Tamam canım yarın tartıl, bende üstün körü tartıldım bu gün, yarın yine bakarım, haftaya muhteşem dönüşüm olacak 1. Olmaya talibimSarayca sabah tartılmadım ben bu arada, sen bıraktım yarışmayı sonlandıralım dedin diye ama yarın sabah senin içün tartılacağım bekle beni
Bende öyle, aslında bir şey daha yiyecektim sonra dur ya ne oluyor dedim hemen burayı açtımSon son kapanışı yaptım
Bu saatten sonra çaya kahveye dayanalım. Çok canın çekerse yarın gündüz saatlerinde azcık yeBende öyle, aslında bir şey daha yiyecektim sonra dur ya ne oluyor dedim hemen burayı açtımşimdi bol bol çay kahve beni bekler
Yok yok yemesem daha iyi, aslında dikkat edince daha mutlu oluyorumBu saatten sonra çaya kahveye dayanalım. Çok canın çekerse yarın gündüz saatlerinde azcık ye
Yolun yol değildi minnoşum anında şişkolamışın hemen ver bari yapışmasınAynen öyle oldu valla, len ne oluyor kendine gel sarayca, bu gidişat iyi değil dedim ve geldim
Kesinlikle bende. Hele gğzel kahvaltı yaptığım gün kendimi o kadar huzurlu hissediyorumki. Bu ara öyle kahvaltı bile yapamaz olmuştumYok yok yemesem daha iyi, aslında dikkat edince daha mutlu oluyorum
Haftaya cuma bütün artılar gidecek başka çare yokYolun yol değildi minnoşum anında şişkolamışın hemen ver bari yapışmasın
Yarın kendimize güzel bir kahvaltıyla başlayalımKesinlikle bende. Hele gğzel kahvaltı yaptığım gün kendimi o kadar huzurlu hissediyorumki. Bu ara öyle kahvaltı bile yapamaz olmuştum
Evet herşeyiyle sağlıklı bir kahvaltıYarın kendimize güzel bir kahvaltıyla başlayalım
Düşüncesi bile güzelEvet herşeyiyle sağlıklı bir kahvaltı
Seni gormek duymak varligi hissetmek ne guzelDoğduk bile
Amma ne yedim ha söylemesi ayıp tabi
Cok sevindim gelmene canim afiyet olsunDoğduk bile
Amma ne yedim ha söylemesi ayıp tabi
Canım özledim sizleri
Sabah yemekle ne iyi etmişsin, sabah yenilenler gün içerisinde tolere ediliyor ama akşam yağ olarak geri dönüyor maalesef, 800 Gr çok güzel canımCok sevindim gelmene canim afiyet olsun
Metobolizman sasmistir iste ne guzel
Bende 2 kilo verdigim haftanin ilk sabahinda kahvaltida 2 icli kofte ve 4 sarma ve tulumba yemistimhic sabah yenirmi deme yedim vallahi
Ona ragmen 800 gr yine verdim ya
Ama son 2 gundur iyi dikkat ettim
Sende toparlarsin inaniyorum filinta gibi olursun.yakinda
İyi ki döndün aramıza çok sevindimCanım özledim sizleriiyi ki varsınız kilo verilir hiç sorun değil, yeter ki motivasyonumuz yüksek olsun, birbirimiz sayesinde herşey güzel olacak
Canim sorunlarimiz kilo almamizla ya da yememizle duzelmeyecek. Önce bunu kabullenmeliyiz. Bizim yemek yememiz kimseye fayda saglamiyor, bize zarar veriyorTamda bildirimlerin geliyor şöyle elimdeki örgümü bir kenara bıraktım okuyordum. Acaba acaba acaba diyordum. Kendimi sorguluyordum.
Biliyorsun bir sürecten geciyorum canım. Belli amaçlarım var uğraş veriyorum. Hiçbişey tad vermemeye başladı bu ara. O yüzden biraz kabuğuma çekileyim dedim. Ama sanırım bunu o diğer düşüncelerden sıyrılıp yapmak kendime odaklanmak, Kilo konusunda direyetimi korumak kendim için yapacağım en güzel iyilik olucak. biliyorumki kilo problemini çözdüğümde gerideki bütün sorunlarım çorap söküğü gibi çözülecek
Aklına geldiğim için çok teşekkür ederim birtanem. Haydi geleyim haydi devam edelim
Canım iyi ki siz de varsınızİyi ki döndün aramıza çok sevindimyokluğun çok farkedildi kimse yazmıyordu bile şimdi herkes full motive burada
Bizi en iyi biz anlarız ne demek. Her zaman bu yolda beraber olacağız. Kg verdik bitti diye birşey yok çünkü. Korumak zorundayız. Ve sen yada ben biraktim dedigimiz an eskiye doneriz. Eskiye donme luksumuz yok. Ortada aylarca emegimiz var yazik olmaz miAijoo canım çok teşekkür ederim, zor günümde yanımda oldun, iyi ki varsın kilonu gördüm seninle gurur duyuyorum ve bu yoldan dönmeyeceğini biliyorum
Hatta yememizle sorunlarımız daha çok artıyor, hiç çok yedim kilo aldım ama çok mutluyum diyen görülmüş müCanim sorunlarimiz kilo almamizla ya da yememizle duzelmeyecek. Önce bunu kabullenmeliyiz. Bizim yemek yememiz kimseye fayda saglamiyor, bize zarar veriyor