Bol Protein ve sebze ile günde 5-6 dl TB ekmeği yiyerek hem doyar hem kilo verirsinKizlar yaaaben cok doymak istiyorum nasil anlatsam...karnimi doyurarak zayiflamak istiyorum.su gunler oburlugum ustumde bi degisik hissediyorum.diyeti de birakmak istemiyorum.onerisi olan varmi???
Canım bende şekersiz besleniyorum ama bazen kendimden geçiyorumBen size şiddetle şekersiz 21 günü tavsiye ediyorum. O kadar iyi geldi ki bana
Canım iyi ki sizde varsınızSaraycaaaaa
Cok sevindim cooooook.
Canim benim yaaa iyi ki dondun❤
Bunda devamlilik onemli canim biraktiginda bastan başlıyorsunCanım bende şekersiz besleniyorum ama bazen kendimden geçiyorumbu gün 1. Gün başlayayım inşallah iyi gelir
İnşallah canım, şunu anladım ki bizim hep dikkat etmemiz gerekiyor, aç kalmak değil sağlıklı beslenmemiz lazımAy inşallah gelmesin sanada 50 ler çok yakın bayrama görürsün bence
Protein sebze et yeşillik. En önemlisi yesillik ve yogurt mutlaka öğünler de olması lazım. Haslama ya da firinda yaptigin sebzeler de hem lezzetli hem doyurucu olur. Bak sekersiz deki menuler hep dolu dolu. Ben cocuklardan kaynaklı tam uymasam da birebir uysan asla açlik hissetmezsinKizlar yaaaben cok doymak istiyorum nasil anlatsam...karnimi doyurarak zayiflamak istiyorum.su gunler oburlugum ustumde bi degisik hissediyorum.diyeti de birakmak istemiyorum.onerisi olan varmi???
Tamam canım bu gün başlıyorum inşallahBunda devamlilik onemli canim biraktiginda bastan başlıyorsun
Degisik tarifler yaptim yada meyve yedim o kriz anlari cok guzel gecti. Ben ilk basladigim hafta regl olmustum hemdeTamam canım bu gün başlıyorum inşallahzaten çok zorlanmam , kriz anlarını atlatsam yeter yansın yağlar
Sagol canimProtein sebze et yeşillik. En önemlisi yesillik ve yogurt mutlaka öğünler de olması lazım. Haslama ya da firinda yaptigin sebzeler de hem lezzetli hem doyurucu olur. Bak sekersiz deki menuler hep dolu dolu. Ben cocuklardan kaynaklı tam uymasam da birebir uysan asla açlik hissetmezsin
Çok güzel menüler, bence bunu uygulayabilirizProtein sebze et yeşillik. En önemlisi yesillik ve yogurt mutlaka öğünler de olması lazım. Haslama ya da firinda yaptigin sebzeler de hem lezzetli hem doyurucu olur. Bak sekersiz deki menuler hep dolu dolu. Ben cocuklardan kaynaklı tam uymasam da birebir uysan asla açlik hissetmezsin
Yeni nickin uğurlu olsun canımKızlaarr ben eski portakallı cikolat, yeni mimariye
Çok iyi canım, ay ne güzel ya, kilo verdiğini artık herkes farkediyordur , tabi önemli olan senin hislerinDegisik tarifler yaptim yada meyve yedim o kriz anlari cok guzel gecti. Ben ilk basladigim hafta regl olmustum hemde
Sağolasın canımYeni nickin uğurlu olsun canım
1700 kızBol Protein ve sebze ile günde 5-6 dl TB ekmeği yiyerek hem doyar hem kilo verirsinLusi 1600 cal diyet listende neler vardı bizi bi aydınlatsan olar mı
Evet cok kişi farkediyor. Eski kıyafetlerimde olmaya basladi. Fakat spor yapamıyorum işte çocuklardanÇok iyi canım, ay ne güzel ya, kilo verdiğini artık herkes farkediyordur , tabi önemli olan senin hislerinbende başladım gitti
Çooook iyi firsat bence aleyhine çevir bu durumuKızlar pazartesi kayınvalidem geliyor, inşallah 1-2 ay kendime daha çok vakit ayırabilirim, bol bol spor yapmalıyım bu dönemi iyi geçirmem lazım