Gecmis olsun canimSelam kızlaar
Ben hastaydım bu hafta sonu. Ne yedim ne içtim valla bilmiyorum ama ilaçlardan dolayı vücudumda ödem var sanırsam. Tartılmadım o yüzden. Yarın güzel bir hafta başlasın.
Hedefim 5 günde 1 kilo vermek. Cuma gününü iple çekiyorumm
Ay bir an korktum bıraktı mı diye , olsun da yoğunluk olsun, yeter ki az yiyelimGunaydinlar
Dun yogundum biraz.
tam gaz devam
Kız kabul etmek diye bir soru sormadığını varsayıyorummerhaba kızlar güzel bir hafta olsun herkeseSarayca aranıza kabul ederseniz bende şekersiz 21 güne başlamak istiyorum
Amanınselam gençler
gözün aydın canımBu gün keyfim yerinde kv geliyor ya
sağol canımKız kabul etmek diye bir soru sormadığını varsayıyorum
Başlayalım canım, çok güzel olur bence
Niye gitmedin ?Günaydın arkadaşlarbir hafta işe gştmeyince bu saat oldu daha kendime gelemedim yeni kahvaltı yaptım
Ay bir an korktum bıraktı mı diye , olsun da yoğunluk olsun, yeter ki az yiyelim
Hayirli gelinBu gün keyfim yerinde kv geliyor ya
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinHerkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı
Basiniz sagolsunHerkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı
Çok sağol canım aminnbaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Yok canım kalp krizi geçirdiBasiniz sagolsun
Koronodan mi?
Basiniz sagolsun. Bu donemde sabit bile kalsan cok iyi kendini diyet icin üzmeHerkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı