🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Soganli biberli 2 yumurtali kahvaltim
1 tk krem peynir de var

Süper ya baya eksisin, bu kalori sama sana iyi gelecek

Kızlar merhaba

haftasonu ben ben değildim, tartıda artıyım cumaya anca bu artıları eritirim sanırım, bu sabah azimle başladım ama haftasonu gözüm hiç doymamışki 1 dilim ekmek yedim

neyseki şu an iyi gidiyorum, içim kıyıldı yeşilçayımı içtim az önce, biraz sonrada türk kahvemi içicem, cozutmamda bugün tam 12.gün, bu kadar sürede bile göbeğimin çıktığını hissediyorum, bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam, gerçi çarşamba günüde doğumgününe davetliyiz akşamına da mangal yapıcaklarmış o gün bozulacak yine düzenim, neyse arada olucak elbette diyorum ve kahvemi yapmaya gidiyorum, ne kadar açsam o kadar mutluyum

Kalori sayma bugun de

spor yapamadim ama cocuklari parka goturdum hareketli bir gundu.

Yarin yapabilirsem... usenmezsem ...oopsi ekmek deneyecegim .

Ben de 1 kilo aldim gecwn hafta
Napalim
agzimizi kapadik mi veririz insallah arkadasim.

Ben de 1 kilo aldim gecwn hafta
Napalim
agzimizi kapadik mi veririz insallah arkadasim.
İnşallah canım, ben 28günde 8kilo verdim şubat ayında, şimdi arasıra alacağımız bikaç kiloyu sağlıklı beslenirsek hemencik veririz, insanız ömür 7/24 aburcubursuz geçmeyecek, önemli olan dengelemek, ben de kısmen kalori hesabı yapıyorum, 2aydır her yiyeceğin kalorisine bakıyorum mutlaka, hergün kalori saymasamda mutlaka kalori okuyorum, ne yediğini bilmede etkili yöntem.

Cok guzel vermissin.
Korumadasin yani

Ben de uzun süre sonra yazio yu indirdim..bi de böyle deneyeyim bakayım..yarın ilk günüm olsun kiloma göre ort. 1700 kalori hesaplıyo.. bakalım..

Super sonuc.cok kiskandim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…