🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Günaydın

Kaçamak ufak ise eksi görürsün canım
Pekte ufak değildi bazen tatlı krizi geliyor kan şekerim düşüyor galiba elim ayağım titriyor gözüm dönüyor bebeğim çok fazla emiyor o yüzden mi niye bilmiyorum arada oluyor bir iki kuru kayısı veya hurma falan yiyorum ama kendime gelemiyorum uzun süre

Of krizler insanı mahvediyor, yine de hurma incir kuru üzüm baya işe yarıyor,

Merhaba kızlar

dün akşamki bulgurlu akşam yemeğinden sonra sabah beni motive edicek klasik kahvaltımı yaptım, birazdan kahvemi içicem, akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum umarım uyarım

ay sonuna kadar evde annem babam var misafirim, akşam yemeklerimiz çeşitli oluyor, o yüzden bu ay kilo vermekten çok korusam iyi modundayım ama aklımın bi tarafıda hiç yoktan haftada -0,500gr ver bari de ayda -2 kilo etsin diyo, umarım olur

Slm kizlar
Suan evde degilim, yarin sabah tartilamiycam ancak cumartesi sabahina yazarim .
Bugun cok fazla yurudum 20 bin adimdan fazla.
Ogleye kucuk bir sandvic yedim sabah ise kahve ve birkac biskuvi.

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltım 12:30
sandviç. Tambuğday ekmeğine

ara türk kahvesi, kuruyemiş

akşam 18:00
2 kaşık kuru fasülye
Salata
Yoğurt

su 1 bucuk lt
Yürüyüş 40 dk
Dünde yazmayı unuttum 2 gündür pekmez yiyorum bir kaç kaşık çok öksürüğüm var azcık rahatlatsın diye

birde farkettim bu tartıya yakın illa benim menülerde şişkinlik yapcak bakliyatlar oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…