yaaaArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesefzaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
Saka yapiyosunArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesefzaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
Canım sakın birakma ara vermek bazen iyi oluyo ama insan tamamen kopunca kilolar yine geri geliyo..desteğin için her zaman minnettarım sana..ne zaman gelmek istersen biz buradayızArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesefzaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
canım mesajını görünce yazmak istedim.Arkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesefzaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
Üzüldüm gerçekten en büyük motivasyon kaynagimizdin hepimizinArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesefzaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
Merhababir selam vermek istedim, nasılsınız? :)
İnşallah az kaldi. Sekersiz 21 gün yapiyorum bende cok guzel etki biraktiMerhabaarada kacamaklar olsa da bırakmadık bu arada sizde çok güzel gidiyorsunuz 8 li sayılara gelmişsiniz bile maşallah
Adet bitince gidiverir hemen onlarHerkese günaydın kizlar
Bugün kilom 70.95
Geçen hafta 71.2
Fark -250 Gr.
İki gün önce 70.2 düm bugün durum bu..sanırım adet olmamın etkisi..aldığım akıllı bilekligin de bütün fonksiyonları calisiyo sadece adım sayma özelliği arızalı çıktı..çok şanslıyımbugün servise göndericem o gelene kadar dk tutucam sadece..bugün de kendime izin verdim hafif ağrım var yarından itibaren tam gaz devam edicem inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim
çok iyi maşallah tebriklerGeçen cuma 69.4
Fark 1.4
Bugün
Edelim bence yaaa burası bana çok iyi geliyorduMerhaba kızlarrSarayca gıtmıs uzuldum umarım toparlanıp gelır tesekkur ederım kendisine
Ben gecen haftaya göre 1.25 vermısım. Daha ıyı yapabilirdim aslında bol kacamaklı oldu. Devam edecek mıyız biz kızlar?
İnşallah canım.valla öncesi ayrı dert sonrası ayrı dertAdet bitince gidiverir hemen onlar
çok iyi maşallah tebrikler