🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

yaaa
hersey için tesekkürler sarayca ❤❤❤
seviliyorsun

Saka yapiyosun
Ciddiye bile almiyorum lutfen biraktim deme

Canım sakın birakma ara vermek bazen iyi oluyo ama insan tamamen kopunca kilolar yine geri geliyo..desteğin için her zaman minnettarım sana..ne zaman gelmek istersen biz buradayız

canım mesajını görünce yazmak istedim.
bazen yay gibi olmak gerekir, daha ileri gidebilmek için önce birkaç adım geriye.. ama bu geriye gitme işini sakın abartma, tamamen bıraktım deme. çünkü hepimiz biliyoruz ki geriye gidişin sonu yok.

ama hedefin çok yakınında, bunu sakın unutma

Üzüldüm gerçekten en büyük motivasyon kaynagimizdin hepimizin inşallah bir an önce kendini toplayip aramıza geri dönersin

evet ....
benim de içimden yazmak geliyor... yazayım
gecen haftalarda 72.1

pzt 73.1
bugun 72.3
fark -800
aldıgımı veremedim yani
herkese sevgiler
baska bir topikte daha fit hallerde karşılaşmak üzere
dünya büyük kk küçük

Herkese günaydın kizlar
Bugün kilom 70.95
Geçen hafta 71.2
Fark -250 Gr.

İki gün önce 70.2 düm bugün durum bu..sanırım adet olmamın etkisi..aldığım akıllı bilekligin de bütün fonksiyonları calisiyo sadece adım sayma özelliği arızalı çıktı..çok şanslıyım bugün servise göndericem o gelene kadar dk tutucam sadece..bugün de kendime izin verdim hafif ağrım var yarından itibaren tam gaz devam edicem inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim

Adet bitince gidiverir hemen onlar
Geçen cuma 69.4
Fark 1.4
Bugün
çok iyi maşallah tebrikler

Edelim bence yaaa burası bana çok iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…