Ayyy evetYani insanlar öyle ince kalıyorlar çünkü gerçekten çok dikkatli besleniyorlar
Hoşgeldin canımtartıdan korkma yarından itibaren dikkat edersin olur biter
Afiyet olsun canim.Bu gün menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
4 dl TB ekmeği
6-7 zeytin
2 çatal peynir
1 TK bal
1 TK acılı ezme
Maydanoz nane
Ara 5 kuru kayısı elma ve kuruyemiş
Akşam
İzmir köfte
Bol salata
Su hesaplamadım bu gün sanırım az oldu
Afiyet olsunAkşam yemeği
1 tabak kabak yemegi
yogurt
İki üç parça ev yapımı çiğköfte
Spor yapamadım bugün çok yorgunum durdugum yerde uyuycam sanki..detox suyumu bitirdim bi nde üstüne bayağı içince sabahtan beri tuvaletten çıkamadım..1 çay bardağı salep içip uyuyayım artık..yarın pek işim yok umarım adımlarımı tamamlayabilirm
evimdeyim.kontrol bende insallah
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsunyarin ben de tartida cok korkunc ,ürkünc ,dehset verici ,yurek titretici bisey gormezsem deneyecegim.deneyemedim gitti
Zaten biber salcam yok domates salcasi kullanicamDene canım dene ipin ucunu çok kacirmazsan bişey olmaz..ben biraz bol yapıyorum dolapta duruyo arada bi meze gibi sofraya getiriyorum iyi gidiyo..ama bu defaki çok acı olmuş sana tavsiyem acı seven değilsen biber salçasını ya da isotunu az koy
Tabi gördün eksileri hemen kaçamak yaptın ben gibiBenim bugün çok kacamakli geçtiama cumaya kadar telafi edicem
Afiyet olsun canım, spor için bu gün mola vermiş oldunAkşam yemeği
1 tabak kabak yemegi
yogurt
İki üç parça ev yapımı çiğköfte
Spor yapamadım bugün çok yorgunum durdugum yerde uyuycam sanki..detox suyumu bitirdim bi nde üstüne bayağı içince sabahtan beri tuvaletten çıkamadım..1 çay bardağı salep içip uyuyayım artık..yarın pek işim yok umarım adımlarımı tamamlayabilirm
Evet kesinlikle herkes dikkat ediyor, biz sanıyoruz ki onlar şanslıAyyy evet
Ben nisanliydim.67 falanim
Kadinim biri...teki...cocuklu mocuklu....ayyyy 58 olmisum inanamiyorum.cok belli mi diye donuyordu milletin icinde.onu hatirladim bak simdicok kiskanmistim
Öyle düşünme çok güzel bir rakam göreceğim de iyi düşünelimevimdeyim.kontrol bende insallah
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsunyarin ben de tartida cok korkunc ,ürkünc ,dehset verici ,yurek titretici bisey gormezsem deneyecegim.deneyemedim gitti
Benim arkadaşım yıllardır kilosu aynı, sırrı şu önce salata çorba bitirip mideyi doyuruyormuş sonra diğer yemeklere başlıyormuş, zaten doymuş oluyorum fazla yiyemiyorum derBiraz once motivasyon olsun diye video izliyordum
Ayca kaya yemege baslamadan cigneme yapacak seyler yemegi oneriyor.havuc gibi turp gibi marul gibi ...1 br da su ayran gibi birsey.
Paylasmak istedim.insan bilse bile unutabiliyor
EvetBenim arkadaşım yıllardır kilosu aynı, sırrı şu önce salata çorba bitirip mideyi doyuruyormuş sonra diğer yemeklere başlıyormuş, zaten doymuş oluyorum fazla yiyemiyorum der
Öyle düşünme çok güzel bir rakam göreceğim de iyi düşünelim
EvetTabi gördün eksileri hemen kaçamak yaptın ben gibi
Evet canım keşke her gün düzenli yapabilsem ama anca bu kadar oluyoAfiyet olsun canım, spor için bu gün mola vermiş oldun
Ben hazır kullanıyorum canım ev yapımı tuzlu geliyo bana yemeklerdeZaten biber salcam yok domates salcasi kullanicam
Ev yapimi hazir ikisi de var.hangisini kullansam?
Verirsin verirsinselam
korka korka cıktım tartıya.korktugum kadar cıkmadım:)
73.1
en son 72.1 ıdım.anne evı malum.yıne iyi atlattım.cumaya 71.5 ı görsem yeter bana. ☺
bugunu de cok hafıf atlatmalıyım.