Tamm bakim ona da tesekkurlerYazıo diye bi uygulama var o da güzel deneyebilirsin
Canan Karatay, eğer kabızlık varsa beslenmenizi kontrol etmelisiniz, mutlaka bir yanlışlık vardır, diyor. Ben demiyorumKızlar bu arada bi süredir düşünüyorum kilo vermeyi engelleyen bir sorunum mu var diye zira bir ayda 2 kilo çok az geliyor bi hayli de mantıksız! beslenmeme dikkat edip spor egzersiz yürüyüş yapıp da böyle bir hal içinde olmayı
Kronik kabızlık var sanırım diyet dedim mi tıkanıyor tüm yollar
Kan değerlerime nelere baktırmalıyım, ne yaptırmalıyım fikri olan yazabilir mi ?
Günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum
Günaydın kizlar
Günaydın arkadaşlargünaydınnnn
üç tatlı kaşığı içiyorum desem ılık suylaCanan Karatay, eğer kabızlık varsa beslenmenizi kontrol etmelisiniz, mutlaka bir yanlışlık vardır, diyor. Ben demiyorum
Sabah 1 TK zeytinyağı denesen mi acaba
Lifli gıdalar ile aran nasıl pekiüç tatlı kaşığı içiyorum desem ılık suyla
sebze yemeği yiyorum salata da yiyorumLifli gıdalar ile aran nasıl peki
Sporda yapıyordun, o zaman biraz daha lifli gıdalar tercih etmelisin, karabuğday vs yiyor musun guliten yok sanırım onda, birde her gün bir saat belirleyip WC de beklemeni tavsiye ederimsebze yemeği yiyorum salata da yiyorum
ama eti yumurtayı daha çok yiyorum
Çok iyi etmişsin bırakmama sevindimGunaydin kizlar
Suan kahvaltida yaziyorum, hic bir diyete Sadik kalamadigim gibi isvec diyetinide sonlandirdim.
Kendime ozgu takiliyorum artikdirenci kirdimya mutluyum
Kabizlik bendede Var malesef diyetten dolayi
Cok dikkat etmiyorum ondan bence
Birde protein diyeti kotu kabizlik yapiyor
Teşekkürler canım önerilerin içinSporda yapıyordun, o zaman biraz daha lifli gıdalar tercih etmelisin, karabuğday vs yiyor musun guliten yok sanırım onda, birde her gün bir saat belirleyip WC de beklemeni tavsiye ederim
Ya biraktim dedim terkettim demedimkiÇok iyi etmişsin bırakmama sevindim
İşe yarar umarım, zor bir durum, ama ayda 2 kg neden beğenmedim kiTeşekkürler canım önerilerin için