🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok teşekkür ederim sonunda 60 lar göründü ucundan inşallah 50 leri görmekte nasip olur

Lusi tebrik ederim bu hafta daha güzel sonuç alacaksın inanıyorum, daha sık bekliyorum
63 görsem kurumda tatlı dağıtacağım hahahha o kadar yetti canıma
Vakitsizlikten değil aslında gelmeyişim kaynaşamadım gibi sohbet muhabbet edebilsem müdavimi olurum çenem düşüktür

63 görsem kurumda tatlı dağıtacağım hahahha o kadar yetti canıma
Vakitsizlikten değil aslında gelmeyişim kaynaşamadım gibi sohbet muhabbet edebilsem müdavimi olurum çenem düşüktür
İnan bende öyle, 63 nasıl iyi geldi bana haftaya sende gör, tatlı dağıt ama yeme

Canım kimse gelmezse nasıl kaynaşma olabilir acaba bu hafta hepinizi kaynaştıracağım gözünüz burada olsun ne kadar paylaşım yaparsak o kadar güzel kilo veririz değil mi

Tamam canım bu hafta hergün burdayım inşallah

Kahvaltım

1 haslanmış yumurta
5 ad. yeşil zeytin
5 ad. siyah zeytin
1 çeri domates
Salatalık maydonoz
Biberiyeli tarçınlı yeşil çay

Benden önce 63 e ulaşmış olmanı göz ardı etmiyorum bilesin

Ben gün boyu en fazla 1 litre su içebiliyorum oyüzden dün akşamdan 1.5 litre detoks suyu hazırladım 1 litre de sade su içersem süper olucak.

Canlar hepinizi tebrik ederim azminizden dolayı çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah

Tamam canım bu hafta hergün burdayım inşallah
Evet canım biraz emek vermezsek yarışın pek anlamı olmaz , amaç ne biliyor musun senden güzel menü spor görüp bende gaza gelmeliyim, kaçamak yapacağımız zaman burada bir yarış içinde olduğumuzu hatırlayıp hemen o cısları yerine koymalıyız, gelip burada hava atmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…