🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar hanımlar iyi hayırlı deliksiz uykulu bol leptinli yağ yakmalı ve ekşınlı geceleriniz olsun
Ekip yenilenmiş değişmiş tanışıp kaynaşırız kısa sürede inşallah benim hayırsızlığımdan bunlar zaar

Kızlar bu arada bi süredir düşünüyorum kilo vermeyi engelleyen bir sorunum mu var diye zira bir ayda 2 kilo çok az geliyor bi hayli de mantıksız! beslenmeme dikkat edip spor egzersiz yürüyüş yapıp da böyle bir hal içinde olmayı

Kronik kabızlık var sanırım diyet dedim mi tıkanıyor tüm yollar

Kan değerlerime nelere baktırmalıyım, ne yaptırmalıyım fikri olan yazabilir mi ?

Canan Karatay, eğer kabızlık varsa beslenmenizi kontrol etmelisiniz, mutlaka bir yanlışlık vardır, diyor. Ben demiyorum
Sabah 1 TK zeytinyağı denesen mi acaba

Gunaydin kizlar
Suan kahvaltida yaziyorum, hic bir diyete Sadik kalamadigim gibi isvec diyetinide sonlandirdim.
Kendime ozgu takiliyorum artik direnci kirdimya mutluyum
Kabizlik bendede Var malesef diyetten dolayi
Cok dikkat etmiyorum ondan bence
Birde protein diyeti kotu kabizlik yapiyor

Bugunki kahvaltim
Dun yaklasik 2 saatlik yuruyus yaptim ve 2 ltreye yakin su
Bugunde ogle 2 den sonra yemiycem aralikli orucla devam
Kendimi iyi hissediyorum bu diyetle ,sinir yok ve 7 kilo verdim kisa surede

Eklentiler

• 20210315_084730.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
sebze yemeği yiyorum salata da yiyorum
ama eti yumurtayı daha çok yiyorum
Sporda yapıyordun, o zaman biraz daha lifli gıdalar tercih etmelisin, karabuğday vs yiyor musun guliten yok sanırım onda, birde her gün bir saat belirleyip WC de beklemeni tavsiye ederim

Çok iyi etmişsin bırakmama sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…