Harijasın canım bak şimdi gaza geldim bende bugünleslie yapıcam30 dk yürüdüm geldim, amma çok terledim, bünye alışık değil spora
Kupayı da kaptım çok teşekkürler canım çok motive ettin beniBu haftanın
1. @Portakalli cikolat 1.35 kg
Eki Görüntüle 2804764 Eki Görüntüle 2804763
2.NEHIR34 1.10 kg
Eki Görüntüle 2804762
3.Sarayca 0.75 kg
Eki Görüntüle 2804761
Ay ne güzel evde olmakTeşekkür ederim canım hayır çalışmıyorum evdeyim eşim de emekli oda evde kilo versemde koruyamama sebebim
Su içmek harika , ben çok sevetim ama yinede sayıyorum, saymayınca ne kadar içtiğini bilmiyor insanEvet canım su iştahıda dengeliyor bence ☺ Sporu bu aralar aksattım baya iyi olur ben evde leslie yapıyorum yapınca yazarım ☺
İşte bu yaHarijasın canım bak şimdi gaza geldim bende bugünleslie yapıcam
bende kaptımKupayı da kaptım çok teşekkürler canım çok motive ettin beni
Ya canım neredesin sen, hadi geçen hafta bu hafta kilo bildir ve bu günden itibaren başla diyeteMerhaba arkadaşlar kılo verenleri tebrik ederimbu hafta sabahları hastane ıslerim vardı pek adapte olamadım ama bugun sabah yine de tartıldım 1 kilo almışım.
Afiyet olsun canım cok Güzel, sağlıklı olduğu müddetçe çok yesen bile kilo veriyorsun ,Öğle yemeğim 13.00
Büyük kase salata
2 kaşık yoğurt
Ara 16.00
Elma yogurt ve üzerine tarçın
10 ad fındık
Öğle yemeğinde az yiyince ara öğünde doymak bilmedim
Akşam 18.30
Karnabahar yemeği
Yoğurt ve 2 tam ceviz
Gecen hafta foto atmıstım canım 89.25tim, bu hafta ıste 1 kilo almısım tam 90.25Ya canım neredesin sen, hadi geçen hafta bu hafta kilo bildir ve bu günden itibaren başla diyetehastane işleri kötü bir durum değildir umarım
Tamam canım seni listeye ekliyorum, bu günden itibaren gel menünü, sporunu paylaş, 3 hafta sonra 85 ile bu ayı kapatGecen hafta foto atmıstım canım 89.25tim, bu hafta ıste 1 kilo almısım tam 90.25uzun zamandır reglim gelmıyordu canım hastane ıslerı uzun sürdü hala da bitmedi adapte olamadım pek. Şişkinliğim bıraz da bu yuzden sanırım . Insallah duzelırse rahatlıcam o yuzden bu hafta cok dıkkat etmem lazım baslıyorum yeniden ınsallah
Canım çok az mı yiyorsun, dün ben hep yumurta yedim akşam çok başım ağrıdı ve yemek yemek zorunda kaldım, bence çok azaltmadan kısmadan kilo verelim, geçmiş olsunSlm kizlar bu aksam Eve donuyorum ve yarin sabah ilk is tartilmak olucak.Bu iki gunde arayip yuruyus yaptim dun aksamda yemedim ama.bu sabah carpinti hissettim ve bas donmesi.
Carsamba sabah 62.2 ydim yani cumadan bu yana 1,7 kilo vermisim tam olarak yarin netlesir.
Sagol canimCanım çok az mı yiyorsun, dün ben hep yumurta yedim akşam çok başım ağrıdı ve yemek yemek zorunda kaldım, bence çok azaltmadan kısmadan kilo verelim, geçmiş olsun
Hadi ınsallahTamam canım seni listeye ekliyorum, bu günden itibaren gel menünü, sporunu paylaş, 3 hafta sonra 85 ile bu ayı kapatdaha ne olsun
Ben sabah 9 akşam 6 yiyorum ama sanırım 1 ara yapacağım bu gün elma yedim meselaSagol canim
Aslinda az yemiyorum ama 18-19 saat aralikli oruc yapinca sanirim ondan oluyor
Bunyem zayif biraz
Ben.sabahlari gayet iyi yiyorum ama duzenli ve az yemek bana gore degil ,alismisim habire yemeye
Daha onceleri cok fazla yerdim ona ragmen cok kilo almazdim. Suan saglikli besleniuorim ama abur cubura aliskin oldugumdan zorlaniyorum .
Ekledim ilk sayfadaHadi ınsallahtamm canım ekleyebilirsin menu spor paylasırım