🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Basın sağ olsun canım

Merhaba kızlar..
Adetten sonra bi türlü toparlanamadim..yediklerime Dikkat etsem Spor yapamadım spor yapsam nu bulsam yedim öyle karışık bi dönem oldu..neyse bugün biraz daha iyiyim

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 küçük pişi 1 kandil simidi

Ara öğün
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata

Öğle yemeği
1 kase ezogelin çorbası
Yarım portakal

Bu arada arada kiloma pek yansımasa da bayağı incelediğimi fark ediyorum.yillardir giyemedigim kot pantolonlarim ceketlerim hepsi oluyo artık..aynada görmek harika bi his..ama daha yolum cok uzun. Düşe kalka devam edicem
Tebrik ederim canım, ne güzel 5 Duygu

Biraz degistirdim plani.

Oglen cocuklara gozleme yaptim.baktim bu isin sonu kotu.gozleme ile goz goze gelmeye basladik.gozlemenin icinden de kendime kavurdum .yogurtla karnimi doyurdum.4 tane de kanat yedim.2 tk tahin 2 ck bal.16 da bitti yemek olayim.yarin kahvaltiya kadar birsey yok.

Spoe 30 dk yuruyus
Su 2 lt olacak yatana kadar.

Kahvaltı
Çok çok az sucuklu yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
Domates
1 bardak çay

ara
Armut
Leblebi

akşam
5 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
Yoğurt

2 lt su
9000 adım (şimdilik)

arkadaşla çarşıya gittik çocukları parka götürdük filan bayaaa yürüdük

Başınız sağolsun

Perşembe gününden beri antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı alıyorum, diyete ara vermemin bugün 5.günü, dünde dahil olmak üzere yedimde yedim, dün iyi başlamıştım ancak akşam yemeğiyle cozuttum 3haftadır ailem bendeler cuma dönücekler sonrada haftasonu derken benim diyete dönmem haftaya pazartesi olucak kısacası bahaneler bahaneler...

Geçmişolsun Lamaziaa , bu hafta ikimizide hastalık vurdu, neyse iyi olalımda.. ben haftaya pazartesiye kadar diyete ara verdim, umarım çook abartmadan geçer günlerim

Gunaydin kizlar
Bu haftadan pek emin degilim bende
Hafta sonu misafir vardi dikkat etmedim
Dunden beri bogaz agrisi Var ,hasta olmadan atlatirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…