Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Keşke bende böyle ayrılabilsem inan bende koptum ama bir söz verdim ve devam etmem gerek şu 2 hafta geçsin inşallah bir süre bende ara vereceğimSarayca canım ben bu aylık gruptan ayrılsam ya toparlayamıyorum. Bu hastalık mahvetti beni pek dikkat edemiyorum. İlaç saatlerinden dolayı geç yemek zorunda da kalıyorum. Önümüzdeki ay olacak gruba katılıcam inşallah
Aynen canım, bırakmak çare değil öyle böyle toparlıycazIyi geceler kizlar
Yarin persembe
Hadi bir gayret❤
Sen burdaki herkese motive veriyosun çokta güzel yapıyorsun eminim bir iki güne toparlarsın da . Bense menümü bile yazamıyorumKeşke bende böyle ayrılabilsem inan bende koptum ama bir söz verdim ve devam etmem gerek şu 2 hafta geçsin inşallah bir süre bende ara vereceğim
Sarayca bu süreçte desteğini hiç esirgemedin, çok sağol. İsterimki son gram kilomuzu verene dek burda hep beraber olalım, ancak diyete başlama ve devam ettirme süreci tamamen iyi ruh haliyle bağlantılı; o yüzden kendini nasıl iyi hissedeceksen o yolu seç; nasılsa burası hep var yeterki toparlanmış odaklanmış ol. Biz buradayız canımArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesef zaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
hep o zalım abin yüzündenArkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesef zaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz
Günaydın canımmGunaydin kizlar
Bu sabah nihayet normal bir kahvalti yapabildim
Sukur evdeki tulumba tatlisi bitti o yuzden
Kac gundur sabahlari 3-4tane yedim artik 59 u gorene kadar bana tatli yasak
Oo supersin vermissin yineEn sonn 2 hafta önce görmüştüm 59,9 u. O kadar kaçamak yaptım ki 2 haftadır 61 falandım. Ancak bugün 59.6 yı gördüm. Bir daha 60 lara çıkmamam lazım asla ve asla
Teşekkür ederim canım. Görürsün görürsün dikkat ettikten sonra tabiki gidecek bu kilolar hiç merak etmeOo supersin vermissin yine
Bende bir gorebilsem 5 li rakamlari
Dunden beri dikkat ediyorum en azindan ayniydim almamisim 61,9 bu sabah
Ama 2 kilo birden gidince iyice cozuttum yani yedikce yedim