Canım yine onca hengameye fazla almamışsınSelamlar herkesekilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da napalim haftaya inşallah daha iyi sonuçlar alırız ben sabah tartıldım ama unuttum yazmayı
Bu hafta 58.25 çıktım 750 gram almışım
Farkettim canım ama hiç önemli değil ne kusuru ben kilo veriyim de varsın orda aynı yazsınH hilalce11 senin kilonu yanlış yazmışım canım kusura bakma, nereden buldum o rakamları hiç bilmiyorumo kadar da 69 ları kutladım oysa ki
NEHIR34 ile 2. Liği paylaşıyorsun sanırım sende farketmedin yarın meliSSAnil kilo bildirsin tekrar güncellerim olur mu
Kızlar 1. Sayfada kilonuza bakın, yanlışlık varsa düzelteyim, kafa gidik bu gün
Tebrik ederim canımKızlar merhaba
internete yeni girebiliyorum, geçen hafta 53,3 bu hafta 52,1 fark -1,2kg
Eki Görüntüle 2804948
Olur mu ya, bir sonraki hafta yanlış olacaktı, iyi ki farkettim, nasıl oldu eşleşme yapacaktım, ya dedim ben 69 için tebrik ettim ama listede 69 yok öyle işteFarkettim canım ama hiç önemli değil ne kusuru ben kilo veriyim de varsın orda aynı yazsın
Ay iyi bari 69 olan tek kişi olunca yırttımOlur mu ya, bir sonraki hafta yanlış olacaktı, iyi ki farkettim, nasıl oldu eşleşme yapacaktım, ya dedim ben 69 için tebrik ettim ama listede 69 yok öyle işte
Bu arada yeşil alana inmişsinAy iyi bari 69 olan tek kişi olunca yırttımben hemen vücut kitle indeksini düzelttim ya onu görünce farkedecegini tahmin ettim 1 kilo için ortalığı velveleye vermiyim dedim
Afiyet olsun akşam güzel, sonrası bu haftanın cısı olsunSelam kızlar akşam menüde hamsi tava ve salata vardı onu dengeli yedim ama çayda biraz abarttım sanırım.simdi ceza olarak kalktım odada adım atıyorum 4000 e tamamlarım inşallah..sabahtan beri aşırı yogundum ona rağmen öğün atlamadim ama akşam da abartmayaydim iyiydi neyse olan oldu..hızlı tempoda yürüyüşe devam
Ah canım hem de nasıl isterim valla kaç kez kapısına gittim de eli boş döndümAfiyet olsun akşam güzel, sonrası bu haftanın cısı olsunama bu hafta başka cıslar olmasın, cuma günü 69 karı görmek istersin herhalde
Artık normal kilo sınırlarına girdim demek mi oluyor yani kilolu değil miyim artıkBu arada yeşil alana inmişsinben 62 olmam lazım, bu hafta olur muyum acaba
Çok şükür canım çok sağolCanım yine onca hengameye fazla almamışsınnasıl yoğunluğun azaldı mı biraz
Kızlar merhaba
internete yeni girebiliyorum, geçen hafta 53,3 bu hafta 52,1 fark -1,2kg
Eki Görüntüle 2804948
Bak bu haftayı ikimizde kaçamak yapmadan, birazda spor yaparak geçirelim, de 69 ları gör, ben 62 olayım söz müAh canım hem de nasıl isterim valla kaç kez kapısına gittim de eli boş döndümbu sefer görücem insallahhhh
Harikasın canımZafer benim
35 dk hızlı tempoda yürüyüş ve yaklaşık yakılan kalori 150..
Yarın daha güzel geçer inşallah..herkese iyi geceler kızlar
Evet artık normal sınırın üst sınırındasın, yavaş yavaş ortalara gelerek ideal kilona ulaşacaksınArtık normal kilo sınırlarına girdim demek mi oluyor yani kilolu değil miyim artıkben inanıyorum bu hafta 62 olacak
Kolay gelsin canım, pazartesi seni çok motive olarak dönmüş görmek istiyorumÇok şükür canım çok sağolevde tadilat işleri çoktu o yüzden bir haftadir bitiremedik bide çocuklar olunca daha bı uzadı tabi valla dediğin gibi yine az almışım ben daha fazla bekliyodum çünkü çok fena şeyler yedim inşallah pazartesi yeniden basliyorum