🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hahaha inadına tartıdan önceki gün bakliyat yiyosun sende afiyet olsunn
Merhaba kızlar

Kahvaltı
2siyah/2yeşil zeytin
1çk peynir
1yk lor
1domates
1ceviz
3badem

Ara
Kahve

Akşam
1kase mantar çorbası
afiyet olsun canımcımm

Kızlaar alınan kalori : 867
Yakılan kalori :355
10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Geçen haftaki kilomu mumla arıycam. Keşke kaçamakları abartmasaydım. Neyse doğru yola girdim gider bu kilolar

Hehh evet perşembe günleri sebze yap ıspanak falan en az kalorili olarak gramlar o kadar önemli ki lütfen
Ay o kadar doğru diyosunki. Zaten cuma günü gram vermiş oluyorum tartıda resmen cumartesi pazar tekrar tartılıyorum eksi daha az. Geöen hafta mesela cuma 88.10muydı neydi cumartesi 87.45
Dediğini dikkate alıcam bu haftadan sonra

10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Geçen haftaki kilomu mumla arıycam. Keşke kaçamakları abartmasaydım. Neyse doğru yola girdim gider bu kilolar
Sen artık yoluna girdin bundan sonra görücez tartıda mucizeleri bundan sonra yoldan çıkana ceza var amaaaa

Selamlar kizlar herkes iyidir inşallah bir haftadır ugrayamadim taşındık evde tadilat işleri çoktu boya badana temizlik kendimiz yaptık annemler bizde 1 haftadır ne zaman ne yiyorum belli değil çoğunlukla dışardan zamansız yedik bu hafta +++ çıkacağım kesin tartilmadim hiç yarın sabah tartilacagim.Annemler hafta sonu gidecek pazartesi inşallah yeniden basliycam bırakmak yok

Günaydın arkadaşlar dün çok başım ağrıdı pro detoksunu sonlandırdım maalesef, neyse şimdi iyiyim

Bu gün güzel bir eksi gelecek eminim canım
Adetken kilo vermek Zor ya

canım krep istiyo üstüne çikolata sürcen yicen oooof
No no no, incir ye kayısı ye,
Slm kizlar
Suan evde degilim, yarin sabah tartilamiycam ancak cumartesi sabahina yazarim .
Bugun cok fazla yurudum 20 bin adimdan fazla.
Ogleye kucuk bir sandvic yedim sabah ise kahve ve birkac biskuvi.
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım
Merhaba kızlar

Kahvaltı
2siyah/2yeşil zeytin
1çk peynir
1yk lor
1domates
1ceviz
3badem

Ara
Kahve

Akşam
1kase mantar çorbası
Çok güzel afiyet olsun
10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Çok güzel canım
İş yerinde bile baklagil hep pazartesi yapılıyor
Sen artık yoluna girdin bundan sonra görücez tartıda mucizeleri bundan sonra yoldan çıkana ceza var amaaaa
Evet evet kesinlikle ceza uygulayalım bu sefer
Yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturun bu gün kilo bildir ama artık artı eksi ona göre haftaya daha çok verirsin

Geçen hafta 71.5
Bu hafta 71.2 maalesef yine artidayim bugün yarın adet olmam gerekiyo.onun ödemi var sanırım daha iki gün önce tam 1 kg eksiktim çünkü.. Bugün detox suyunu hazırladım ona basliycam inşallah. Tam motive oluyorum yürüyüş diyet hoop çarpıntı kendini hatırlatıyo.hala randevu bulamadım olan da bize çok uzak yavaş yavaş kendimi yormadan biseyleri halletmyi düşünüyorum o da iki ileri bi geri devam ediyorum..neyse Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah..bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim

Çok sinir bozucu oluyor demi koca hafta dikkat et tartı günü gelsin kabız ol yada baklagil beslendin diye sadece gramcık gitsin :))
Kolaylıklar diliyorum yeni evinde huzur bereket aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…