🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selam kızlaar
Ben hastaydım bu hafta sonu. Ne yedim ne içtim valla bilmiyorum ama ilaçlardan dolayı vücudumda ödem var sanırsam. Tartılmadım o yüzden. Yarın güzel bir hafta başlasın.
Hedefim 5 günde 1 kilo vermek. Cuma gününü iple çekiyorumm
Gecmis olsun canim

Ne kadar iyi olur bilmem

Sabah canim yumurta istemedi.

Dunden bulgur pilavi vardi , 20210329_100724.jpg

3 kasik ondan, icine yesillik dograyip yogurt biraz yag ekleyip yedim😊

10.30 gibi yedim
Aksam 6 yakaar birsey yememwyi planliyorum.
Aksam da ot kavurmas ayran yesilcay

Son düzenleme:
Herkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı 😣

Herkese selamlar kizlar ben yine kayıplara karıştım.Herkes iyidir inşallah.Cok kötü bi hafta oldu kayinpederimi kaybettik dün gece döndük eve sabah tartıldım 57,65 çıktım.birakmak istemiyorum hedefime az kaldı ama toparlayamiyorum kafayı 😣
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Basiniz sagolsun😔
Koronodan mi?

Basiniz sagolsun. Bu donemde sabit bile kalsan cok iyi kendini diyet icin üzme

X