Yapma canım yapmaa benim de canımı çektiriyosunAdetken kilo vermek Zor ya
canım krep istiyo üstüne çikolata sürcen yicen oooof
Hahaha inadına tartıdan önceki gün bakliyat yiyosun sendeİyi akşamlar kızlar
Kahvaltım 12:30
sandviç. Tambuğday ekmeğine
ara türk kahvesi, kuruyemiş
akşam 18:00
2 kaşık kuru fasülye
Salata
Yoğurt
su 1 bucuk lt
Yürüyüş 40 dk
Dünde yazmayı unuttum 2 gündür pekmez yiyorum bir kaç kaşık çok öksürüğüm var azcık rahatlatsın diye
birde farkettim bu tartıya yakın illa benim menülerde şişkinlik yapcak bakliyatlar oluyor ya
afiyet olsun canımcımmMerhaba kızlar
Kahvaltı
2siyah/2yeşil zeytin
1çk peynir
1yk lor
1domates
1ceviz
3badem
Ara
Kahve
Akşam
1kase mantar çorbası
Ay valla duruyorum duruyorum bu günler aklıma sadece bu yemekler geliyorHahaha inadına tartıdan önceki gün bakliyat yiyosun sendeafiyet olsunn
afiyet olsun canımcımm
Hehh evet perşembe günleri sebze yap ıspanak falan en az kalorili olarakAy valla duruyorum duruyorum bu günler aklıma sadece bu yemekler geliyorbakliyatları pazartesine alcam artık sağolasın hepimize afiyet olsunn
Ay o kadar doğru diyosunki. Zaten cuma günü gram vermiş oluyorum tartıda resmen cumartesi pazar tekrar tartılıyorum eksi daha az. Geöen hafta mesela cuma 88.10muydı neydi cumartesi 87.45Hehh evet perşembe günleri sebze yap ıspanak falan en az kalorili olarakgramlar o kadar önemli ki lütfen
Sen artık yoluna girdin bundan sonra görücez tartıda mucizeleriKızlaar alınan kalori : 867
Yakılan kalori :355
10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Geçen haftaki kilomu mumla arıycam. Keşke kaçamakları abartmasaydım. Neyse doğru yola girdim gider bu kilolar
Bu gün güzel bir eksi gelecek eminim canımMerhaba kızlar
dün akşamki bulgurlu akşam yemeğinden sonra sabah beni motive edicek klasik kahvaltımı yaptım, birazdan kahvemi içicem, akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum umarım uyarım
ay sonuna kadar evde annem babam var misafirim, akşam yemeklerimiz çeşitli oluyor, o yüzden bu ay kilo vermekten çok korusam iyi modundayım ama aklımın bi tarafıda hiç yoktan haftada -0,500gr ver bari de ayda -2 kilo etsin diyo, umarım olur
No no no, incir ye kayısı ye,Adetken kilo vermek Zor ya
canım krep istiyo üstüne çikolata sürcen yicen oooof
Kolay gelsin canımSlm kizlar
Suan evde degilim, yarin sabah tartilamiycam ancak cumartesi sabahina yazarim .
Bugun cok fazla yurudum 20 bin adimdan fazla.
Ogleye kucuk bir sandvic yedim sabah ise kahve ve birkac biskuvi.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Kahvaltım 12:30
sandviç. Tambuğday ekmeğine
ara türk kahvesi, kuruyemiş
akşam 18:00
2 kaşık kuru fasülye
Salata
Yoğurt
su 1 bucuk lt
Yürüyüş 40 dk
Dünde yazmayı unuttum 2 gündür pekmez yiyorum bir kaç kaşık çok öksürüğüm var azcık rahatlatsın diye
birde farkettim bu tartıya yakın illa benim menülerde şişkinlik yapcak bakliyatlar oluyor ya
Çok güzel afiyet olsunMerhaba kızlar
Kahvaltı
2siyah/2yeşil zeytin
1çk peynir
1yk lor
1domates
1ceviz
3badem
Ara
Kahve
Akşam
1kase mantar çorbası
Çok güzel canımKızlaar alınan kalori : 867
Yakılan kalori :355
10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Geçen haftaki kilomu mumla arıycam. Keşke kaçamakları abartmasaydım. Neyse doğru yola girdim gider bu kilolar
İş yerinde bile baklagil hep pazartesi yapılıyorAy o kadar doğru diyosunki. Zaten cuma günü gram vermiş oluyorum tartıda resmen cumartesi pazar tekrar tartılıyorum eksi daha az. Geöen hafta mesela cuma 88.10muydı neydi cumartesi 87.45
Dediğini dikkate alıcam bu haftadan sonra
Evet evet kesinlikle ceza uygulayalım bu seferSen artık yoluna girdin bundan sonra görücez tartıda mucizeleribundan sonra yoldan çıkana ceza var amaaaa
Yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturunSelamlar kizlar herkes iyidir inşallah bir haftadır ugrayamadim taşındık evde tadilat işleri çoktu boya badana temizlik kendimiz yaptıkannemler bizde 1 haftadır ne zaman ne yiyorum belli değil çoğunlukla dışardan zamansız yedik bu hafta +++ çıkacağım kesin tartilmadim hiç yarın sabah tartilacagim.Annemler hafta sonu gidecek pazartesi inşallah yeniden basliycam bırakmak yok
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın arkadaşlardün çok başım ağrıdı pro detoksunu sonlandırdım maalesef, neyse şimdi iyiyim
Çok sinir bozucu oluyor demi koca hafta dikkat et tartı günü gelsin kabız ol yada baklagil beslendin diye sadece gramcık gitsin :))Ay o kadar doğru diyosunki. Zaten cuma günü gram vermiş oluyorum tartıda resmen cumartesi pazar tekrar tartılıyorum eksi daha az. Geöen hafta mesela cuma 88.10muydı neydi cumartesi 87.45
Dediğini dikkate alıcam bu haftadan sonra
Kolaylıklar diliyorum yeni evinde huzur bereket aşk olsunSelamlar kizlar herkes iyidir inşallah bir haftadır ugrayamadim taşındık evde tadilat işleri çoktu boya badana temizlik kendimiz yaptıkannemler bizde 1 haftadır ne zaman ne yiyorum belli değil çoğunlukla dışardan zamansız yedik bu hafta +++ çıkacağım kesin tartilmadim hiç yarın sabah tartilacagim.Annemler hafta sonu gidecek pazartesi inşallah yeniden basliycam bırakmak yok
Günaydın hayatımmGünaydın arkadaşlardün çok başım ağrıdı pro detoksunu sonlandırdım maalesef, neyse şimdi iyiyim