🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bizi en iyi biz anlarız ne demek. Her zaman bu yolda beraber olacağız. Kg verdik bitti diye birşey yok çünkü. Korumak zorundayız. Ve sen yada ben biraktim dedigimiz an eskiye doneriz. Eskiye donme luksumuz yok. Ortada aylarca emegimiz var yazik olmaz mi
Kesinlikle haklısın canım, bırakmak demek anında eskiye dönmek demek, bizler kaç kiloda olursak olalım hep kendimizi kontrol altına almamız gerek, bu platform hakikaten bulunmaz nimet, ne güzel arkadaşlarım var, iyi ki varsınız canım :KK68:

Kesinlikle haklısın canım, bırakmak demek anında eskiye dönmek demek, bizler kaç kiloda olursak olalım hep kendimizi kontrol altına almamız gerek, bu platform hakikaten bulunmaz nimet, ne güzel arkadaşlarım var, iyi ki varsınız canım :KK68:
Sende iyiki varsin ❣️

Sabah yemekle ne iyi etmişsin, sabah yenilenler gün içerisinde tolere ediliyor ama akşam yağ olarak geri dönüyor maalesef, 800 Gr çok güzel canım 🤩 tekrar tebrikler 👌
Benim Bu hafta aldığım tüm kiloları vermem lazım, yoksa kendimi hiç iyi hissetmem 🏅
Ben gun icinde canimin cektigi ama yiyemedigim ne varsa sabah yiyorum aksama kadar eriteyim diye.
Verirsin merak etme kolaylikla gider hemde

Canim sorunlarimiz kilo almamizla ya da yememizle duzelmeyecek. Önce bunu kabullenmeliyiz. Bizim yemek yememiz kimseye fayda saglamiyor, bize zarar veriyor
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Aksine benim sorunum birde kilo vererek çözülecek bir şey. Ama bi an geliyor valla ipimden salınıyorum :KK43: Kendim için yapabileceğim en iyi şey sabretmek. Hepimiz içinde böyle 😊

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Aksine benim sorunum birde kilo vererek çözülecek bir şey. Ama bi an geliyor valla ipimden salınıyorum :KK43: Kendim için yapabileceğim en iyi şey sabretmek. Hepimiz içinde böyle 😊
İnan ki hepimizin hayatinda türlü çeşit olaylar geçiyor. 1 haftadir yasadiklarimi yazsam inanmazsiniz. Ama diyeti birakmadim. Birakamam oyle bir sansim yok...

Yarın epey zor olcak. Kv ye gidicem. Kimbilir neler gececek önümden simitler tatlilar baska seyler. Ama katlanicam buna mecburum..

Arkadaşlar kusura bakmayın, diyet açısından öyle kötü bir hafta geçirdim ki, buraya gelmek bile istemedim😔, ama eğer devam etmezsem daha kötü sonuç alırım, bunu çok iyi biliyorum 🥴, burada güzel bir grup olduk ve bence birbirimizi bırakmadan yolumuza devam edelim 😍 kilo bildirmeyenleri sabit yazdım ama bildirirseniz düzenlerim yeniden👯 hadi kaldığımız yerden yeniden devam edelim ne dersiniz 🤩

@Lamaziaa
brctkc brctkc
@YuKaYu
badem000 badem000
@Lusi
@friendlyfriendly
H hilalce11
meliSSAnil meliSSAnil
@askzor
@NEHIR34
@Ayzelin
Harikasın canım döndüğüne çok sevindim..🥰

İnan ki hepimizin hayatinda türlü çeşit olaylar geçiyor. 1 haftadir yasadiklarimi yazsam inanmazsiniz. Ama diyeti birakmadim. Birakamam oyle bir sansim yok...

Yarın epey zor olcak. Kv ye gidicem. Kimbilir neler gececek önümden simitler tatlilar baska seyler. Ama katlanicam buna mecburum..
Evet bitanem biliyorum hepimizin zor zamanları oluyor önemli olan senin gibi o bırakmama duyusunu yakalayabilmem gerek benimde. Eminim sen tutarsın canım 😘🥰 bende yarın gidicem benimki birde o kadar ısrarcıki insana illahlah getiriyor. Ama artık çözdüm bende alıyorum tabağımı yicem diyorum. Ye dedikce yiyorum diyorum. Birazdan yicem diyorum. O görmeden hopp götürüyorum mutfağa 🤣

Valla bende yedim hee. Bu akşam yemeğinde karrbonhidrat partisi vermiştim :dondurma: :KK70:
:KK70:
Partiler iptal
Mekanin sahibi geldi 😁😁😁
Sarayca Sarayca ülen gittin mi kaldın mı nevrim döndü :KK53: :KK70:
Tabi diyeti bırakınca boşluğa düştün ye babam ye sonra bi göbekle gözgöze geldiniz bi totoyla bakıştınız derkentöbe bismillah deyip diyete giriştin :KK70::halay:
Nasıl bilmiş miyim ehuhe
Gece gece sesli guldurdun beni kiz:KK70:
Canım özledim sizleri 😍 iyi ki varsınız 🤩 kilo verilir hiç sorun değil, yeter ki motivasyonumuz yüksek olsun, birbirimiz sayesinde herşey güzel olacak 😃
:KK19:
Canim sorunlarimiz kilo almamizla ya da yememizle duzelmeyecek. Önce bunu kabullenmeliyiz. Bizim yemek yememiz kimseye fayda saglamiyor, bize zarar veriyor
👍😐
Ben size şiddetle şekersiz 21 günü tavsiye ediyorum. O kadar iyi geldi ki bana
Cok sevindim canim.
Sen kac kilo oldun ???
Bulgur serbest miydi sekersizde ?

Aynen devam canim❤
Evet bitanem biliyorum hepimizin zor zamanları oluyor önemli olan senin gibi o bırakmama duyusunu yakalayabilmem gerek benimde. Eminim sen tutarsın canım 😘🥰 bende yarın gidicem benimki birde o kadar ısrarcıki insana illahlah getiriyor. Ama artık çözdüm bende alıyorum tabağımı yicem diyorum. Ye dedikce yiyorum diyorum. Birazdan yicem diyorum. O görmeden hopp götürüyorum mutfağa 🤣
Super cozum.
Cantana poset koy cok sikistirirsa:KK70: :KK70: :KK70:
Ama senin yontem daha guzel:))

Canım iyi ki siz de varsınız :KK68:
ne güzel birbirimizi motive ediyoruz, hepberaber vereceğiz kilolarınızı, arada tökezleyen olursa tutup kolundan kaldıracağız, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, bizi bizden başka kimse anlayamaz 🥰

Bu arada çok güzel kilo vermişsin, bir daha 70 ler hiç gelmesin 🤩
Ay inşallah gelmesin sanada 50 ler çok yakın bayrama görürsün bence 😍

Partiler iptal
Mekanin sahibi geldi 😁😁😁

👍😐

Cok sevindim canim.
Sen kac kilo oldun ???

Aynen devam canim❤

Super cozum.
Kısa sürdü çok şükür partiler 🤣🤣
Valla öyle bişey buldum. Diyet yapıyorum yemicem diyince sanki baskısı daha çok artıyor. Amaann ne var sende sanki kendine dert ediyosun seni alan almış diyor. Mantığa bak. Alan için yapmıyorumki ben jendim için sağlığım için diyorum. Amaann ye gitsin be onu yeme bunu yeme ne yicek insan diyor. :ukala: :KK47:sonrada orda burda tontiş gelinim diye anlatıyor :KK62:

Partiler iptal
Mekanin sahibi geldi 😁😁😁

👍😐

Cok sevindim canim.
Sen kac kilo oldun ???

Aynen devam canim❤

Super cozum.
Bugday bulgur karabugday kinoa falan serbest ama hiç yemedim canim. 13. Gundeyim. 90.5 oldum şuan

Kizlar yaaa 😐ben cok doymak istiyorum🙄nasil anlatsam...karnimi doyurarak zayiflamak istiyorum.su gunler oburlugum ustumde🤦‍♀️bi degisik hissediyorum.diyeti de birakmak istemiyorum.onerisi olan varmi???

Günaydın arkadaşlar ❤️ güzel bir kahvaltı yapmak gibisi yok 😍

IMG_20210327_111944.jpg

Son düzenleme:
X