Çok iyi canım, taşınmana rağmen salmadın kendiniSelamlar kizlar emin adimlarla hedefe doğru ilerliyorum bugünkü gördüğüm eksi beni pek bı mutlu etticumaya bı 57.50 çıkayım bişey istemiyorum bu hafta
Kahvaltim 2 yumurta
Peynir
Zeytin
Kapya biber turşusu
Biraz da bal kaymak
Afiyet olsun canım, bizim evde sebze yiyen bi ben varım, yemek yaparken zorlanıyorum, şimdi kemikli etli kuru fasulye koydum ocağa,Kahvaltım 12.30
Çavdar ekmeği arasına biraz salça bide kendi yaptığım tuzsuz peynirden tost yaptım
1 domates
1 bardak çay
şimdi kızımı uyuttum
Biraz Leslie biraz oyun havası yapmayı düşünüyorumardından da bir kahve
akşama ne yapsam bilemedim
Benim adam sebze lafını duyunca offf diyo artık
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versindoğumdan sonra ciğerinde ve bacağında pıhtı oluşmuşyoğunbakımdan şükür bugün çıktı
Ispanak yapacağım bendeAfiyet olsun canım, bizim evde sebze yiyen bi ben varım, yemek yaparken zorlanıyorum, şimdi kemikli etli kuru fasulye koydum ocağa,çocuklar etini yer sadece, eşim neyseki kuruyu sever, ben salata vs. Birşeyler bulurum kendime
bence çoook zengin menü, gözünüde midenide doyurur, afiyet olsun canımSelamlar hanımlar iyi akşamlar
Diyet listemin ilk günüydü bugün akşam yemeğimi yedim bir öğünüm daha var
Süper canım azmin daim olsun güzel yol alırsın inşallahburdayım canım tek takılıyorum kendime plan oluşturdum onu takip ediyorum şu ansağlıklı beslenme +az da olsa spor
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar