🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın canım ne güzel bir rakam keşke benim olsa
@saraydaha guzeli senin olsun insallah diledigin kiloya en kisa surede saglikla inersin hepimiz tum kizlar,yeterki isteyelim
Artik spor yapmam gerekiyor sikilasmam icin,yuruyus yeterli degil .
Tum gun oturarak calisiyorum Eve gelince hic spor yapasim kalmiyor.
Bugunde serbest gun ilan ettim sacma sapan yedim pazartesi kabak detoxuna basliyorum ,istersen beraber yapalim

Afiyet olsun canım cok Güzel

Tatlim pardon haftaya insallah sen gebersin yine koltuga
1 aydir gr vermeyince sanirim fazla Gaza geldim
Canim pardon yanlis yazmisim gelirsin yazicagima gebersin diye duzenleyeyim dedim farkettigimde 10 dklik sureyi asmisim olmadi.
Telefonum dili fransizca otomatik duzenlemede her yazdigim degisiyor bazan kontrol etmeden gonderiyorum

Spor beraber yapalım buna varım, bende oturarak çalışıyorum, bu nedenle ne kadar hareketli olsam o kadar iyi detoks yapmıycam, kabak detoksu yıllar önce denemiştim pek işime yaramadı

Spor beraber yapalım buna varım, bende oturarak çalışıyorum, bu nedenle ne kadar hareketli olsam o kadar iyi detoks yapmıycam, kabak detoksu yıllar önce denemiştim pek işime yaramadı
Anladim canim
Ne sporu nasil ne kadar yaptigini yaz ona gore bakayim bende
En azindan 1 gunde olsa denemek istiyorum kabak detoxunu, sonra belki 2 gunluk isvec diyeti bayagi ise yariyor bende

Anladim canim
Ne sporu nasil ne kadar yaptigini yaz ona gore bakayim bende
En azindan 1 gunde olsa denemek istiyorum kabak detoxunu, sonra belki 2 gunluk isvec diyeti bayagi ise yariyor bende
Ah işte yapacağım diyorum 10 dk sürüyor , bi devamı gelse güzel şeyler olacak da

Evime geldim
Tartiya cikicam yarin .cikmaya da korkuyorumBakalim gorucez
.

Ev ahalisi kahvalti turu istedi.ekmekleri isitip yag surup yedirdim.
Masallah guzel yediler.

Ben de dondurucudan bir poset taze fasulye cikardim.ohh miss.

Bu gün menüm

Sabah
Sucuklu yumurta
4 dl TB ekmeği
6-7 zeytin
2 çatal peynir
1 TK bal
1 TK acılı ezme
Maydanoz nane

Ara 5 kuru kayısı elma ve kuruyemiş

Akşam
İzmir köfte
Bol salata

Su hesaplamadım bu gün sanırım az oldu

Akşam yemeği
1 tabak kabak yemegi
yogurt
İki üç parça ev yapımı çiğköfte

Spor yapamadım bugün çok yorgunum durdugum yerde uyuycam sanki..detox suyumu bitirdim bi nde üstüne bayağı içince sabahtan beri tuvaletten çıkamadım..1 çay bardağı salep içip uyuyayım artık..yarın pek işim yok umarım adımlarımı tamamlayabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…