Çok sağol canimm
Sağol canımBaşınız sağolsun
Çok sağol canim
Bekle iner canım, her gün kilo verilmiyorGünaydın kızlar benim kilo vermem durdu yaa gitmiyor aç yattım dün yani akşam yemeğinden sonra bişey yemedim ama tartıda bişey yok hatta +100
Ne yapmam lazım
Suyu ihmal.etme canımMerhaba kızlar.buyun taze fasulye yapacaktım ama eşim balık getirmiş..inşallah akşam fazla yemem.zaten nerdeyse 1 kg artı cikiyorum ne oldu anlamadım bu ara.cok abartmadim da ama her gün adım atamıyorum artık hep bişey çıkıyo.bi kaç gündür ben de halsizdim ama bundan sonrasina bakalım artık
Kahvaltı
1 yumurtayla peynirli omlet
Domates salatalık
İki çatal fındık ezmesi
Ara öğün
Sade türk kahvesi
1 avuç leblebi
Öğle yemeği yemeyebilirim pek canım istemiyo..
Off ben hergun tartilmadan duramiyorumDun tartiyi salona kaldirdim kizlar.
Bazamin altinda duruyordu.sabah aksam tartiliyordumiyi olmuyordu.artik cuma ve belki pazartesi tartilicam...saglikli sekersiz beslenmeye odaklanacagim insallah.takinti yapmak istemiyorum.hem surprizli olsun
Misafir olunca herşey degisiyo malesef ama olsun senin üstesinden geleceğine eminimPerşembe gününden beri antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı alıyorum, diyete ara vermemin bugün 5.günü, dünde dahil olmak üzere yedimde yedim, dün iyi başlamıştım ancak akşam yemeğiyle cozuttum3haftadır ailem bendeler cuma dönücekler sonrada haftasonu derken benim diyete dönmem haftaya pazartesi olucak kısacası bahaneler bahaneler...
O çok güzel işte ben de kilo veriyorum ama sıkılaşma yokBu arada arada kiloma pek yansımasa da bayağı incelediğimi fark ediyorum.yillardir giyemedigim kot pantolonlarim ceketlerim hepsi oluyo artık..aynada görmek harika bi his..ama daha yolum cok uzun. Düşe kalka devam edicem
Evet onu biraz ihmal etmiş olabilirim bu araBura
Suyu ihmal.etme canım
Ya ben de tartıda değişim görmeyince modum düşüyo direkt.ayni anda ikisi birden olsa hâlbuki tadından yenmezO çok güzel işte ben de kilo veriyorum ama sıkılaşma yok
Evet benim de düşüyor maalesefYa ben de tartıda değişim görmeyince modum düşüyo direkt.ayni anda ikisi birden olsa hâlbuki tadından yenmez
Aynı benOff ben hergun tartilmadan duramiyorumgünümu sabahki kiloma göre ayarlıyorum arti varsa çok çok dikkat ediyorum eksi varsa gaza geliyorum sabitse daha rahat takılıyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel menü, balık ye bol bol of özledim vallaMerhaba kızlar.buyun taze fasulye yapacaktım ama eşim balık getirmiş..inşallah akşam fazla yemem.zaten nerdeyse 1 kg artı cikiyorum ne oldu anlamadım bu ara.cok abartmadim da ama her gün adım atamıyorum artık hep bişey çıkıyo.bi kaç gündür ben de halsizdim ama bundan sonrasina bakalım artık
Kahvaltı
1 yumurtayla peynirli omlet
Domates salatalık
İki çatal fındık ezmesi
Ara öğün
Sade türk kahvesi
1 avuç leblebi
Öğle yemeği yemeyebilirim pek canım istemiyo..
Ben de özledim valla zor bulunuyo artık bi de.ben hamsiden başka balık yiyemiyorum mevsimi de geciyo artık yavaş yavaşAfiyet olsun canım gayet güzel menü, balık ye bol bol of özledim valla
Bende aynı durumdayımYa kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler
günaydın bu arada hepinizeeee