Geçmiş olsun canım, sen geçen hafta güzel kilo verirdin, bu kiloyu korusan bile çok iyiGunaydin kizlar
Bu haftadan pek emin degilim bende
Hafta sonu misafir vardi dikkat etmedim
Dunden beri bogaz agrisi Var ,hasta olmadan atlatirim insallah
Günaydın canımgünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım, bu ar herkes hasta yaPerşembe gününden beri antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı alıyorum, diyete ara vermemin bugün 5.günü, dünde dahil olmak üzere yedimde yedim, dün iyi başlamıştım ancak akşam yemeğiyle cozuttum3haftadır ailem bendeler cuma dönücekler sonrada haftasonu derken benim diyete dönmem haftaya pazartesi olucak kısacası bahaneler bahaneler...
Evet son iki hafta iyi gitti bu hafta korusam yine yeter ,ustelik regl oncesindeyim ya habire yiyesim VarGeçmiş olsun canım, sen geçen hafta güzel kilo verirdin, bu kiloyu korusan bile çok iyi
Sagol tatlim
çok şükür canım sen nasılsınGeçmiş olsun canım, sen geçen hafta güzel kilo verirdin, bu kiloyu korusan bile çok iyi
Günaydın canımnasılsın
Afiyet olsun canım cok Güzel, dün nasıl geçtiSarayca dün akşam yaptığım hurmalı fıstıkezmesi ve bitter çikoltalı atıştırmalıklar süpper olmuş tavsiye ederim kızlar sağlıklı atıştırmalık
Evet ya gerçekten çok güzel bir duyguYa aslında kiloya yansisa daha çok motive olucam ama bu bile yetiyo bana..gerçekten çok güzel bir hismis unutmuşum..
Çok iyi etmişsin, benim salonda tartı, gerçi yine her gün tartılıyorumDun tartiyi salona kaldirdim kizlar.
Bazamin altinda duruyordu.sabah aksam tartiliyordumiyi olmuyordu.artik cuma ve belki pazartesi tartilicam...saglikli sekersiz beslenmeye odaklanacagim insallah.takinti yapmak istemiyorum.hem surprizli olsun
gayet güzel geşti canım kendime akşamdan yemeklerimi hazırladım ben böyle yaptıoğım zaman kilo verdim üşenmeden akşamları hazırladım ve inceldimAfiyet olsun canım cok Güzel, dün nasıl geçti
Orda dogalgaz yakmiyoruz.o yuzden benim icin fark ederÇok iyi etmişsin, benim salonda tartı, gerçi yine her gün tartılıyorum
Bende kahvaltımı hep akşamdan hazırlıyorum, önceden zaman yok hazırlayamadım diye bir sürü bahanem oluyordu, şimdi böyle çok daha sağlıklı kahvaltım oluyorgayet güzel geşti canım kendime akşamdan yemeklerimi hazırladım ben böyle yaptıoğım zaman kilo verdim üşenmeden akşamları hazırladım ve inceldim
Gitmezsin oraya, soğukta iyi olmuşOrda dogalgaz yakmiyoruz.o yuzden benim icin fark eder
aynen canım ara öğünüme kadar hazırlayıp sabah dolaptan alıp çıkıyorum yoksa sabahları ya üşeniyorum ya da canım istemeyince saçma sapan şeyler yiyorumBende kahvaltımı hep akşamdan hazırlıyorum, önceden zaman yok hazırlayamadım diye bir sürü bahanem oluyordu, şimdi böyle çok daha sağlıklı kahvaltım oluyor
Net bir şekilde üşeniyoruz ve sonra battı balık yan gider misali ne bulursak yiyoruzaynen canım ara öğünüme kadar hazırlayıp sabah dolaptan alıp çıkıyorum yoksa sabahları ya üşeniyorum ya da canım istemeyince saçma sapan şeyler yiyorum