🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Slm kizlar
Kac gundur yogunum pek yazamiyorum arada okuyup cikiyorum.
Pek dikkat etmedim regl oncesi krizlerindeyim .
Siskinim, agresifim
Bari son iki gun dikkat edeyim diyorum tartida arti gormek istemiyorum
Yuruyusede cikamadim 2 gundur .
2 gunluk bi planlama yap hemen canim
Oluyor hepimizdw arada .
Toparlan...

Kiyamam gecmis olsun.
Ama sonra emzirirken oldugu gibi kolay gitmiyor kilolar.nacizane tavsiyem kendinize cok yuklenmeden devam canim :))

Ya kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler

günaydın bu arada hepinizeeee
Dis zamani oyle malesef.gece illaki uyaniyorlar.gunduzleri pirasa verirdim eline cok iyi gelirdi

Ya kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler

günaydın bu arada hepinizeeee

Ben gün içinde soğuk salatalık veriyodum bayağı iyi geliyo rahatlatiyodu..gece de çok uyutmazsa dentinox jel vardı dişleri için dr vermişti çok az onu sürünce hemen ağrısını geçiriyordu..

Yok 2 hafta önce oldum bitti şimdi yine oldum, yani 10 gün ara geçti sadece
Ara kanama normal bi durum değil canım çok sık olursa bi kadın doğum dr una git bence ihmal etme

Dis zamani oyle malesef.gece illaki uyaniyorlar.gunduzleri pirasa verirdim eline cok iyi gelirdi
Ay hemen bende vereyim
Bende bazen şurup veriyorum ama iki üç gündür kaçta gece uykusuna geçeceği belli olmuyor veremiyorum
Valla bende öyleyim yA eşim sağolsun sabah işten gelince 2 saat baktı ben uyudum yoksa bayılacaktım
Haftaya da ailemin yanına bırakacak git dinlen diyor

Ver ver.
Bizim buralarda herkes verir.soyle bir laf vardir hatta ."cocuk annem babam beşigimi satsa da bana pirasa alsa" dermis.o kadar cok hora gecermis.

Ne güzel dusunmussunuz insan annesinin yanında olunca daha kolay geliyor bu arada emzirmeyi ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz

Ne güzel dusunmussunuz insan annesinin yanında olunca daha kolay geliyor bu arada emzirmeyi ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz
Ya şuanlık düşünmüyorum 2 yaşını geçince aklı biraz erince bırakırım heralde çünkü çok düşkün memeye
Şimdi meme uyudu gitti vs desem anlamayacak salça sürsem de öyle
Ver ver.
Bizim buralarda herkes verir.soyle bir laf vardir hatta ."cocuk annem babam beşigimi satsa da bana pirasa alsa" dermis.o kadar cok hora gecermis.
vay canına

Sarayca
Cok uzgunum ben devam edemedim şekersize.
Sabahtan iyi baslamistim sonra bas agrisi girdi.sacmaladim sanki acliktan agriyor gibigecmedi zaten

Selam arkadaşlar, bu ara biraz keyifsizim, abim hastanede o kadar kötü değil durumu inşallah iyiye gidiyor.
Sağlık herşeyin başı, sağlığımızın kıymetini bilelim, kilo bir çok hastalığa sebebi bence, her ne olursa olsun çok çok yemek hiç bir şeye çare değil, bu nedenle öyle ya da böyle sağlığımız için kilolarınızdan kurtulalım, iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…