🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar kizlar emin adimlarla hedefe doğru ilerliyorum bugünkü gördüğüm eksi beni pek bı mutlu etti cumaya bı 57.50 çıkayım bişey istemiyorum bu hafta
Kahvaltim 2 yumurta
Peynir
Zeytin
Kapya biber turşusu
Biraz da bal kaymak

Çok iyi canım, taşınmana rağmen salmadın kendini

Kahvaltım 12.30
Çavdar ekmeği arasına biraz salça bide kendi yaptığım tuzsuz peynirden tost yaptım
1 domates
1 bardak çay

şimdi kızımı uyuttum
Biraz Leslie biraz oyun havası yapmayı düşünüyorum ardından da bir kahve

akşama ne yapsam bilemedim
Benim adam sebze lafını duyunca offf diyo artık

Afiyet olsun canım, bizim evde sebze yiyen bi ben varım, yemek yaparken zorlanıyorum, şimdi kemikli etli kuru fasulye koydum ocağa, çocuklar etini yer sadece, eşim neyseki kuruyu sever, ben salata vs. Birşeyler bulurum kendime

Herkese merhaba kızlar

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim peynirli börek

Ara öğün
Sade türk kahvesi

Birazdan öğle yemeği yicem.mantar çorbası var onu yerim akşama da kıymalı yumurta yapmayı düşünüyorum..evdekiler karnıyarık yiyecek ben pek sevmiyorum o yüzden bugünlük böyle olsun..

Ispanak yapacağım bende ben yemeğini yapıyorum eşime de yumurtalı
Akşamdan ıslatayım bende bari yarına fasulye

Menum
Sabah 10.30
Yarim dilim ekmek
2 yumurtali peynirli omlet
Zeytin

Ara 1 avuc leblebi 15 ladar kuru uzum

Aksam 18.00
2 kepce domates corbasi

Su 2 lt
Spor 1 mil leslie

Aksam cok az oldu.boyle denkgeldi
Insallah gece gece bozmam...

Belki 1 havuc yerim...yada yogurt.hic yemesem daha iyi tabi.

İyi akşamlar herkese..
Akşam yemeği olarak kıymalı yumurta yedim.adimsayarim bozuldu kaç adım attım bilmiyorum ama tam yarım saat tempolu adım attım..inşallah hedefimi tutturmusumdur..

Nerdeyse 1 haftalık gecikmeyle adet oldum sonunda..umarım şişkinlik de cumaya kadar gider.yarin öbür gün yürüyüş yapamayabilirm..az önce akıllı bileklik aldım internetten o gelene kadar süre tutarak yürürüm.. herkese iyi geceler

Günaydın kızlar

dünkü menüm

Kahvaltı
4siyah/2yeşil zeytin
Yarım kk peynir
1yk lor
Yarım domates
Yarım ceviz
1küçük dilim örgü peynir

Ara
Kahve

Akşam
1 tabak kuru fasülye
1yk yoğurt

Slm kizlar
Bende biraz kacamakli devam ediyorum dunden beri toparlamaya calisiyorum
Ozellikle sabahlari illa.tatli istegim oluyor ,malesef normal kahvalti yapamiyorum
Kahve ve yanina tatli yiyorum genelde yada birkac biskuvi
Kabizlik problemide Var bu hafta vermekten vazgectim kilomu korusam mutlu olucam oyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…