Yeni nickin hayirli olsunSağolasın canım
Denemeye degerÇok güzel menüler, bence bunu uygulayabilirizbadem000 bana 2 ana 1 ara uyar, ne dersin şekersiz 21 güne
Hayirli olsunÇok iyi canım, ay ne güzel ya, kilo verdiğini artık herkes farkediyordur , tabi önemli olan senin hislerinbende başladım gitti
Super gozukuyor.ne bicim sekersiz cikolata da varBakin kizlar bunu akşam yaptim. Cikolatayi da kendim yaptim. Paketli hic bisey yok. Aksam esim ve kizim yedi begendi. Bugun bende ara ogunde yedim ba yil dim
Cikolata 6 yk hindistan cevizi yagi, 3 kasik kakao, 2 yk balDenemeye deger
Simdi beyaz un ve seker normal makarna pirinc paketli urunler yasak di mi tam olarak.hep evde donen seyler
Beni zorlayacakama zorlanmadanda gelmeyecek 69 lar... ....21 gun nedir ki
Hayirli olsun
Ben de basladim...insallah bitirebilirimen zoru misafirlikler olacak...
Super gozukuyor.ne bicim sekersiz cikolata da var
Tarif isteriz o zamancok guzel gozukuyor
Benimde hep önümde dönüyor ama misafirlik durumu yok bende. Korona dan dolayi zaten yapmıyoruz. Ama bu aksam kvye gidicem. Kesin tatli yapar, pilav şu bu olur yaniDenemeye deger
Simdi beyaz un ve seker normal makarna pirinc paketli urunler yasak di mi tam olarak.hep evde donen seyler
Hayirli olsun
Cikolata dedigin bitter mi canimCikolata 6 yk hindistan cevizi yagi, 3 kasik kakao, 2 yk bal
İç kisim hindistan cevizi, labne ve bal
Harika görünüyo canım ellerine sağlıkBakin kizlar bunu akşam yaptim. Cikolatayi da kendim yaptim. Paketli hic bisey yok. Aksam esim ve kizim yedi begendi. Bugun bende ara ogunde yedim ba yil dim
E işte menü paylaş bizde görelim bu 1700 kalori nasılmış1700 kız
Canim corba da fazla tüketmiyorum. Ama şuan siyez unu kullaniyorum zaten. Mor bugday unu olur mu bilmiyorumCorbalardaki beyaz un zarar eder mi?
Corbalara siyez unu ya da mor bugdayunu kullanilsa nasil olur?
Deneyen varmi?
Kafamda deli sorular...stres oldum ay
HarikaMerhaba kızlar
Kahvaltı
Kaşarlı yumurta
Peynir zeytin
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Birazdan öğle yemeği yicem..iki tane kadınbudu köfte ve kapta biber.aksama Allah kerim..bugün yürüyüşe de tekrar başlıyorum.uc gündür adet yüzünden yapamadım ama bugünden itibaren ara vermek yok
1 tk kadar bal serbest. Bu tarifin hepsini ben yemedim canimCikolata dedigin bitter mi canim
Bal serbest miha 2 kasikti tamam
Spor dert değil vakit buldukça yaparsın, diyet ile veriyorsun şimdilik, ilerleyen zamanlarda arada spor ekleyebilirsen tadından yenmez, ayrıca ben her gün spor yapılmasına karşıyım, devam edebileceğimiz şekilde haftada 2-3 gün yürüyüş vs. Bence yeterli, bir anda spora yüklenip sonra bırakmak daha kötü bana kalırsaEvet cok kişi farkediyor. Eski kıyafetlerimde olmaya basladi. Fakat spor yapamıyorum işte çocuklardan
İnşallah canım, eylülden bu yana öğlen hep eve gelip gittim, şimdi öğlen arası bana kalacak inşallah güzel geçerÇooook iyi firsat bence aleyhine çevir bu durumu
Evet un şeker yasak ama tam buğdaylı ekmek bulgur meyve var bence güzel beğendim benDenemeye deger
Hayirli olsun
Çok güzel bir tarif özellikle tatlıyı sevenler içinCikolata 6 yk hindistan cevizi yagi, 3 kasik kakao, 2 yk bal
İç kisim hindistan cevizi, labne ve bal
Aman boşver bunca zaman yedik ne oldu, hop 1-2 hafta geriye götürür hiç değmez yemeye inan kiBenimde hep önümde dönüyor ama misafirlik durumu yok bende. Korona dan dolayi zaten yapmıyoruz. Ama bu aksam kvye gidicem. Kesin tatli yapar, pilav şu bu olur yani
Çorbalara Yulaf kepeği ya da tam buğday unu koyabiliriz, zaten 1 kaşık kullanıyoruz unuCorbalardaki beyaz un zarar eder mi?
Corbalara siyez unu ya da mor bugdayunu kullanilsa nasil olur?
Deneyen varmi?
Kafamda deli sorular...stres oldum ay
Çok güzel gözüküyor canım bende denicem bunuBakin kizlar bunu akşam yaptim. Cikolatayi da kendim yaptim. Paketli hic bisey yok. Aksam esim ve kizim yedi begendi. Bugun bende ara ogunde yedim ba yil dim
Allahım nasıl mutlu oldumArkadaşlar kusura bakmayın, diyet açısından öyle kötü bir hafta geçirdim ki, buraya gelmek bile istemedim, ama eğer devam etmezsem daha kötü sonuç alırım, bunu çok iyi biliyorum , burada güzel bir grup olduk ve bence birbirimizi bırakmadan yolumuza devam edelim kilo bildirmeyenleri sabit yazdım ama bildirirseniz düzenlerim yeniden hadi kaldığımız yerden yeniden devam edelim ne dersiniz
@Lamaziaa
brctkc
@YuKaYu
badem000
Lusi
@friendlyfriendly
@hilalce11
meliSSAnil
askzor
@NEHIR34
@Ayzelin
Şimdi bir fincan 9çay içicemBugünki menüm;