🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar kizlar kahvaltımı sacmasapan yaptım sabah biraz patates kızartması yedim gereksiz bi şekilde şimdi de ekmek arası beyaz peynir zeytin.

Merhaba kızlar.buyun taze fasulye yapacaktım ama eşim balık getirmiş..inşallah akşam fazla yemem.zaten nerdeyse 1 kg artı cikiyorum ne oldu anlamadım bu ara.cok abartmadim da ama her gün adım atamıyorum artık hep bişey çıkıyo.bi kaç gündür ben de halsizdim ama bundan sonrasina bakalım artık

Kahvaltı
1 yumurtayla peynirli omlet
Domates salatalık
İki çatal fındık ezmesi

Ara öğün
Sade türk kahvesi
1 avuç leblebi

Öğle yemeği yemeyebilirim pek canım istemiyo..

Bura
Suyu ihmal.etme canım

Dun tartiyi salona kaldirdim kizlar.
Bazamin altinda duruyordu.sabah aksam tartiliyordumiyi olmuyordu.artik cuma ve belki pazartesi tartilicam...saglikli sekersiz beslenmeye odaklanacagim insallah.takinti yapmak istemiyorum.hem surprizli olsun
Off ben hergun tartilmadan duramiyorum günümu sabahki kiloma göre ayarlıyorum arti varsa çok çok dikkat ediyorum eksi varsa gaza geliyorum sabitse daha rahat takılıyorum

Misafir olunca herşey degisiyo malesef ama olsun senin üstesinden geleceğine eminimzaten alsan bile kaç olabilirsinki en fazla 54 olursun

Bu arada arada kiloma pek yansımasa da bayağı incelediğimi fark ediyorum.yillardir giyemedigim kot pantolonlarim ceketlerim hepsi oluyo artık..aynada görmek harika bi his..ama daha yolum cok uzun. Düşe kalka devam edicem
O çok güzel işte ben de kilo veriyorum ama sıkılaşma yok

Afiyet olsun canım gayet güzel menü, balık ye bol bol of özledim valla

Ya kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler

günaydın bu arada hepinizeeee

Ya kızlar 14 aylık kızım var. Geceleri çooook uyanıyor. Muhtemelen dişten ama bilmiyorum
Çooook kötüyüm
Önerebileceğiniz bişey var mı tecrübeli anneler

günaydın bu arada hepinizeeee
Bende aynı durumdayım 15 aylık kızım yarım saat 1 saatte bir uyanıp emiyor alt kesici dişleri çıkıyor hafif ateş oluyor hiç birşey yemek istiyor o yüzden gece çok fazla uyanıp emmek istiyor günlerdir uykusuzluktan bitap düştüm

Slm kizlar
Kac gundur yogunum pek yazamiyorum arada okuyup cikiyorum.
Pek dikkat etmedim regl oncesi krizlerindeyim .
Siskinim, agresifim
Bari son iki gun dikkat edeyim diyorum tartida arti gormek istemiyorum
Yuruyusede cikamadim 2 gundur .

Gunaydinlar

3 kasik yulaf az sut 1 muz 1 tkpekmez 1 tk tahinli lapam

Coxuklarla da marul zeytin ve peynir yedim kahvaltida.acikinca birazdan bunu yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…