🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ne güzel bir başlangıç afiyet olsun
Allahım nasıl mutlu oldum hoşgeldin bidaha gitmeeee
2. Olmama da ayrı mutlu oldum
Canımsın
gitmem nereye gidiyorum daha verecek kilom var
Afiyet olsun canım cok Güzel
Akşam yemeği çok güzel, süt ve yaş kuru meyve çok var, özel isteğin mi acaba bence sana çok iyi gelecek bu menü, ama bu hafta 1. Benim ona göre
Bende sabah 2 ince dilim pizza yedim
Ogleye ise kereviz sapi salata sosuyla ve cig olarak
Aksama yesil cay
Afiyet olsun canım cok Güzel

Günaydın iki gündür çok sapittim ben durduramiyorum kendimi tiramisu yapmıştım gidip gelip yedim dünden beri verdiğim 2 kiloyu geri aldım sanırım çok pişmanım bu hafta eksi goremiycem kesin

Günaydın iki gündür çok sapittim ben durduramiyorum kendimi tiramisu yapmıştım gidip gelip yedim dünden beri verdiğim 2 kiloyu geri aldım sanırım çok pişmanım bu hafta eksi goremiycem kesin
Canım bu günden dikkat edersen yeniden eksi olursun, hadi yapabilirsin sen

Geçmiş olsun canım, 5 günde gider 1 kilo

Bu gün kaçamak yok mutluyum, yalnız cuma günü büyük bir şok yaşamayın verdiğim kilolardan dolayı hepsi ödem zaten netse bu hafta 1. Belli 2. Yi seçeceğiz

Bu arada neden kimse yazmıyor, sıkıldınız mı yoksa diyetten, hani gaz vermeler, güzel menüler, yapılan spor ile hava atmalar nerede yahu

Hepinize iyi geceler

Oooooo guzel bor sonuc geliyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…