çok iyi,İyi akşamlar kızlar kalori sayma günümün ilkini bitirdim..1700 kalori hakkimin 1000 ini kullandımyarım saat yürüyüşü de yaptım evde ama bacaklarım çok ağrıyo sabaha geçer inşallah...
Canım bu ara tartıyı boşver regl artısı olabilir moralin bozulmasın, önemli olan incelmiş olman, çok güzel devam ediyorsunSlm kizlar
Bende bu sabah daha hafif bir kahvalti yaptim.Toplam 350 kalori
Ogleye ise kabak yine dunki gibi
Ama dun aksam zorlandim yani ac uyudum yoksa veremiyorum ben.
En son saat 16h00 gibi yiycem ve gunu kapaticam yaklasik 800 kaloriyle.
Ama regl olmadan tartiya yansimaz bunuda biliyorum. Yine takilicam ve adet sonrasi birden gidicek ,olsun onada raziyim
Yürüyüş birebir basenlereBugun hava serin ama acik azda olsa gunes var.Yuruycem 2 saatligine
Kilo verince belim sirtim cok inceldi ama biraz basenler gitsin istiyorum napsamki yapisti kaldi
Kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyo.benim de basenlerim çok geniş ama evde yürüyüş gibi adım atıyorum..olmayan pantolonlarimin çoğu oluyo artık..her ne kadar kiloma yansimasa da incelttigi doğruBugun hava serin ama acik azda olsa gunes var.Yuruycem 2 saatligine
Kilo verince belim sirtim cok inceldi ama biraz basenler gitsin istiyorum napsamki yapisti kaldi
Oyle canim zaten moralimi bozmuyorum ,biliyorumki gidicek kilolar .Canım bu ara tartıyı boşver regl artısı olabilir moralin bozulmasın, önemli olan incelmiş olman, çok güzel devam ediyorsun, darısı bana ya
Yurumeyi zaten cok seviyorum ,vaktim olsa gunde 5 saat bile yururum.Kesinlikle yürüyüş çok iyi geliyo.benim de basenlerim çok geniş ama evde yürüyüş gibi adım atıyorum..olmayan pantolonlarimin çoğu oluyo artık..her ne kadar kiloma yansimasa da incelttigi doğru
Ben de yürümeyi çok da seviyorum ama malesef 3 çocukla imkanım yok..bakacak kimse yok çünkü..ben de anca evde adım atıyorum onlar oyun oynarken ama 10000 i falan bulmuyo 4000 5000 arası anca..ama hiç hareketsiz olmaktan iyidir zaten eve tikilip kaldık bari daha fazla kilo almayalım..Yurumeyi zaten cok seviyorum ,vaktim olsa gunde 5 saat bile yururum.
Onemli olan zaten istedigimiz goruntuye ulasmak canim ,tartiya yansimasa bile kendini iyi hissetmek Onemli.
Gunde 10 bin adim atmaya dikkat ediyorum bakalim ne olucak bu hafta, acelem yok zaten kalan 3 kiloyu 1 aya kadar verebilirsem artik