🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın kızlar benim kilo vermem durdu yaa gitmiyor aç yattım dün yani akşam yemeğinden sonra bişey yemedim ama tartıda bişey yok hatta +100
Ne yapmam lazım

Perşembe gününden beri antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı alıyorum, diyete ara vermemin bugün 5.günü, dünde dahil olmak üzere yedimde yedim, dün iyi başlamıştım ancak akşam yemeğiyle cozuttum🥺 3haftadır ailem bendeler cuma dönücekler sonrada haftasonu derken benim diyete dönmem haftaya pazartesi olucak😢 kısacası bahaneler bahaneler...
Çok geçmiş olsun canım, bu ar herkes hasta ya 😔 aman iyi olalım kiloyu yine veririz

Dun tartiyi salona kaldirdim kizlar.
Bazamin altinda duruyordu.sabah aksam tartiliyordum🤦‍♀️iyi olmuyordu.artik cuma ve belki pazartesi tartilicam...saglikli sekersiz beslenmeye odaklanacagim insallah.takinti yapmak istemiyorum.hem surprizli olsun😄😄😄

Dun tartiyi salona kaldirdim kizlar.
Bazamin altinda duruyordu.sabah aksam tartiliyordum🤦‍♀️iyi olmuyordu.artik cuma ve belki pazartesi tartilicam...saglikli sekersiz beslenmeye odaklanacagim insallah.takinti yapmak istemiyorum.hem surprizli olsun😄😄😄
Çok iyi etmişsin, benim salonda tartı, gerçi yine her gün tartılıyorum 😃

gayet güzel geşti canım kendime akşamdan yemeklerimi hazırladım ben böyle yaptıoğım zaman kilo verdim üşenmeden akşamları hazırladım ve inceldim :KK71:
Bende kahvaltımı hep akşamdan hazırlıyorum, önceden zaman yok hazırlayamadım diye bir sürü bahanem oluyordu, şimdi böyle çok daha sağlıklı kahvaltım oluyor 😃

Bende kahvaltımı hep akşamdan hazırlıyorum, önceden zaman yok hazırlayamadım diye bir sürü bahanem oluyordu, şimdi böyle çok daha sağlıklı kahvaltım oluyor 😃
aynen canım ara öğünüme kadar hazırlayıp sabah dolaptan alıp çıkıyorum yoksa sabahları ya üşeniyorum ya da canım istemeyince saçma sapan şeyler yiyorum :KK54:

aynen canım ara öğünüme kadar hazırlayıp sabah dolaptan alıp çıkıyorum yoksa sabahları ya üşeniyorum ya da canım istemeyince saçma sapan şeyler yiyorum :KK54:
Net bir şekilde üşeniyoruz ve sonra battı balık yan gider misali ne bulursak yiyoruz 😃 en güzeli akşamdan herşeyi hazırlamak oluyor, ben bir poşete her şeyi koyuyorum ve buzdolabına koyuyorum, sabah tek yaptığım dolaptan alıp çantaya koymak oluyor 🤩

X