2 gunluk bi planlama yap hemen canimSlm kizlar
Kac gundur yogunum pek yazamiyorum arada okuyup cikiyorum.
Pek dikkat etmedim regl oncesi krizlerindeyim .
Siskinim, agresifim
Bari son iki gun dikkat edeyim diyorum tartida arti gormek istemiyorum
Yuruyusede cikamadim 2 gundur .
Kiyamam gecmis olsun.Bende aynı durumdayım15 aylık kızım yarım saat 1 saatte bir uyanıp emiyor alt kesici dişleri çıkıyor hafif ateş oluyor hiç birşey yemek istiyor o yüzden gece çok fazla uyanıp emmek istiyor günlerdir uykusuzluktan bitap düştüm
Dis zamani oyle malesef.gece illaki uyaniyorlar.gunduzleri pirasa verirdim eline cok iyi gelirdiYa kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler
günaydın bu arada hepinizeeee
2 hafta miGünaydın arkadaşlarya ben daha 2 hafta oldu regl oldum yine ayrıca çok halsiz bıraktı beni
Yok 2 hafta önce oldum bitti şimdi yine oldum, yani 10 gün ara geçti sadece2 hafta mi.....benim de 10 gun suruyor
Dikkat et kendine.kan hapi falan dusunebilirsin.
Geldi geldiKaynanan geldi mi sarayca???
Hay Allah sabah izlemen iyi olmamış, insanda psikoloji bırakmaz ,Sabah sabah kirmizi oda izledim.ölüyom...
Gozun aydinGeldi geldimusmutluyum, şimdi halsiz olmasam birazdan yürüyüşe çıkardım yine çıkarım belki
Ya kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler
günaydın bu arada hepinizeeee
Ben gün içinde soğuk salatalık veriyodum bayağı iyi geliyo rahatlatiyodu..gece de çok uyutmazsa dentinox jel vardı dişleri için dr vermişti çok az onu sürünce hemen ağrısını geçiriyordu..Bende aynı durumdayım15 aylık kızım yarım saat 1 saatte bir uyanıp emiyor alt kesici dişleri çıkıyor hafif ateş oluyor hiç birşey yemek istiyor o yüzden gece çok fazla uyanıp emmek istiyor günlerdir uykusuzluktan bitap düştüm
Ara kanama normal bi durum değil canım çok sık olursa bi kadın doğum dr una git bence ihmal etmeYok 2 hafta önce oldum bitti şimdi yine oldum, yani 10 gün ara geçti sadece
Teşekkür ederimKiyamam gecmis olsun.
Ama sonra emzirirken oldugu gibi kolay gitmiyor kilolar.nacizane tavsiyem kendinize cok yuklenmeden devam canim :))
Ay hemen bende vereyimDis zamani oyle malesef.gece illaki uyaniyorlar.gunduzleri pirasa verirdim eline cok iyi gelirdi
Bende bazen şurup veriyorum ama iki üç gündür kaçta gece uykusuna geçeceği belli olmuyor veremiyorumBen gün içinde soğuk salatalık veriyodum bayağı iyi geliyo rahatlatiyodu..gece de çok uyutmazsa dentinox jel vardı dişleri için dr vermişti çok az onu sürünce hemen ağrısını geçiriyordu..
Ara kanama normal bi durum değil canım çok sık olursa bi kadın doğum dr una git bence ihmal etme
Valla bende öyleyim yA eşim sağolsun sabah işten gelince 2 saat baktı ben uyudum yoksa bayılacaktımBende aynı durumdayım15 aylık kızım yarım saat 1 saatte bir uyanıp emiyor alt kesici dişleri çıkıyor hafif ateş oluyor hiç birşey yemek istiyor o yüzden gece çok fazla uyanıp emmek istiyor günlerdir uykusuzluktan bitap düştüm
Ver ver.Ay hemen bende vereyim
Bende bazen şurup veriyorum ama iki üç gündür kaçta gece uykusuna geçeceği belli olmuyor veremiyorum
Valla bende öyleyim yA eşim sağolsun sabah işten gelince 2 saat baktı ben uyudum yoksa bayılacaktım
Haftaya da ailemin yanına bırakacak git dinlen diyor
Ne güzel dusunmussunuz insan annesinin yanında olunca daha kolay geliyorAy hemen bende vereyim
Bende bazen şurup veriyorum ama iki üç gündür kaçta gece uykusuna geçeceği belli olmuyor veremiyorum
Valla bende öyleyim yA eşim sağolsun sabah işten gelince 2 saat baktı ben uyudum yoksa bayılacaktım
Haftaya da ailemin yanına bırakacak git dinlen diyor
Ya şuanlık düşünmüyorum 2 yaşını geçince aklı biraz erince bırakırım heralde çünkü çok düşkün memeyeNe güzel dusunmussunuz insan annesinin yanında olunca daha kolay geliyorbu arada emzirmeyi ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz
vay canınaVer ver.
Bizim buralarda herkes verir.soyle bir laf vardir hatta ."cocuk annem babam beşigimi satsa da bana pirasa alsa" dermis.o kadar cok hora gecermis.
Bende dikkat edemedim maalesefSarayca
Cok uzgunum ben devam edemedim şekersize.
Sabahtan iyi baslamistim sonra bas agrisi girdi.sacmaladim sanki acliktan agriyor gibigecmedi zaten