🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yani insanlar öyle ince kalıyorlar çünkü gerçekten çok dikkatli besleniyorlar
Ayyy evet
Ben nisanliydim.67 falanim
Kadinim biri...teki...cocuklu mocuklu....ayyyy 58 olmisum inanamiyorum.cok belli mi diye donuyordu milletin icinde.onu hatirladim bak simdi cok kiskanmistim

Hoşgeldin canım tartıdan korkma yarından itibaren dikkat edersin olur biter
evimdeyim.kontrol bende insallah
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsunyarin ben de tartida cok korkunc ,ürkünc ,dehset verici ,yurek titretici bisey gormezsem deneyecegim.deneyemedim gitti

evimdeyim.kontrol bende insallah

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsunyarin ben de tartida cok korkunc ,ürkünc ,dehset verici ,yurek titretici bisey gormezsem deneyecegim.deneyemedim gitti
Dene canım dene ipin ucunu çok kacirmazsan bişey olmaz..ben biraz bol yapıyorum dolapta duruyo arada bi meze gibi sofraya getiriyorum iyi gidiyo..ama bu defaki çok acı olmuş sana tavsiyem acı seven değilsen biber salçasını ya da isotunu az koy

Zaten biber salcam yok domates salcasi kullanicam
Ev yapimi hazir ikisi de var.hangisini kullansam?

Biraz once motivasyon olsun diye video izliyordum
Ayca kaya yemege baslamadan cigneme yapacak seyler yemegi oneriyor.havuc gibi turp gibi marul gibi ...1 br da su ayran gibi birsey.
Paylasmak istedim.insan bilse bile unutabiliyor

Afiyet olsun canım, spor için bu gün mola vermiş oldun

Ayyy evet
Ben nisanliydim.67 falanim
Kadinim biri...teki...cocuklu mocuklu....ayyyy 58 olmisum inanamiyorum.cok belli mi diye donuyordu milletin icinde.onu hatirladim bak simdi cok kiskanmistim
Evet kesinlikle herkes dikkat ediyor, biz sanıyoruz ki onlar şanslı

Biraz once motivasyon olsun diye video izliyordum
Ayca kaya yemege baslamadan cigneme yapacak seyler yemegi oneriyor.havuc gibi turp gibi marul gibi ...1 br da su ayran gibi birsey.
Paylasmak istedim.insan bilse bile unutabiliyor
Benim arkadaşım yıllardır kilosu aynı, sırrı şu önce salata çorba bitirip mideyi doyuruyormuş sonra diğer yemeklere başlıyormuş, zaten doymuş oluyorum fazla yiyemiyorum der

Benim arkadaşım yıllardır kilosu aynı, sırrı şu önce salata çorba bitirip mideyi doyuruyormuş sonra diğer yemeklere başlıyormuş, zaten doymuş oluyorum fazla yiyemiyorum der
Evet
Hunharca sevdigin ama kilo aldiracagini bildigin seyleri yemenin anlami yok.ne kadar yesen doyulmaz...say ki yedim...

Kahvaltım 11.30
1 yumurta yarım domates biberle menemen(bitiremedim)
Yarım domates
Peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay

ara 14.00
Şekersiz Türk kahvesi

ara 18.00
1 fincan leblebi
1 bardak ayran

akşam 19.30
Ev yapımı tavuk dürüm
1 bardak ayran

Kızm uyumadığı için spor yapamadım ama bütün evi süpürdüm mutfağı temizledim fırını sildim ızgaraları tellerken kol kası yapmışımdır

selam
korka korka cıktım tartıya.korktugum kadar cıkmadım:)
73.1
en son 72.1 ıdım.anne evı malum.yıne iyi atlattım.cumaya 71.5 ı görsem yeter bana. ☺
bugunu de cok hafıf atlatmalıyım.

selam
korka korka cıktım tartıya.korktugum kadar cıkmadım:)
73.1
en son 72.1 ıdım.anne evı malum.yıne iyi atlattım.cumaya 71.5 ı görsem yeter bana. ☺
bugunu de cok hafıf atlatmalıyım.
Verirsin verirsin
Bende korkuyorum memlekete gitmeye kesin kilo alıp gelirim annem kayınvalidem bir sürü şey yapıyorlar özellikle eşimin kayınvalidesi diyet yaptığımı duysa kızar çocuk emziriyon sen yi şundan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…