Tebrik ederim canımmm işte kaçamak yapmayan insanın hali bir başka oluyorKilo bildirirken geçen haftaki kilonuzu yazın lütfen,
Geçen hafta 64.00
Bu hafta. 63.25
Fark 750 Gr ,
Eki Görüntüle 2804508
haftaya iyi gidersin kuzumBen kaçamak arsızı olduğum için bu haftada diyete uyamadım ve yedim de yedim
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.0
+500 gramla yarışmayı geriden takip ediyorum
Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim yahuu
Neyse 3 gündür güzel devam ediyor. Zararın neresinden dönersen kardır demişler :)
Hemde valla aşırı sinir bozucuÇok sinir bozucu oluyor demi koca hafta dikkat et tartı günü gelsin kabız ol yada baklagil beslendin diye sadece gramcık gitsin :))
Kolaylıklar diliyorum yeni evinde huzur bereket aşk olsun
Günaydın canımGeçen hafta 71.5
Bu hafta 71.2 maalesef yine artidayim bugün yarın adet olmam gerekiyo.onun ödemi var sanırım daha iki gün önce tam 1 kg eksiktim çünkü.. Bugün detox suyunu hazırladım ona basliycam inşallah. Tam motive oluyorum yürüyüş diyet hoop çarpıntı kendini hatırlatıyo.hala randevu bulamadım olan da bize çok uzak yavaş yavaş kendimi yormadan biseyleri halletmyi düşünüyorum o da iki ileri bi geri devam ediyorum..neyse Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah..bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim
Sağol canımGünaydın canım geçmiş olsun
Tebrik ederim canımGeçen hafta ki kilom 70.5
Olsun olsunAcemilikten iki kez yuklemisim kusura bakmayın lütfenilk defa foto yükledim
Günaydın canımGünaydın herkeseHayırlı Cumalar
Geçen hafta 78.5 kg.
Bu hafta 77.4 kg.
Giden 1.1 kg.
Tebrik ederim canım cok Güzel vermişsin, yemedim çikolata değil miGeçen hafta 79,6
BU hafta kaçamaklardan dolayı 80 i görmüştüm ama verdim şükürEki Görüntüle 2804599
Günaydın tatlımGünaydın hayatımm
Sabah sabah onca iş arasında yine iyi çekmişim fotoTebrik ederim canımmm işte kaçamak yapmayan insanın hali bir başka oluyor
Fotoğrafta baya net şahsen :))
Bende o şekle döneyim artık ya valla nebileyim aklımdakileri yapıyorum perşemhe cumaya artık aklıma bişey gelmiyor ona başvuruyorumBu gün güzel bir eksi gelecek eminim canım
No no no, incir ye kayısı ye,
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canım
Çok güzel afiyet olsun
Çok güzel canım
İş yerinde bile baklagil hep pazartesi yapılıyor
Evet evet kesinlikle ceza uygulayalım bu sefer
Yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturunbu gün kilo bildir ama artık artı eksi ona göre haftaya daha çok verirsin
Tebrik ederim canım cok GüzelGünaydın canlarHayırlı Cumalar
Geçen hafta 61,70 kg.
Bu hafta 61,40 kg.
Giden 300 gr
Bu hafta böyle olsun, haftaya daha güzel olacakBen kaçamak arsızı olduğum için bu haftada diyete uyamadım ve yedim de yedim
geçen hafta 60.5
bu hafta 61.0
+500 gramla yarışmayı geriden takip ediyorum
Gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim yahuu
Neyse 3 gündür güzel devam ediyor. Zararın neresinden dönersen kardır demişler :)
Ya aslında kilo veriyorsan sorun değil ha pazartesi yemişsin ha PerşembeBende o şekle döneyim artık ya valla nebileyim aklımdakileri yapıyorum perşemhe cumaya artık aklıma bişey gelmiyor ona başvuruyorum
Ama kaç oldu dikkat ediyorum cuma gram düşüyor. Cumartrsi veya pazar tekrar bakıyorum daha fazlaTebrik ederim canım cok Güzel
Bu hafta böyle olsun, haftaya daha güzel olacak
Ya aslında kilo veriyorsan sorun değil ha pazartesi yemişsin ha Perşembe
Kurubakliyattan mı acabaAma kaç oldu dikkat ediyorum cuma gram düşüyor. Cumartrsi veya pazar tekrar bakıyorum daha fazla
Bilmemki ben ona yordum olabilirmiKurubakliyattan mı acaba
Bende bu ay yeşil alana geçersinÇok az kaldı yeşil alanabu hafta belki çok kilo vermedim ama çok fark etti vücudumda, bu nedenle çok mutluyum ve bir o kadar azimliyim
Listemiz nerde bizim yaaa göremedim benŞimdi listeye baktımda geçen hafta 88.75mişin. Evet o ara yükselmiştim baya.
Bugün 87.40
Fark 1350 gr
1. Sayfada geçen ayın son listesi vardı ordan baktım Bu ayın daha yok sanırımListemiz nerde bizim yaaa göremedim ben
Lusi tebrik ederimGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Geçen hafta : 64.9
Bu hafta : 64.3
Giden : 0.6