🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bugün ki kilom düzenim şaştı bu ayı verimli geçiremedim ama en azından kilo almadım bu da birseydir grup devam etmese bile ara ara girip kilo bildirimi yapmaya devam edicem spor yaparsam bunu bildiricem ☺️

Eklentiler

• IMG_20210409_093843.jpg
    IMG_20210409_093843.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 10
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.75

Ben artık kilo veremeyeceğime inandım malesef olmayınca olmuyor.. vücudum bu kiloya kitlenmis 10 gün aç kalsam bile inmiyo.. sıkılaştıgimi incelediğimi hissediyorum en azından o yüzden bırakmıyorum..neyse ki ramazan geliyo.ramazanda bi iki kilo verebiliyorum..o zamana kadar 71 e çıkmam inşallah..
Sabahah tartıldım 76.6 geldim 🤭 çok erken tartıldım az daha uyuyup tartılsaydım daha düşük olurdu eminimmmmmm
Çok güzel kızlar,

Bugün ki kilom düzenim şaştı bu ayı verimli geçiremedim ama en azından kilo almadım bu da birseydir grup devam etmese bile ara ara girip kilo bildirimi yapmaya devam edicem spor yaparsam bunu bildiricem ☺️

Grup devam etsin noluuur
Çok iyi geliyor bu grup banaaaaa
Kızlar ben yine kilo bildireceğim cuma günleri ama yarış olarak değil, ramazanda biraz kilo versem iyi olur, beraber devam ederiz, salı günü tartılalım ramazanda ne kadar gidecek bakalım

Gecen hafta 73.3
Bugun 72.2
Fark 1.1 ama bunun bir onemi yok.
Bir onceki hafta 72 3 idim cunku.
12 martta da 72.1

Koca bir ayi arti 100 gramla tamamladim...-500 olsa bile sevinecektim...

:KK43: :KK43: :KK43:

Ne 71 miş arkadas gelmedi gelmedi gitti :KK43:
Kalori saymaya devam edicem.
Hafta ici sabahlari 3o dk yuruyus.

Herkese selamlar kizlar bu hafta hicc girmedim çünkü diyet adına hicbisey yapmadim.Gerci 1 aydır taşınma kayınpederimin vefatı derken hiç bisey yapmadim.İcimden gelmiyor vakitsiz yeyip içiyorum ama sükür ki kilo almamışım💃
Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum buraya bildirmistim ama bu sabah 57.55 çıktım.Cok saldım ama almamışım mutluyum.Hersey yolunda gitseydi muhtemelen 55 i görmüştüm.
Ama keşke hiç kilo vermeseydim hatta alsaydım da babami kaybetmeseydik.
Ne olacak devam mı ramazanda da

Memlekette kilo almamışım 😄
Ama gene de bugün akşam yemeğinde
1 kabak 1 havucu fırına verdim üstüne yoğurt döktüm oooh misssss en sevdiğim 😃
2 şer tane yapsam çok olur mu acaba sizce
Haftaya ben de alayim bari kabak. Bir ara persembeleri kabak sote yapardim aksamlari.yine yapayim bari haftaya.
Kızlar ben yine kilo bildireceğim cuma günleri ama yarış olarak değil, ramazanda biraz kilo versem iyi olur, beraber devam ederiz, salı günü tartılalım ramazanda ne kadar gidecek bakalım
🙂👍👍👍

Herkese selamlar kizlar bu hafta hicc girmedim çünkü diyet adına hicbisey yapmadim.Gerci 1 aydır taşınma kayınpederimin vefatı derken hiç bisey yapmadim.İcimden gelmiyor vakitsiz yeyip içiyorum ama sükür ki kilo almamışım💃
Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum buraya bildirmistim ama bu sabah 57.55 çıktım.Cok saldım ama almamışım mutluyum.Hersey yolunda gitseydi muhtemelen 55 i görmüştüm.
Kayiplarda yeni duruma alismak cok zor.Allah sabir versin,genc olumu vermesin canim.

Gecen hafta 73.3
Bugun 72.2
Fark 1.1 ama bunun bir onemi yok.
Bir onceki hafta 72 3 idim cunku.
12 martta da 72.1

Koca bir ayi arti 100 gramla tamamladim...-500 olsa bile sevinecektim...

:KK43: :KK43: :KK43:

Ne 71 miş arkadas gelmedi gelmedi gitti :KK43:
Kalori saymaya devam edicem.
Hafta ici sabahlari 3o dk yuruyus.
Yine iyi kilo almadın 😀 bu ay benim içinde çok kötüydü 🙈

Süper korumak👍 evet sağlık her şeyden kıymetli, ama bu dünya yalan, geldik gideceğiz, kime kalmış ki 😔 Allah rahmet eylesin 😔

X