- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Sağol kuzummm, yaa evet o vardı dimi ben onu unutmuşumTebrik ederim canımhaftada 500 Gr razıydın ana çok güzel gitmiş Çarşamba fellah köfteye rağmen
Canım enerjine hayranım maaşallah, süpersinŞimdi kırmızı oda eşliğinde dambıllar ile spor adına birşeyler yapacağımhepinize iyi geceler
Sağol canımmyaaa 52 miii tebrik ederim canım valla helal olsun
Güle güle otur yeni evinde sağlıkla mutlulukla canım..Selamlar kizlar herkes iyidir inşallah bir haftadır ugrayamadim taşındık evde tadilat işleri çoktu boya badana temizlik kendimiz yaptıkannemler bizde 1 haftadır ne zaman ne yiyorum belli değil çoğunlukla dışardan zamansız yedik bu hafta +++ çıkacağım kesin tartilmadim hiç yarın sabah tartilacagim.Annemler hafta sonu gidecek pazartesi inşallah yeniden basliycam bırakmak yok
Söz canım ben varımBak bu haftayı ikimizde kaçamak yapmadan, birazda spor yaparak geçirelim, de 69 ları gör, ben 62 olayım söz mü
Günaydın canım ne güzel bir rakamSlm kizlar
Evimdeyim nihayet
2 gundur saatlerce yurumustum onun etkisi cok oldu 61 i azda olsa gormek cok guzel
Bi dahaki cumaya 900 grmdan kurtulmak hedefim .
Kendimi cook iyi hissediyorum belki odemdir giden ama olsun tartiya yansimasi cok guzel
Cumadan beri tam 2 kilo
Yok yok bozulmamıştırDemin tartıldım 78,3 geldim
Tartı mı bozuldu acaba
Canım yine de güzel afiyet olsun, kaçamak bile kararındaGünaydın kızlar, dünkü menümü yazamadım
Kahvaltı
1simit (X)
Yarım kk peynir
4siyah/2yeşil zeytin
1yk lor
1domates
1ceviz
Akşam
1,5lahmacun (X)
2bardak ayran
Yarım domates
Ara
Yarım kase çekirdek (X)
3küçük dilim cevizli sucuk (X)
dünkü bu kaçamaklardan sonra bugün silkelenip kendime gelme zamanı
Kimler olmadı ki
Eşim kalkınca onu da tarttırcem emin olmam lazımYok yok bozulmamıştır
Bazen her gün tartı inmiyor 4-5 günde bir güzel eksiler oluyor, yeter ki bıkmadan yolumuza devam edelim, sen bu hafta yine düzenli beslenirsen daha çok inecek o tartıEşim kalkınca onu da tarttırcem emin olmam lazımdün 79 bugün 78,3 bilemedim
Tatlim pardon