- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Bende tartılıyorumMalesef gunluk tartilma huyu Var bende nasil onune geciceksem artik
Cumaya kadar mumkun degil sabredemem
Canim ben her aksam yatmadan once kahve icerim odem yaptigini bilmeden tabiBende tartılıyorummesela biraz önce tartıldım moralim bozuldu 79.9 geldim inşallah adet olacağım onun ödemidir dün kahve içmiştim yatmadan o da yapmş olabilir belki
normal kahvaltıdan sıkıldım artık yAaaa tost yapacağım bugün değişiklik olsun
siz neler yiyorsunuz kahvaltıda
Bi daha içmemCanim ben her aksam yatmadan once kahve icerim odem yaptigini bilmeden tabi
Ben simdilik diyete sadigim sadece kahve ve seker
Ama normal kahvaltida bayagi yiyordum herseyi
İnşallah
Çok güzel kilo vermişsin maşallahAyda bir kez 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıyorum vücudu şaşırtmak için
5 ayda 20 kilo vermiş oldum ilk 2 ayda 12 son 3 aydada 8 kilo verdim gittikçe daha da yavaşlıyorÇok güzel kilo vermişsin maşallah
Ne kadar sürede verdin?
Afiyet olsun, bazen değişiklik iyi geliyor, zamanın bu diyeti benimde denemişliğim var 2 gün sürmüştü sanırımGunaydin kizlar
Isvec diyetinin 2 ci gunu sabah bir kahve 1 dilim ekmek
Dun iyi gecti diyebilirim cok zorlanmadim,daha once if diyetiyle vermistim 7 kilo kadar istedigim gibi yiyordum.Kilo vermem durunca degsiklik yapmak istedim.
Tum gun calisicam, ogle yemegine firsatim olurmu bilmem sanirim ogle ve aksami birlestiricem
Ben bu hafta trtılmama kararı aldım bakalım uyabilecek miyimMalesef gunluk tartilma huyu Var bende nasil onune geciceksem artik
Cumaya kadar mumkun degil sabredemem
Aslında benimde hemen hemen aynı oluyor yumurta peynir zeytin yeşillik gibi ama sen çeşit seviyorsan, mesela 1 gün tost, bir gün klasik peynir zeytinnli kahvaltı, bir gün yulaflı sütlü, bir gün 1 dilim kek ile kahvaltı yapabilirsin yanına bol yeşillik yoğurt vs eklersen daha doyurucu olurBende tartılıyorummesela biraz önce tartıldım moralim bozuldu 79.9 geldim inşallah adet olacağım onun ödemidir dün kahve içmiştim yatmadan o da yapmş olabilir belki
normal kahvaltıdan sıkıldım artık yAaaa tost yapacağım bugün değişiklik olsun
siz neler yiyorsunuz kahvaltıda
Çok iyi yapmışsın canım arada bir 1-2 günlük detoks bende yaparım bazen çok işe yarıyorAyda bir kez 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıyorum vücudu şaşırtmak için
Evet zamanla vücutta direniyo kiloya, arada vücudu şaşırt, kaçamak yapmamaya çalış daha güzel sonuçlar olucak benceİnşallahama 5 aydır bu şekilde yapıyorum kilo vermem yavaşladı iyice sanırım alıştı diyete vücudum
Merhaba canım cuma günü tartıldıysan gel başla , yeni başladık zatenYaa baslamıs mı ben yıne kacırdım
Merhaba canım cuma tartılmadım ama kilom aynıdır yarın sabah tartılıp geleyımMerhaba canım cuma günü tartıldıysan gel başla , yeni başladık zaten