🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Gunaydin kizlar
Isvec diyetinin 2 ci gunu sabah bir kahve 1 dilim ekmek
Dun iyi gecti diyebilirim cok zorlanmadim,daha once if diyetiyle vermistim 7 kilo kadar istedigim gibi yiyordum.Kilo vermem durunca degsiklik yapmak istedim.
Tum gun calisicam, ogle yemegine firsatim olurmu bilmem sanirim ogle ve aksami birlestiricem

Eklentiler

• 20210313_081407.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 9
Malesef gunluk tartilma huyu Var bende nasil onune geciceksem artik
Cumaya kadar mumkun degil sabredemem
Bende tartılıyorum mesela biraz önce tartıldım moralim bozuldu 79.9 geldim inşallah adet olacağım onun ödemidir dün kahve içmiştim yatmadan o da yapmş olabilir belki

normal kahvaltıdan sıkıldım artık yAaaa tost yapacağım bugün değişiklik olsun

siz neler yiyorsunuz kahvaltıda

Canim ben her aksam yatmadan once kahve icerim odem yaptigini bilmeden tabi
Ben simdilik diyete sadigim sadece kahve ve seker
Ama normal kahvaltida bayagi yiyordum herseyi

Afiyet olsun, bazen değişiklik iyi geliyor, zamanın bu diyeti benimde denemişliğim var 2 gün sürmüştü sanırım
Malesef gunluk tartilma huyu Var bende nasil onune geciceksem artik
Cumaya kadar mumkun degil sabredemem
Ben bu hafta trtılmama kararı aldım bakalım uyabilecek miyim
Aslında benimde hemen hemen aynı oluyor yumurta peynir zeytin yeşillik gibi ama sen çeşit seviyorsan, mesela 1 gün tost, bir gün klasik peynir zeytinnli kahvaltı, bir gün yulaflı sütlü, bir gün 1 dilim kek ile kahvaltı yapabilirsin yanına bol yeşillik yoğurt vs eklersen daha doyurucu olur
Ayda bir kez 2 gün hurma yoğurt detoksu yapıyorum vücudu şaşırtmak için
Çok iyi yapmışsın canım arada bir 1-2 günlük detoks bende yaparım bazen çok işe yarıyor

Menü yazmaya basliycam yine..yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir domates
Çeyrek kaşarlı poğaça
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal fındık ezmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…