🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Güle güle otur yeni evinde sağlıkla mutlulukla canım..

böyle durumlarda hazır yemekten başka çare olmuyo, ya da evde aperatif makarna falan maalesef iş güç arasına yemek işi olmuyo

olsun bu 1 haftayı siliyosun hemen sağlıklı beslenmeye dönüyosun

Slm kizlar
Evimdeyim nihayet
2 gundur saatlerce yurumustum onun etkisi cok oldu 61 i azda olsa gormek cok guzel
Bi dahaki cumaya 900 grmdan kurtulmak hedefim .
Kendimi cook iyi hissediyorum belki odemdir giden ama olsun tartiya yansimasi cok guzel
Cumadan beri tam 2 kilo

Eklentiler

• 20210320_082204.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 9
Günaydın canım ne güzel bir rakam keşke benim olsa

Canım yine de güzel afiyet olsun, kaçamak bile kararında

Bu gün geç kahvaltı yaptım

Sabah
Sucuklu yumurta
4 dl TB ekmeği
6-7 zeytin
2 çatal peynir
1 TK bal
1 TK acılı ezme
Maydanoz nane

Dün kırmızı oda izlerken nazlı diye bir karakter menüde makarna istiyor, arkadaşı şaşırıyor sen bunu yiyebilecek misin diye soruyor , bi gülme geldi . Millet meğer ne az yiyormuş

Eşim kalkınca onu da tarttırcem emin olmam lazım dün 79 bugün 78,3 bilemedim
Bazen her gün tartı inmiyor 4-5 günde bir güzel eksiler oluyor, yeter ki bıkmadan yolumuza devam edelim, sen bu hafta yine düzenli beslenirsen daha çok inecek o tartı

Herkese merhaba kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir
İki dilim ekmek
İki çatal fındık ezmesi

Ara öğün
Sade türk kahvesi
İki tam ceviz içi
Bir kare bitter çikolata

Birazdan öğle yemeği yicem sucuklu tost ve ayran düşünüyorum yine..sabahtan beri evi temizlemekle uğraşıyorum evim büyük olduğu için temizlik yoruyo..akşama ev ahalisine mantı bana da zeytinyağlı kabak yemeği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…