- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
@saraydaha guzeli senin olsun insallah diledigin kiloya en kisa surede saglikla inersin hepimiz tum kizlar,yeterki isteyelimGünaydın canım ne güzel bir rakamkeşke benim olsa
Afiyet olsun canım cok GüzelHerkese merhaba kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir
İki dilim ekmek
İki çatal fındık ezmesi
Ara öğün
Sade türk kahvesi
İki tam ceviz içi
Bir kare bitter çikolata
Birazdan öğle yemeği yicem sucuklu tost ve ayran düşünüyorum yine..sabahtan beri evi temizlemekle uğraşıyorum evim büyük olduğu için temizlik yoruyo..akşama ev ahalisine mantı bana da zeytinyağlı kabak yemeği var
Canim pardon yanlis yazmisim gelirsin yazicagima gebersin diyeTatlim pardonhaftaya insallah sen gebersin yine koltuga
1 aydir gr vermeyince sanirim fazla Gaza geldim
Spor beraber yapalım buna varım, bende oturarak çalışıyorum, bu nedenle ne kadar hareketli olsam o kadar iyi@saraydaha guzeli senin olsun insallah diledigin kiloya en kisa surede saglikla inersin hepimiz tum kizlar,yeterki isteyelim
Artik spor yapmam gerekiyor sikilasmam icin,yuruyus yeterli degil .
Tum gun oturarak calisiyorum Eve gelince hic spor yapasim kalmiyor.
Bugunde serbest gun ilan ettim sacma sapan yedim pazartesi kabak detoxuna basliyorum ,istersen beraber yapalim
Anladim canimSpor beraber yapalım buna varım, bende oturarak çalışıyorum, bu nedenle ne kadar hareketli olsam o kadar iyidetoks yapmıycam, kabak detoksu yıllar önce denemiştim pek işime yaramadı
Ah işte yapacağım diyorum 10 dk sürüyor , bi devamı gelse güzel şeyler olacak daAnladim canim
Ne sporu nasil ne kadar yaptigini yaz ona gore bakayim bende
En azindan 1 gunde olsa denemek istiyorum kabak detoxunu, sonra belki 2 gunluk isvec diyeti bayagi ise yariyor bende
Tebrikler kizlarBu haftanın
1. @Portakalli cikolat 1.35 kg
Eki Görüntüle 2804764 Eki Görüntüle 2804763
2. @NEHIR34 1.10 kg
Eki Görüntüle 2804762
3.Sarayca 0.75 kg
Eki Görüntüle 2804761
Evet yaKimler olmadı ki
O ne ki bir paketi tencereyle yiyen varDün kırmızı oda izlerken nazlı diye bir karakter menüde makarna istiyor, arkadaşı şaşırıyor sen bunu yiyebilecek misin diye soruyor , bi gülme geldi. Millet meğer ne az yiyormuş
Eki Görüntüle 2805302
Çok iyi o zamanEşimi de tarttım doğruymuş inanamıyoruuuuuuuuuum
O değiştiTebrikler kizlar
Hoşgeldin canımEvime geldim
Tartiya cikicam yarin .cikmaya da korkuyorumBakalim gorucez
.
Oh oh afiyet olsunEv ahalisi kahvalti turu istedi.ekmekleri isitip yag surup yedirdim.
Masallah guzel yediler.
Ben de dondurucudan bir poset taze fasulye cikardim.ohh miss.
Yani insanlar öyle ince kalıyorlar çünkü gerçekten çok dikkatli besleniyorlarEvet ya
O ne ki bir paketi tencereyle yiyen var
Tesekkurler sarayca❤Oh oh afiyet olsun