🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltım 11.30
1 yumurta yarım domates biberle menemen(bitiremedim)
Yarım domates
Peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak çay

ara 14.00
Şekersiz Türk kahvesi

ara 18.00
1 fincan leblebi
1 bardak ayran

akşam 19.30
Ev yapımı tavuk dürüm
1 bardak ayran

Kızm uyumadığı için spor yapamadım ama bütün evi süpürdüm mutfağı temizledim fırını sildim 😂 ızgaraları tellerken kol kası yapmışımdır🤣
Afiyet olsun canım cok Güzel 👍
Evet canım keşke her gün düzenli yapabilsem ama anca bu kadar oluyo
Hepimiz öyle canım ha deyince spor yapılmıyor, alışkanlık haline getirmek ne iyi olur 🥴
Günaydın kızlar..mutlu pazarlar 🥰
Günaydın ❤️
selam😍
korka korka cıktım tartıya.korktugum kadar cıkmadım:)
73.1
en son 72.1 ıdım.anne evı malum.yıne iyi atlattım.cumaya 71.5 ı görsem yeter bana. ☺
bugunu de cok hafıf atlatmalıyım.🤔
Ay çok sevindim canım cumaya eksi gelirsin kesin 🤩
Verirsin verirsin 😃
Bende korkuyorum memlekete gitmeye kesin kilo alıp gelirim 😃 annem kayınvalidem bir sürü şey yapıyorlar 😃 özellikle eşimin kayınvalidesi diyet yaptığımı duysa kızar 😃 çocuk emziriyon sen yi şundan der 🤣🤣🤣
Bizi rutin dışına çıkmak mahvediyor, ona da alışacağız zamanla 😃

Verirsin verirsin 😃
Bende korkuyorum memlekete gitmeye kesin kilo alıp gelirim 😃 annem kayınvalidem bir sürü şey yapıyorlar 😃 özellikle eşimin kayınvalidesi diyet yaptığımı duysa kızar 😃 çocuk emziriyon sen yi şundan der 🤣🤣🤣
Aynen cok zor oluyor.annem de babam da bildigin cocuk gibi kizar yemeyince.🤷‍♀️yapcak bosey yok.sofraya oturmasan hic olmuyor.cocuklari takip etmek gerek yerken.oturucan, yediricen ama yemeyecen🤦‍♀️
Afiyet olsun canım cok Güzel 👍

Hepimiz öyle canım ha deyince spor yapılmıyor, alışkanlık haline getirmek ne iyi olur 🥴

Günaydın ❤️

Ay çok sevindim canım cumaya eksi gelirsin kesin 🤩

Bizi rutin dışına çıkmak mahvediyor, ona da alışacağız zamanla 😃
Insallah ya🥰

Tatlim pardon 🙈 haftaya insallah sen gebersin yine koltuga
1 aydir gr vermeyince sanirim fazla Gaza geldim
😃
Bir koltuğumda keyif kahvesi içebilseydim en azından çok kısa sürdü :KK70: :KK70:
şaka yapıyorum tabi hakettin canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim hız kesmeden devamı gelsin inşallah🙏🏼😍

Bir kaç gün sanki menü yazamadım ya öksürüğüm çok arttı yarın doktora gidicem artık. Bal pekmez dayanıyorum valla o yüzden pekte dikkat edemedim. 😒

sabah kahvaltım
Peynirli yumurta
Domates salata
Köz biber
5 zeytin
1 dilim çavdarlı karabuğday ekmeği.

1 tk bal

14.00
türk kahvesi
Kuruyemiş.

akşam menümde de ızgara köfte ve salata olcak

Bir kaç gün sanki menü yazamadım ya öksürüğüm çok arttı yarın doktora gidicem artık. Bal pekmez dayanıyorum valla o yüzden pekte dikkat edemedim. 😒

sabah kahvaltım
Peynirli yumurta
Domates salata
Köz biber
5 zeytin
1 dilim çavdarlı karabuğday ekmeği.

1 tk bal

14.00
türk kahvesi
Kuruyemiş.

akşam menümde de ızgara köfte ve salata olcak
Afiyet olsun canım 👍

Kahvaltı+öğle yemeği 14.30
Kaynamış patatesin üzerine 1 yumurta 😃
Peynir
Yarım domates
1 dilim börek

ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi
2 çiğ badem 1 hurma

akşam 20:30
5 kaşık pırasa
Fırında sebze (kabak-havuç-patates)
Yoğurt

spor yapmadım ama mutfak dolaplarını filan sildim 🤣🤣🤣🤣

Günaydın kızlar

haftasonum şehirdışı seyehatinde çok iç açıcı geçmedi, kahvaltılarım klasik olsada ara atıştırmaları ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim, bu akşamda öyle olucak sanırım.. 2 günlük moladan sonra bugünden itibaren ara öğünü bırakıp 2 öğün beslenmeme geri dönüyorum, böyle mutluyum😊 cuma günü en azından bir önceki cuma olan kilomla aynı gelmeliyim💪

Bir koltuğumda keyif kahvesi içebilseydim en azından çok kısa sürdü :KK70: :KK70:
şaka yapıyorum tabi hakettin canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim hız kesmeden devamı gelsin inşallah🙏🏼😍
Bu hafta umarim sen alirsin canim
Inan bende sasirdim 2 kilonun gitmesine
4 kilo kaldi vermem gereken ama cumadan beri serbest takiliyorum.Bu hafta verebilirmiyim bilmem
Biraz zorlasam kendimi carpinti ve tansiyon dusuklugu oluyor o yuzden dikkat ediyorum
Ekim ayinda istanbula gelip lipo ve meme ameliyati olmustum, ondan.bu yana ara ara carpinti basladi bende .
Yavas yavas gidiyor nasil olsa boyle bile cok iyi
Burda sizlerle gercekten eglenerek hemde bilgilerinizden faydalanarak ,paylasarak vermek ayri bi guzel

Bu hafta umarim sen alirsin canim
Inan bende sasirdim 2 kilonun gitmesine
4 kilo kaldi vermem gereken ama cumadan beri serbest takiliyorum.Bu hafta verebilirmiyim bilmem
Biraz zorlasam kendimi carpinti ve tansiyon dusuklugu oluyor o yuzden dikkat ediyorum
Ekim ayinda istanbula gelip lipo ve meme ameliyati olmustum, ondan.bu yana ara ara carpinti basladi bende .
Yavas yavas gidiyor nasil olsa boyle bile cok iyi
Burda sizlerle gercekten eglenerek hemde bilgilerinizden faydalanarak ,paylasarak vermek ayri bi guzel
Geçmiş olsun canım. Bazen çabucak gidiyor bazen bi yavaşlıyor bunu bende yaşıyorum. Ama çok aşırı fazla kilon yok. Hedefin kaç tabi bilmiyorumda. Çok kendini sıkıntıya sokma basit dikkatlerle bile gidebilir, çarpıntı kalması normalmi acaba görüştünmü doktorunla falan canım.
bende burası olmasa veremeyip yerimde sayardım valla. Burası iyi geliyor 😊

Geçmiş olsun canım. Bazen çabucak gidiyor bazen bi yavaşlıyor bunu bende yaşıyorum. Ama çok aşırı fazla kilon yok. Hedefin kaç tabi bilmiyorumda. Çok kendini sıkıntıya sokma basit dikkatlerle bile gidebilir, çarpıntı kalması normalmi acaba görüştünmü doktorunla falan canım.
bende burası olmasa veremeyip yerimde sayardım valla. Burası iyi geliyor 😊
Drum normal dedi ama devam ederse kardiolaga gorunurum .
Ben 70 kiloyla basladim hedefim 62 olmakti, midi olarak diyete ocak ayinda basladim aralikli orucla verdim ama 63 te 1 ay takildim ,suan 61,9du en son.Ama 58 e kadar devam edicem, 5 li rakamlari
Gormek yani hayal bile edemiyorum 😍

X