🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben kaçamak arsızı olduğum için bu haftada diyete uyamadım ve yedim de yedim :sinirli::sinirli:
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.0
+500
gramla yarışmayı geriden takip ediyorum
Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim yahuu:skandal:
Neyse 3 gündür güzel devam ediyor. Zararın neresinden dönersen kardır demişler :)

Ben kaçamak arsızı olduğum için bu haftada diyete uyamadım ve yedim de yedim :sinirli::sinirli:
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.0
+500
Neyse 3 gündür güzel devam ediyor. Zararın neresinden dönersen kardır demişler :)
haftaya iyi gidersin kuzum

Çok sinir bozucu oluyor demi koca hafta dikkat et tartı günü gelsin kabız ol yada baklagil beslendin diye sadece gramcık gitsin :))

Kolaylıklar diliyorum yeni evinde huzur bereket aşk olsun :KK200: :KK200:
Hemde valla aşırı sinir bozucu😂

Geçen hafta 71.5
Bu hafta 71.2 maalesef yine artidayim bugün yarın adet olmam gerekiyo.onun ödemi var sanırım daha iki gün önce tam 1 kg eksiktim çünkü.. Bugün detox suyunu hazırladım ona basliycam inşallah. Tam motive oluyorum yürüyüş diyet hoop çarpıntı kendini hatırlatıyo.hala randevu bulamadım olan da bize çok uzak yavaş yavaş kendimi yormadan biseyleri halletmyi düşünüyorum o da iki ileri bi geri devam ediyorum..neyse Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah..bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim 🤗🥰
Günaydın canım ❤️ bu çarpıntılara çare bulman lazım, Dr. Gittin mi ne diyor, 😔. Acaba psikolojik olabilir mi, bunu da bir araştır derim 🤔 Kilo vermişsin tebrikler, biraz daha sık uğra lütfen kalan 3 haftamız verimli ve keyifli geçirelim, günlük menü bildirimi bekliyorum senden 😘
Günaydın canım geçmiş olsun ☺️
Sağol canım 😘 sabah kalktım her yer her yerde :olamaz:
Geçen hafta ki kilom 70.5
Tebrik ederim canım 💃👯💃👯🏆

69.4 mü gördüm ne güzel 69 lar gelmiş, bu 1 ayı güzel değerlendirirsek mutlu olacağız kesin 🤩🤩🤩
Acemilikten iki kez yuklemisim kusura bakmayın lütfen ☺️ ilk defa foto yükledim
Olsun olsun 👍😃
Günaydın herkese 🤗 Hayırlı Cumalar

Geçen hafta 78.5 kg.
Bu hafta 77.4 kg.
Giden 1.1 kg.
Günaydın canım ❤️ tebrik ederim çok güzel bir eksi 🏆👯💃👯🏆🤩
Canım geçen hafta kim gelecek kim devam edecek bilemediğim için ses çıkarmadım ama bundan sonra daha sık görmek istiyorum seni, olur mu😘
Geçen hafta 79,6
BU hafta kaçamaklardan dolayı 80 i görmüştüm ama verdim şükür 💃🏻Eki Görüntüle 2804599
Tebrik ederim canım cok Güzel vermişsin, yemedim çikolata değil mi 😬
Günaydın hayatımm
Günaydın tatlım 😘
Tebrik ederim canımmm işte kaçamak yapmayan insanın hali bir başka oluyor :KK200:
Fotoğrafta baya net şahsen :))
Sabah sabah onca iş arasında yine iyi çekmişim foto :KK70:

Bu gün güzel bir eksi gelecek eminim canım 🤩

No no no, incir ye kayısı ye, 😀

Kolay gelsin canım 😊

Afiyet olsun canım 👌

Çok güzel afiyet olsun ❤️

Çok güzel canım 🤩

İş yerinde bile baklagil hep pazartesi yapılıyor 😀

Evet evet kesinlikle ceza uygulayalım bu sefer 😀

Yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturun❤️ bu gün kilo bildir ama artık artı eksi ona göre haftaya daha çok verirsin 🤩
Bende o şekle döneyim artık ya valla nebileyim aklımdakileri yapıyorum perşemhe cumaya artık aklıma bişey gelmiyor ona başvuruyorum😂😂😂

Günaydın canlar🤗 Hayırlı Cumalar

Geçen hafta 61,70 kg.
Bu hafta 61,40 kg.
Giden 300 gr
Tebrik ederim canım cok Güzel ❤️
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.0
+500
Bu hafta böyle olsun, haftaya daha güzel olacak 🤩👍
Bende o şekle döneyim artık ya valla nebileyim aklımdakileri yapıyorum perşemhe cumaya artık aklıma bişey gelmiyor ona başvuruyorum😂😂😂
Ya aslında kilo veriyorsan sorun değil ha pazartesi yemişsin ha Perşembe 😀

Tebrik ederim canım cok Güzel ❤️

Bu hafta böyle olsun, haftaya daha güzel olacak 🤩👍

Ya aslında kilo veriyorsan sorun değil ha pazartesi yemişsin ha Perşembe 😀
Ama kaç oldu dikkat ediyorum cuma gram düşüyor. Cumartrsi veya pazar tekrar bakıyorum daha fazla 😂

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar :KK200:

Geçen hafta : 64.9
Bu hafta : 64.3
Giden : 0.6

Eklentiler

• IMG_20210319_112252.jpg
    IMG_20210319_112252.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 9
Şimdi listeye baktımda geçen hafta 88.75mişin. Evet o ara yükselmiştim baya.
Bugün 87.40
Fark 1350 gr

Eklentiler

• 5746608D-C09F-47C6-B8A0-147376A18D76.jpeg
    5746608D-C09F-47C6-B8A0-147376A18D76.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 11
X