Afiyet olsun canım, günlük kaç kalori alıyorsun, bana az geldiGünaydın kızlaar güzel bir gün olsunn
Kahvaltı: 113 kalori
Öğle Yemeğim : 202 kalori
Şimdilik bu kadar
Sabah yemişsin, akşama telafi edersin bence, brokoli iyi bir seçimGunaydin herkese
Ben kahvaltimi yazmaya utaniyorum, sabah cok aciktigim icin gozumun gordugu butun tatli ve pastalardan yedim. Midem kotu suan
Dunden beri 19 saat aralikli oruc yaptim ,sabah ise tatliya hucum.
Neyse ogleye sadece sebze yiycem ,brokoli dusunuyorum.
Sarayca canim bir sorunum Var bana yol goster lutfen
Ben yarin sabah 2 gunlugune kisa bir tatile gidiyorum ,cuma sabah tarti bulamam oteldeyim.
Ya yarin sabah kilomu bildiricem yada cumartesi nasil uygun gorursen
Evet tatlim telafi etmeye calisiyorumSabah yemişsin, akşama telafi edersin bence, brokoli iyi bir seçimsen bilirsin canım nasıl tartışmak istersen öyle tartıl, seni bu hafta sabit yazayım mı
Bence bu günü alalım, süper kilo vermişsinEvet tatlim telafi etmeye calisiyorum
Brokoli yedim ve bubu daha erken kapattim bol sivi alicam ve yuruyus yapicam.
Yarin sabah yine tartilirim ve cumartesi sabahida
Bu sabah 62,2 yani sanirim cumartesi ye 61 i kiyidan koseden gorucem
Yatin tartilirim gitmeden yazarim fotoda cekerim.Bence bu günü alalım, süper kilo vermişsinbeni geçtin rakibem , haftaya çok çalışmam lazım
Bende verdim ayolYatin tartilirim gitmeden yazarim fotoda cekerim.
Evet canim tartida eksi gormek iyi geldi 4 haftadir gr gitmemisti.O yuzden biraz dikkat edince vede ozellikle regl sonrasi birden gitti.
Sende inersin merak etme umarim en kisa surede saglikla kolaylikla verirsin.Ama birlikteyiz daha yolumuz uzun.Once 60 sonra 58 olmak hedefim.
Birlikte zayifliycaz
Tebrik ederim canım kararlı şekilde ilerledikten sonra seni kimse tutamazz :)Yatin tartilirim gitmeden yazarim fotoda cekerim.
Evet canim tartida eksi gormek iyi geldi 4 haftadir gr gitmemisti.O yuzden biraz dikkat edince vede ozellikle regl sonrasi birden gitti.
Sende inersin merak etme umarim en kisa surede saglikla kolaylikla verirsin.Ama birlikteyiz daha yolumuz uzun.Once 60 sonra 58 olmak hedefim.
Birlikte zayifliycaz
Kız daha sabah dalga geçtin o kadar öğünü nasıl yiyosun diyeAfiyet olsun canım, günlük kaç kalori alıyorsun, bana az geldi
200 kalori kahvaltı mı olurKız daha sabah dalga geçtin o kadar öğünü nasıl yiyosun diye
Az kalorili besleniyorum ama sık sık yiyorum yaaa :))
Yeşil mercimek yemeğini de çok severimBu gün menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
3 wasa
5 çeri domates
Akşam
1 tabak yeşil mercimek
1 kase mor lahana salatası
Yarım kase süzme yoğurt
Kalorilerine baktım az olmuşneyse artık
yarasınnMerhaba kızlar
kahvaltı
4siyah/2yeşil zeytin
1domates
Yarım kk peynir
1tutam çeçil
1yk lor
1ceviz
ara
Türk kahvesi
akşam
1tabak fellah köftesi
akşam menüm bol bulgurlu olmadı evet yarın akşam telafi etmeye çalışıcam
200 bile değil 113200 kalori kahvaltı mı olur
Çok güzel canım afiyet olsun, yarın korbonhidrat az alırsın böylece telafi etmiş olursunMerhaba kızlar
kahvaltı
4siyah/2yeşil zeytin
1domates
Yarım kk peynir
1tutam çeçil
1yk lor
1ceviz
ara
Türk kahvesi
akşam
1tabak fellah köftesi
akşam menüm bol bulgurlu olmadı evet yarın akşam telafi etmeye çalışıcam
HarikaAlınan kalori:775
Yakılan kalori:350
10.000 adım
3.5 litre su
Eski ben geri geliyoorr
İnsülin direncin var o zaman, ya da hipoglisemi, bir baktır bence200 bile değil 113ben az kalorili ama sık yiyorum canım diper türlü elim ayağım titriyor