🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende her hafta kilo bildirimi yapmaya devam edicem ramazandada aynı şekilde beslenmeyi düşünüyorum inşallah artık hayat boyu bu şekilde devam edebilirim ☺️
İnşallah ya 😃 valla kilo vermek de almak kadar kolay ve güzel olaydı keşke 😂

12.Mart-09 Nisan-yarışbaşlangıç kilo 12.03.202119.03.20211 haftalık fark1 hafta ödül 🤩26.03.20211 haftalık fark2. Hafta ödül 🤩
Sarayca Sarayca 64.0063.250.75🎖️65.75+2.50🎗️
H hilalce11 70.5069.401.10🏅68.001,40🏆🤩
NEHIR34 NEHIR34 78.5077.401.10🏅77.400.00🎗️
Lamaziaa Lamaziaa 60.5061.00+0.50🎗️61.000.00🎗️
friendlyfriendly friendlyfriendly 53.3052.101.20🏆🥉51.200.90🏆🤩
askzor askzor 79.6079.000.60🎖️77.701.30🏆🤩
brctkc brctkc 71.5071.200.30🎖️70.950.25🏅🤩
meliSSAnil meliSSAnil 63.9061.902.00🏆🥇61.100.80🏆🤩
Y YuKaYu 57.5058.25+0.75🎗️58.250.00🎗️
badem000 badem000 72.1072.100.00🎗️72.30+0.20🎗️
Lusi Lusi 64.9064.300.60🎖️64.300.00🎗️
Ayzelin Ayzelin 89.2590.25+1.00🎗️89.001.25🏆🤩

Bu haftanın
1. H hilalce11 🏆🏆🏆🥇
2. askzor askzor 🏆🏆🥈
3. Ayzelin Ayzelin 🏆🥉

Sonuncu Sarayca Sarayca 😡🙈

Arkadaşlar kusura bakmayın, diyet açısından öyle kötü bir hafta geçirdim ki, buraya gelmek bile istemedim😔, ama eğer devam etmezsem daha kötü sonuç alırım, bunu çok iyi biliyorum 🥴, burada güzel bir grup olduk ve bence birbirimizi bırakmadan yolumuza devam edelim 😍 kilo bildirmeyenleri sabit yazdım ama bildirirseniz düzenlerim yeniden👯 hadi kaldığımız yerden yeniden devam edelim ne dersiniz 🤩

Lamaziaa Lamaziaa
brctkc brctkc
Y YuKaYu
badem000 badem000
Lusi Lusi
friendlyfriendly friendlyfriendly
H hilalce11
meliSSAnil meliSSAnil
askzor askzor
NEHIR34 NEHIR34
Ayzelin Ayzelin

Slm kizlar
Tarti gunu ama kimse yazmamis🥺
Sarayca Sarayca dan ses yok
Sabah 61,1 kilom,gecen haftaya gore -800gr
Sanirim yeni basladigim kur ise yariyor ,birde gunluk yuruyus yapmaya basladim.
Tebrik ederim canım, detokstan sonra kilo vermen şahane 🤩
Sarayca Sarayca bıraktı canım ya önceki sayfada yazmıştı aslında şişkolamaya karar vermiş :skandal:
Hani nerede kilo bildirimin, bekliyorum 🤩
evet ....:KK51:
benim de içimden yazmak geliyor... yazayım
gecen haftalarda 72.1

pzt 73.1
bugun 72.3
fark -800
aldıgımı veremedim yani😩
herkese sevgiler:KK200: :KK200: :KK60: :KK200: :KK200:
baska bir topikte daha fit hallerde karşılaşmak üzere
dünya büyük kk küçük:KK19:
Geçen haftaya rağmen güzel toparlamışsın canım, en azından ben gibi artıda değilsin 🤩
Ben atayım tartımı bari 😃
Geçen hafta 79 dum 💃🏻
Tebrik ederim canım 🤩
Herkese günaydın kizlar
Bugün kilom 70.95
Geçen hafta 71.2
Fark -250 Gr.

İki gün önce 70.2 düm bugün durum bu..sanırım adet olmamın etkisi..aldığım akıllı bilekligin de bütün fonksiyonları calisiyo sadece adım sayma özelliği arızalı çıktı..çok şanslıyım 😝bugün servise göndericem o gelene kadar dk tutucam sadece..bugün de kendime izin verdim hafif ağrım var yarından itibaren tam gaz devam edicem inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim 🤗 🥰
Gayet güzel, 1 margarin gitmiş fena mı 🤩
Geçen cuma 69.4
Fark 1.4
Bugün
Maşallah canım 🧿
Merhaba kızlarr :KK36: Sarayca Sarayca gıtmıs uzuldum umarım toparlanıp gelır tesekkur ederım kendisine :KK200:
Ben gecen haftaya göre 1.25 vermısım. Daha ıyı yapabilirdim aslında bol kacamaklı oldu. Devam edecek mıyız biz kızlar?
Maşallah canım 🧿
Tebrik ederim canım 🤩🧿

Cookiie Cookiie kuzum hadi gel yeniden devam edelim, bizim bırakma gibi bir lüksümüz olamaz biliyorsun 🥴
Tamda bildirimlerin geliyor şöyle elimdeki örgümü bir kenara bıraktım okuyordum. Acaba acaba acaba diyordum. Kendimi sorguluyordum.
Biliyorsun bir sürecten geciyorum canım. Belli amaçlarım var uğraş veriyorum. Hiçbişey tad vermemeye başladı bu ara. O yüzden biraz kabuğuma çekileyim dedim. Ama sanırım bunu o diğer düşüncelerden sıyrılıp yapmak kendime odaklanmak, Kilo konusunda direyetimi korumak kendim için yapacağım en güzel iyilik olucak. biliyorumki kilo problemini çözdüğümde gerideki bütün sorunlarım çorap söküğü gibi çözülecek 😍
Aklına geldiğim için çok teşekkür ederim birtanem. Haydi geleyim haydi devam edelim 💪🏽🥰

Tamda bildirimlerin geliyor şöyle elimdeki örgümü bir kenara bıraktım okuyordum. Acaba acaba acaba diyordum. Kendimi sorguluyordum.
Biliyorsun bir sürecten geciyorum canım. Belli amaçlarım var uğraş veriyorum. Hiçbişey tad vermemeye başladı bu ara. O yüzden biraz kabuğuma çekileyim dedim. Ama sanırım bunu o diğer düşüncelerden sıyrılıp yapmak kendime odaklanmak, Kilo konusunda direyetimi korumak kendim için yapacağım en güzel iyilik olucak. biliyorumki kilo problemini çözdüğümde gerideki bütün sorunlarım çorap söküğü gibi çözülecek 😍
Aklına geldiğim için çok teşekkür ederim birtanem. Haydi geleyim haydi devam edelim 💪🏽🥰
Of of bilmezmiyim hepimiz aynı zaman zaman boşlukta oluyoruz ama neyse ki hemen kendimize geliyoruz😀

İşte bu ya 🤩 senden bunu duymak güzel 💪

Of of bilmezmiyim hepimiz aynı zaman zaman boşlukta oluyoruz ama neyse ki hemen kendimize geliyoruz😀

İşte bu ya 🤩 senden bunu duymak güzel 💪
Tutup kaldırıyorsun kız her zaman düşmeme izin vermiyorsunki 🤩🤩
İllaki koptuğumuz zamanlar olucak ama önemli olan dediğin gibi kendimize gelebilmemiz. Birde düşündümde cidden ramazana ne kaldı. Ramazanda alıcakmıyım verebilecekmiyimm belli değil. Sonrası zaten yaz. Toparlanmakta fayda var 🤩
Ben tartılmadım canım da beni sabitmi yazsan pazartesi tartılıp bi güncelliyim. Pazartesüne kadar belki telafi ederim birazda olsa şu birkaö günü 😬

Tutup kaldırıyorsun kız her zaman düşmeme izin vermiyorsunki 🤩🤩
İllaki koptuğumuz zamanlar olucak ama önemli olan dediğin gibi kendimize gelebilmemiz. Birde düşündümde cidden ramazana ne kaldı. Ramazanda alıcakmıyım verebilecekmiyimm belli değil. Sonrası zaten yaz. Toparlanmakta fayda var 🤩
Ben tartılmadım canım da beni sabitmi yazsan pazartesi tartılıp bi güncelliyim. Pazartesüne kadar belki telafi ederim birazda olsa şu birkaö günü 😬
Tamam canım bence cumaya kadar tartılma bu arada dikkat edersin, bu hafta sabit yazarım 💪😀

Sarayca Sarayca sabah tartılmadım ben bu arada, sen bıraktım yarışmayı sonlandıralım dedin diye ama yarın sabah senin içün tartılacağım bekle beni :halay:

Sarayca Sarayca ülen gittin mi kaldın mı nevrim döndü :KK53: :KK70:
Tabi diyeti bırakınca boşluğa düştün ye babam ye sonra bi göbekle gözgöze geldiniz bi totoyla bakıştınız derkentöbe bismillah deyip diyete giriştin :KK70::halay:
Nasıl bilmiş miyim ehuhehhe
Aynen öyle oldu valla, len ne oluyor kendine gel sarayca, bu gidişat iyi değil dedim ve geldim :KK70:

X