Evet canım haklısın çok sağolBasiniz sagolsun. Bu donemde sabit bile kalsan cok iyi kendini diyet icin üzme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım haklısın çok sağolBasiniz sagolsun. Bu donemde sabit bile kalsan cok iyi kendini diyet icin üzme
Basın sağ olsun canımHerkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı
Sağol canımBasın sağ olsun canım
Tebrik ederim canım, ne güzel 5 DuyguBu arada arada kiloma pek yansımasa da bayağı incelediğimi fark ediyorum.yillardir giyemedigim kot pantolonlarim ceketlerim hepsi oluyo artık..aynada görmek harika bi his..ama daha yolum cok uzun. Düşe kalka devam edicem
Ya aslında kiloya yansisa daha çok motive olucam ama bu bile yetiyo bana..gerçekten çok güzel bir hismis unutmuşum..Tebrik ederim canım, ne güzel 5 Duygu
Biraz degistirdim plani.Ne kadar iyi olur bilmem
Sabah canim yumurta istemedi.
Dunden bulgur pilavi vardi ,Eki Görüntüle 2812038
3 kasik ondan, icine yesillik dograyip yogurt biraz yag ekleyip yedim
10.30 gibi yedim
Aksam 6 yakaar birsey yememwyi planliyorum.
Aksam da ot kavurmas ayran yesilcay
Kalp gözu acik arkadasim benim.Selam bebekler
Hepiniz fıstık gibi görünüyorsunuz
Başınız sağolsunHerkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı
Tabiiii biz hep güzeliz ama zayıflayınca ayrı bi güzellik geliyor üstümüzeKalp gözu acik arkadasim benim.
Nasil da gözelliğimizin farkinda
Geçmişolsun Lamaziaa , bu hafta ikimizide hastalık vurdu, neyse iyi olalımda.. ben haftaya pazartesiye kadar diyete ara verdim, umarım çook abartmadan geçer günlerimSelam kızlaar
Ben hastaydım bu hafta sonu. Ne yedim ne içtim valla bilmiyorum ama ilaçlardan dolayı vücudumda ödem var sanırsam. Tartılmadım o yüzden. Yarın güzel bir hafta başlasın.
Hedefim 5 günde 1 kilo vermek. Cuma gününü iple çekiyorumm